תגידו, יש פה אנשים...

CraP BaG

New member
תגידו, יש פה אנשים...

שקוראים בטארוט או משהו כזה שיוכלו לענות לי על כמה שאלות???

IBP1

New member
אממממ אני מכיר אישית אחד כזה.....

אופס זה אני....... במה הוכל להיות לך לעזר ?

CraP BaG

New member
חחחח...../images/Emo13.gif

שלום! שמי אופיר ואני בן 16, נולדתי ב12.8.1989 ורציתי לדעת אם מישהו יכול לפתוח לי בקלפים ולענות לי על השאלה הבאה: אני מאוד מתעניין בגרפיקה, ואני אף עוסק בה בבית הספר במגמת גרפיקה. רציתי לדעת אם אני אעסוק בתחום הגרפיקה בעתיד בתור מקצוע, ובמיוחד באדריכלות ובעיצוב גרפי? ואם צפויה לי מערכת יחסים בקרוב... תודה מראש! אופיר

CraP BaG

New member
אני רואה שהוא לא עונה... יש פה מישה

ו אחר שפותח בטארוט ויכול לענות לשאלתי???

IBP1

New member
אין לי בעיה .......

בעצם יש לי אתה מבין .... בפורום מיסטיקה בנענע הופיעה הודעה דומה רק ששם הופיעה ההודעה תחת שם שם בחורה .לכן אני קצת מבולבל מכך.

CraP BaG

New member
אמממ... אני לא יודע...

זתאמרת לא כתבתי אף פעם בפורום מיסטיקה בנענע.... ואני מבטיח לך שאני לא בת...
בעיה נפתרה?

hagakora

New member
תראה

לא שאני יודע לקרוא בקלפים, אבל בוא נסתכל על דברים בצורה אובייקטיבית. אתה לומד גרפיקה. רוב הסיכויים הם שתעסוק במשהו שקשור בגרפיקה עד גיל 25 כי תמצא עבודה בנושא שתעניין אותך. הכל שאלה של כמה תרצה וכמה תשקיע. את התשובות לשאלות האלה אתה יכול לחפש בעצמך, לא בקלפים, נראה לי שתמצא שם את התשובה הטובה ביותר.

CraP BaG

New member
ובכל זאת...?

זתאמרת, אני יודע שאני יעסוק במוקדם או במאוחר בתחום זה בעתיד, השאלות שלי הם אם אני אצליח בתחום זה ואם העיסוק שלי בתחום זה יהיה בארץ או בחול (ארה'ב) כי אני ממש רוצה ללמוד בארה"ב ואני רוצה לדעת אם זה יתגשם. ומלבד השאלות בנוגע לתעסוקה בעתיד, האם תהיה לי מערכת יחסים בעתיד הקרוב???

בלבי

New member
אתה מחפש מגדת עתידות ??

הכח על חייך אצלך, ושלך הוא. זה יתגשם אם תגרום לזה להתגשם !

CraP BaG

New member
הבנתי את זה אבל בבקשההההההה

מישהו יכול לפתוח לי בקלפים ולענות על שאלותי?? אודה לו מאוד!!! תודה מראש על התשובה (אם תהייה אחת כזו)!

hagakora

New member
ככל שתכוון את עצמך לחתוצאה

כך תהייה יותר קרוב להשיגה. תלותיות היא דבר מגביל

מערכת יחסים בקרוב

כפיר, עד כמה אתה יוזם הכרויות ופגישות עם בנות זוג פוטנציאליות? אתה מאוד בררן וקשה לך להיפתח. דרושה תפנית חדה במחשבה... תן פחות לאגו להרים ראש... יתכן ומערכת היחסים הרצינית שלך תהיה עם בת מזל מאזניים... בהצלחה!

CraP BaG

New member
מעולההההה

אז השאלות שלי כתובות למעלה... צריך עוד פרטים??? בבקשה תעני מהר... איי קנט וויט...
תודה!!!

למעלה