צריכים להבין שלעולם.....לעולם אסור להעמיד למבחן בן זוג בגודל אהבתו לעומת הילדים שלו.......לעולם.... אני מת על הבן.....וגם לי הוא יחיד.....וכל עוד נישמתי באפי לא אנטוש אותו......
אני לא מנסה אפילו להגיע למקומה במצב שאתה מתאר, אבל אפילו, להציב אולטימטום כזה, נשמע לי קצת אפילו אכזרי. כי היא יודעת מה זה ילדים. היא בטח ידעה מה הילד שלך עבורך, והדרישה היתה מוגזמת. זה נשמע כאילו זה היה תירוץ בשביל לסיים את הקשר שלכם.
חושב שזה היה תרוץ כי אנחנו מדי פעם מדברים בטלפון....(יש לי עוד דברים אצלה) והיא כל הזמן שואלת מה צריך לקרות בכדי שנחזור.... והעובדה היא שהיא כן הציבה אולטימטום.... לא חשבה לפני.... חשבה שבקלות אשלח את הבן לאמא.....
היית צריך לעמוד בפני אולטימטום בכדי להבין שעל הבן שלך אתה לא מוותר? 3.5 שנים של "לא בדיוק הסתדרה איתו" לא הספיק לך..... ואני סתם תוהה מה עבר על הילד הזה במהלך ה-3.5 שנים ב"בית שלה" ...
מצד אחד אתה מאד רוצה להקים משפחה מחדש..... מצד שני אתה כל הזמן מנסה לתקן.... וכן....לוקח זמן עד שאתה מחליט.... גם את התגרשת.....ולא קיבלת החלטה בן רגע......בטח לקח זמן.... והבן...הוא גדול...חכם והבין הכל...איתו הכל בסדר....
והיא כנראה נצר לחתולה שהיתה לנו לפני עשר שנים. וכן היא תעלולנית רצינית , היא ממש רוצה כל הזמן לצוד ולא מתלהבת מאוכל שמגישים לה ,היא רוצה לעבוד בשביל לחמה.
חמודה... היא נראית די גור. חברה שלי מצאה פעם, לפני שנים רבות (מאוד), גורת חתול שנראתה כמו גור של חתול פרא. הייתה ממש זערורה, אבל לא משנה איך ניגשנו אליה, תמיד ניסתה לתקוף. הלוחמניות שלה הייתה כל כך מרשימה לעומת הגודל הזערורי... וכך נשארה לי בזכרון.