רחוק לי אבל
ד דיימונדז בעצמות New member 21/9/08 #24 ../images/Emo210.gifאם זה לא היה בזמן בצפר.. יש לי משפחה בקריית טבעון.. הייתי נוסעת לישון אצלם
I I מ י ר ב I New member 19/9/08 #10 היי שימי אל תתבאס,קרן מקבלת ביום הרבה פניות וזה ממש קשה לחזור לכולם. אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב לה פה בפורום כי היא נכנסת וקוראת פה.
היי שימי אל תתבאס,קרן מקבלת ביום הרבה פניות וזה ממש קשה לחזור לכולם. אם אתה רוצה אתה יכול לכתוב לה פה בפורום כי היא נכנסת וקוראת פה.
C CrazyBoi New member 21/9/08 #27 אופפ היא בחיים לא מופיעה ביום חול תמיד בשישי או שבת בכל מקרה מנתניה להגיע לזאפה בהרצליה זה מסובך???
T t0merm New member 21/9/08 #29 מישהו יודע אם יש תחבורה ציבורית? למשל מהתחנת רכבת הרצליה איך מגיעים לזאפה?
כ כלה להשגה New member 21/9/08 #30 לזאפה הרצליה../images/Emo35.gif זה מרחק הליכה מתחנת רכבת משהו כמו 10-15 דקות הליכה זאפה הרצליה נמצא באזור תעשיה של הרצליה באווטובוס מדובר בתחנה אחת בלבד אבל אני בספק אם הם עובדים בשבת בשעה כזו ממליצה במקרה הכי רע לקחת מונית
לזאפה הרצליה../images/Emo35.gif זה מרחק הליכה מתחנת רכבת משהו כמו 10-15 דקות הליכה זאפה הרצליה נמצא באזור תעשיה של הרצליה באווטובוס מדובר בתחנה אחת בלבד אבל אני בספק אם הם עובדים בשבת בשעה כזו ממליצה במקרה הכי רע לקחת מונית