תגידו, יש חנויות מפעל של פוקס בפ"ת? ומישהו יודע איזה עוד חנויות מפעל של חברות בגדים יש באיזור פ"ת?
A Ana1 9 New member 30/9/05 #1 תגידו, יש חנויות מפעל של פוקס בפ"ת? ומישהו יודע איזה עוד חנויות מפעל של חברות בגדים יש באיזור פ"ת?
L LuNa MaJnUnA New member 30/9/05 #3 אה ויש את ארווין ג'ינס בפינסקר יש שלט ענק שמה.. לא תפספסי.. לא מתה על החנות אבל זה מה שאני זוכרת (אמא שלי כבר גרה שם מרוב שהיא קונה אצלהם :S)
אה ויש את ארווין ג'ינס בפינסקר יש שלט ענק שמה.. לא תפספסי.. לא מתה על החנות אבל זה מה שאני זוכרת (אמא שלי כבר גרה שם מרוב שהיא קונה אצלהם :S)
A Ana1 9 New member 1/10/05 #7 אה.. אוקיי... ואיך זה אמור לעזור לי אם לצערי אני גרה בפ"ת? ונעבור לקטע היותר מעניין,:איך לעזאזל כתושב פ"ת אתה יודע שיש חנות מפעל להלבשה תחתונה לנשים בכרמיאל??
אה.. אוקיי... ואיך זה אמור לעזור לי אם לצערי אני גרה בפ"ת? ונעבור לקטע היותר מעניין,:איך לעזאזל כתושב פ"ת אתה יודע שיש חנות מפעל להלבשה תחתונה לנשים בכרמיאל??
P pirates to the champ New member 2/10/05 #9 חחח סיפור מצחיק... כשהיינו בניו יורק אז אחותי ואמא שלי נכנסו שם לחנות. היה רשום "MADE IN CARMIEL - ISRAEL" אבא שלי חקר את העניין ובאמת יש שם מפעל. הבעיה היא, שלא מוכרים כלום שם. ז'תומרת רק מייצרים... מוכרים בארה"ב..
חחח סיפור מצחיק... כשהיינו בניו יורק אז אחותי ואמא שלי נכנסו שם לחנות. היה רשום "MADE IN CARMIEL - ISRAEL" אבא שלי חקר את העניין ובאמת יש שם מפעל. הבעיה היא, שלא מוכרים כלום שם. ז'תומרת רק מייצרים... מוכרים בארה"ב..