תגידו, יומן חלומות

Lil KeKe

New member
תגידו, יומן חלומות

יכול לעזור גם אם כל יום אני כותב בבוקר, ולא עושה עם זה כלום ? יענו קם בבוקר כותב, הולך לבית ספר, ושוב ככה כל יום, אם כן אז במה זה עוזר ? תודהה..

Esho

New member
לא הבנתי

מה זאת אומרת "לא עושה עם זה כלום"?

gggssshhh

New member
כן

עצם זה שאתה רושם - כן, זה עוזר לך - כי ככה אתה עובר בראש על כל פרטי החלום - אם כל בוקר אתה רושם את החלומות, אז כל בוקר אתה עובר בראש פרט-פרט וזה משפר את הזיכרון. באמת מה ז"א לא עושה עם זה כלום? מה אתה אמור לעשות עם זה?

Lil KeKe

New member
יענו...

לא עושה עם זה כלום... הרי יש שיטות כמו מילד, שצריך לקום בבוקר לרשום תחלום, ואז לחזור לישון, ולדמין תחלום ולהגיד אהיי אני חולם! אז אם אני רק אקום וארשום, זה נקרה לא לעשות כלום... =] תודה

Esho

New member
אהה

אז כן יומן חלומות עוזר בשיפור הזיכרון, ובשביל חלימה צלולה צריך להשתמש באחת השיטות בנוסף ליומן.

amit469

New member
אחי זה בכל מקרה כייף ..

אם החלום שלך הופך למציאותי הוא מדהים .. הוא יכול להיות יפה וגם מזוויע ברמות ..
אני חלמתי חלום כזה על אחת שאני אוהב .. היה מדהים ואתמול חלמתי שאני עושה ניתוח והופך לבת .. זה היה מזוויע כל החלום בכיתי וזה היה מציאותי כלכך שקשקמתי צעקתי "אההההההההההההההה" מרוב שמחה שהזוועה נגמרה .. כאלה חלומות שווה לשמור ולזכור אותם .. חוץ מזה אני שברתי שיא :) 6 עמודים של חלום !

Lil KeKe

New member
תודה אחי

אז זהו אני מתחיל לרשום היום... רק הפחד שלי הוא שאמא שלי פתאום תראה תמחברת... חח

amit469

New member
אחים שלי ראו את המחברת ..

ואמא שלי אומרת שזה לא בריא .. אחים שלי אומרים שזה לא קיים וזה מגוחך ומה שאני אומר ששכולם יכולים לקפוץ לי .. אני רוצה לנסות וזהו מה אכפת לי מה יגידו thats the spirit ;)

Lil KeKe

New member
ווווואיי!! בדיוק כמוניי!! כנסי !

שיאוו בדיוק גם אמא שלי אומרת שזה לא קיים !!! וזה סתם חרטא !! ואני לא מאמין לה!! חחח... וגם ראיתי פעם אחת סרט בטלוויזיה שאמרו למישו שיעשו לו חצלולים כל יום יענו הוא יחיה בחצלול כל החיים... ואז אמרתי לאמא שלי "אמא את רואה!! זה כם קיים !! " והיא... "זה רק סרט בלה בלה" חחחחחחחחח עשית לי תיום עכשיו אחי חח..

MetalSinagouge

New member
מה שאני לא מבין זה...

הרי חלומות הם מוזרים, וכל אחד יודע את זה. למה אנשים לא מסוגלים לקבל את העובדה שהם מוזרים כל כך, שאפילו ניתן לשלוט עליהם? ז"א אם אפשר לדמיין, למה לא לחלום צלול? אני די סקפטי בהרבה תחומים, אבל דווקא את ההנחה הזו קיבלתי, ובדקתי אותה על עצמי.

למעלה