תגידו יש מצב

mor881

New member
../images/Emo8.gif חייבת להצדיק

בדיוק באותה רמה לפחות כפי שאצדיק את כניסתי לחייה.

מיננה

New member
../images/Emo140.gifיש תמיד סיכוי ..עם המון אמונה

רק מה קורה אם היא מגיעה עם הכלבה שלה?

mor881

New member
יוצא לרקוד .

אשמח לתגובות מכל גווני הקשת ואפילו דיונים. בי בינתיים שיהיה אחלה לילה לכולם .

לך זה לא בעיה כלל ? העניין עם האישה

תסכים גם לקבל את החבילה שלך וגם את החבילה שלה. ביחד זה ניראה משפחה מורחבת וענפה בהצלחה. לכול דבר יש מצב תלוי ברצון של שניכם וכמובן ביכולת.

תמי דקל

New member
למה לא ../images/Emo35.gif

תקח מהזוגיות הקודמת את כל הטעויות, תלמד מהם, ותיישם אותם הלכה למעשה בזוגיות השנייה שתהיה forever and for always.....

mor881

New member
שאלה חזקה

ארבע + ארבע זה שמונה זה נראה לי מה זה קשה. מה לדעתך ההעדפה של גרושה + 4 אם ניתן לה לבחור משלל אופציות ? אני חושב שאותה תשובה תהיה נכונה לגבי.

מור היקר

המון כוחות וסבלנות
מי כמוני יודעת כמה מהם צריך כדי לגדל ארבעה ילדים,ועכשיו לשאלה ששאלת, אין מניעה לזוגיות ולאהבה גם עם ארבעה ילדים ואני הדוגמא לכך. השאלה היא האם אתה באמת פתוח לקשר, כי במידה וכן, שום דבר לא אמור לעמוד בדרך.

mor881

New member
את יודעת דיברתי עם

איזה רב ועל פי ניסיוין העבר והגמרא וכל אלה הגיעו למסקנה ברורה שלאישה קשה לאהוב את הילגים של הגבר אך לעומת זו לגבר יותר קל לאהוב את ילדיה של האישה. תודה על תגובתך ,היא מכניסה רוח במפרשים.

מירב 8

New member
מצחיק, אני

גרושה עם שני ילדים גם בלי שידיעו שישי לי שני ילדים אף אחד לא מתחיל איתי

בכלל צורם שפוסלים

אדם בגלל כמות הילדים שלו... ועוד יותר כשמדובר באדם שפוסל בת זוג עם אותה כמות ילדים כמו שלו... אני במקומו דווקא הייתי מחפשת בת זוג עם מס' ילדים כמה שיותר קרוב לשלי... כך שתיווצר מערכת יחסים כמה שיותר מאוזנת.. אבל יקירתי, מצד שני אפשר להבין אותו - זה מאוד קשה...(8 ילדים!!! וואו) מכל כך הרבה בחינות - טכנית, כלכלית, נפשית, שכחתי משהו? לא היית יוצאת לדייט עם גרוש + 12, נכון? או, בואי לא נגזים, אם גרוש + 6, נכון? כל אחד והגבולות שלו...

לא יודעת, כשקראתי את

התגובה הזאת שלו עלה במוחי המשפט: "הפוסל במומו פוסל" כלומר - אם הוא לא רוצה גרושה +4, למה שגרושה עם פחות ילדים תרצה אותו? ולגבי... לא חושבת שמספר הילדים ירתיע אותי מיצירת קשר עם גבר. שוב.. תלוי בגבר, תלוי בסיטואציה, לא הייתי פוסלת על הסף. ונכון, 8 ילדים יכול להיות קשה, אז מה? גם לגרושה שתקבל 4 ילדים שלא שלה יהיה קשה.

מסכימה איתך

ולכן כתבתי שבמקומו הייתי מחפשת בת זוג עם מס' דומה של ילדים... ברור שזה תלוי סיטואציה... אני בהחלט רואה סיטואציות שבהן יכולה להתרחש התאהבות שתתגבר על "מכשול" שכזה. אבל, לא חושבת שיווצרו התנאים המתאימים בסיטואציות אחרות - אם היה מתברר לך בשיחת טלפון ראשונית לפני בליינד-דייט שלגרוש שאת משוחחת איתו יש 12 (אפילו 8) ילדים היית חושבת פעמיים אם בכלל לצאת איתו (אפילו אם בכל השאר היית מוצאת אותו ככליל השלמות), אני טועה? אני יודעת שאם אני הייתי עומדת בפני סיטואציה כזו - מבחינתי זו הייתה דילמה מאוד קשה - להיכנס בכלל לקשר שכזה, או לא....

כבר ביום

שישי סיכמנו שאני לא רגילה בבחירות שלי בגברים. אם היו לו 12 ילדים (מחייכת ומדמיינת במוחי את הסיטואציה) לא חושבת שזה היה מרתיע אותי אם הוא היה כלל השלימות. (ואם הוא היה עובר את כל המבחנים שלי... או-הו-הו...). את יודעת מה? אני דווקא חושבת שמתאים לי לבחור אחד כזה, עם 12 ילדים. לא?

מדמיינת... ../images/Emo6.gif

האמת שאת צודקת, באמת מתאים לך
מדהימה שכמוך, רואה אותך מסתדרת יופי גם עם 12 בנדיטים
געגעת לך }{ נ.ב. - נתקעה לי בדמיון תמונה שלך עם חצאית ארוכה ושמרנית, חולצה ארוכה ומהוגנת, כיסוי ראש ו-12 זבי חוטם... חחח אסוציאציות...

למעלה