תגידו יש מפגש בסוף??

tali_le

New member
תגידו יש מפגש בסוף??

כי כעיקרון אני יכולה לצאת ביום רביעי אבל צריכה לדעת על זה מראש ולהתארגן לזה מחר תשובות בבקשה ואם מישהו מחליט משהו סופית - אז נטע או יעל - תתקשרו אליי!!!! |(או כל אחד אחר שיודע את המספר שלי, שהרי אסור לי לפרסם אותו כאן ע"פ חוקי תפוז) טלי

Neta558

New member
אני בעד מפגש חצי-מאולתר...

מפגשים גדולים במילא אפשר לארגן רק בחגים כשכולם יחסית פנויים (ויסלחו לי המע"רים
). אבל אם כבר דיברנו על זה כל כך הרבה, אפשר לקבוע מעין מפגש מי-שיכול-שיגיע ברגע האחרון שכזה. אני מציעה להפגש ביום רביעי אחה"צ בחיפה איפשהו באיזור של תחנה מרכזית\רכבת בת גלים, ושהחיפאים יארגנו פעילות נחמדה למי שמגיע. מה דעתכם? הגיבו עם
או
בכותרת שנקבל תמונה כללית (ומהירה, זה עוד יומיים...) נטע (בפרץ של מצב רוח אופטימי וטוב, יעבור...)

Neta558

New member
רק אל תשכח...

שבתור חיפאי לעת הצורך, אתה בעצם לוקח על עצמך גם לעזור לארגן איזה פעילות
מתנדבים חיפאים להשגיח על מה שאוריארג מתכנן? מישהו?

אל דאגה...

אני במילו´ שלישי-רביעי (וכנראה גם חמישי-שישי). מה שכן - נראה לי שדווקא ברביעי אחה"צ אני יוצא לי לכמה שעות, בהן אנצל את הזמן לגיחה לחיפה... אז זה יכול להיות מתאים... עם זאת, אני לא סגור איך יראו שעות השינה שלי - לכן הסייג. אין לי בעיה לארגן פעילות - אבל אני צריך עזרה ממישהו: יש לי אזיקים, אבל אבדו המפתחות.... מישהו?....

tsf

New member
../images/Emo45.gif

איזה כיף... לא צריך לסוע רחוק....

adipo

New member
../images/Emo32.gif חפשו אותי היום בקהל של

"יאיר לפיד"...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בטלו את ההודעה הקודמת - מחר אחר הצהריים (וגם בצהריים) פנוי לגמרי!

יום רביעי כלומר היום?

אני יכולה להגיע לחיפה רק בחמש וחצי שש בימות השבוע, אבל אני מניחה שתחכו לי, נכון???

MooN aka asdfgh

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אגב, היום היה לי המבחן האחרון... מקווה לתוצאות טובות שיגיעו מחר...

tsf

New member
../images/Emo42.gif קדימה... צריך לקבוע!

אז יש פגישה
בחיפה? איזה שעה? קדימה אנשים....

../images/Emo42.gifלדעתי -

אפשר להיות בכניסה לבית אבא חושי (זה "מרכז קהילתי" שיש לו כניסה ענקית עם תקרה), בשעה 17:00. לבוא עם המון שכבות בגדים. בית אבא חושי ממוקם ברחוב אבא הילל סילבר 71, בנווה שאנן. אם מישהו רוצה, אני אוכל לאסוף אותו ממרכז זיו בשעה 16:15. הביעו דעה. (אם מישהו יציע משהו אחר ההצעה שלו מתקבלת אוטומאטית במקום הרעיון שלי)

tsf

New member
אז אין מפגש?

כעיקרון אני גרה קרוב ואני יכולה לצאת 10 דקות קודם, אבל כל השאר לא, והם לא אמרו שהם באים. (וגם המקום לא נראה לי סגור סופית) אז אין?

מצטער... ../images/Emo10.gif

אורי לא ישן במילואים. אורי היה ער 3 ימים. אורי הלך לישון וקם רק היום ב-5:00...

למעלה