תגידו יש מצב

mor881

New member
תגידו יש מצב

שאני גרוש עם 4 ילדים צעירים בחזקתי מצליח להכניס אישה חדשה לחיי?

הסוכן64

New member
יש גרושות עם 4 או 5 ילדים שמכניסות

גבר לביתן אז גם אתה תצליח להכניס אישה לביתך.

יעלילה1

New member
מסכימה עם הסוכן. חושבת שתהיה מי

שתרצה אותך, ותאהב את 4 הילדים שברשותך. צריך רק להאמין

לביאה11

New member
לא פשוט אך לא בשמיים

אומרים שהאהבה גוברת על כל מכשול אבל אני טוענת שאסור לתת לה לעשות את ה"עבודה" לבד. אלה צריך לעזור לה. משמע, להגיע להסכמים לפני מגורים משותפים. הדבר שיקשה עליכם בעיקר היא ...נאמנות כפולה מצידך ומצידה באם היא נכנסת לחייכם עם ילדים משלה. זה יכול להיות נפלא או לא מוצלח תלוי בבני הזוג. בהצלחה חבר

bibi122

New member
ממש לא מדוייק

אני אחרי הגרושים (יש לי ילד 1 בחזקתי)חייתי עם מישהי 3.5 שנים שלא בדיוק קיבלה אותו והסתדרה איתו......והוא ילד נהדר.....ואני אומר את זה לא בגלל שאני אבא שלו.... אחרי 3.5 שנים נתנה לי אולטימטום שאו שהבן שלי יעוף לאמא שלו או שנינו נעוף מהבית......(הבית שלה).... כמובן שעל הבן שלי אני לא מוותר בחיים....ואסור לאף אחת להעמיד אותי במבחן מי יותר חשוב....וכנראה היא עשתה את זה..... והיא אוהבת אותי מאד מאד מאד כי רק אחרי שעזבתי היא הבינה את הטעות.... אנחנו כבר לא ביחד.....והיא בוכה.....

bibi122

New member
רצתה

אותי נטו בלי הבן...... קיבלה גם עצות אחיטופל מכל מיני גורמים.....אבל כשראתה שאני על הבן לא מוותר......היה כבר מאוחר..... ממשיכה לבכות....

אני

חושבת שברגע שקיימת אהבה אוטומטית אוהבים את ילדיו של בן הזוג לא תמיד זה קל, אני יודעת. לפעמים הילד לא מקבל, מתקשה להיקשר. אבל אם הקשר מספיק חזק וקיימת הבנה ותקשורת טובה, אין סיבה ולו הכי קטנה שזה יהווה בעיה.

הסוכן64

New member
גם ניתקלתי בכמה חוצפניות כאלה

ילד אי אפשר להחליף,אישה כן וכמה שרוצים.

תמי דקל

New member
בזוגיות כל אחד מביא את ....

החבילה שלו, שכוללת מן הסתם את הילדים. אני לא מקבלת כזו התנייה כמו שעשתה לך זוגתך. והתוצאה מובנת. יפה נהגת. זוגתך היתה בפרק ב' גם? אם כן, אני לא מבינה למה היא לא מיישמת את החוכמה שנולדה לה מפרק א'.

bibi122

New member
זה

קצת מסובך...... ואני נמנע מלשפוט...... היא גרושה שגידלה בן יחיד לבד......שנהרג בתאונת אופנוע...... העונש הכי גדול שהורה יכוללקבל..... לכן אני לא שופט

על אחת כמה וכמה

אבל באמת לא שופטים במצב כזה יש מי שצומחים ומשקמים את החיים ואף נאחזים בהם יותר ויש שנבלעים לעצבות,כעס ואשמה שבסופו של דבר מובילים להרס עצמי

bibi122

New member
זה נכון

וכנראה שקשה לה לקבל ילד אחר..... היא גם אמרה לי שמאד קשה לה לראות את מערכת היחסים שביני לבין הבן....

זה באמת קשה

אבל אין אני יודעת מה מידת הרצון שלך בקשר אבל אם הוא מספיק חשוב, היה שווה אפילו ליזום טיפול עבורה בכל זאת שלול וחצי שנים.....

bibi122

New member
הלכנו פעם לטיפול

וזה לא יעזור כי היא בטוחה שהיא בסדר והיא צודקת ואף אחד לא יכול להזיז אותה מדעתה.... וממש לא קשור למידת הרצון בקשר.....בן לא עוזבים !!!!!!!

ברור לי לחלוטין

וזאת כבר אמרתי. אם הציבה אולטימטום ועכשיו בוכה...שתבכה. אין פה בכלל ויכוח. לאחר שציינת את המקור לבעיה , הנחתי שאולי בכל זאת ניתן יהיה לעשות משהו על מנת לעזור לה להתמודד, לקבל כלים איך לקבל את בנך ולנסות להציל את הקשר. אבל אם, כפי שציינת נסיתם ולא הלך, ולפי דברייך ניכר כי היא נמצאת במקום ממש לא טוב אז אולי באמת..ועם כל הצער אתה לא צריך את זה.

למעלה