תגידו... חלמתי או ש... אנדי דו היה כאן?! הסירנות בהיכון.... (חחחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 20/11/05 #1 תגידו... חלמתי או ש... אנדי דו היה כאן?! הסירנות בהיכון.... (חחחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 20/11/05 #7 אין בעיה ..... איך שאתה מגיע... מגף מתעופף לכיוון... (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)
ט טאKילה New member 20/11/05 #8 הלו הלו מעניש../images/Emo88.gif לא לאיים עליה שמעת!!! תעזוב לה ת'חצאית, ותן לה כאפה עדינה כזו שמעקמת ת'פנים כמו סנדל וגבות.
הלו הלו מעניש../images/Emo88.gif לא לאיים עליה שמעת!!! תעזוב לה ת'חצאית, ותן לה כאפה עדינה כזו שמעקמת ת'פנים כמו סנדל וגבות.
פ פcיפלורה New member 20/11/05 #9 אל תעודדי אותו ל... כאפות.... יש לו כפות ידיים...(אללה יוסטור ולהקתו חחחחחחחחחחח) דיר באלק... אני אחרי טיפול 10,000 .... כל גבה במקום! חחחחחחחחחח
אל תעודדי אותו ל... כאפות.... יש לו כפות ידיים...(אללה יוסטור ולהקתו חחחחחחחחחחח) דיר באלק... אני אחרי טיפול 10,000 .... כל גבה במקום! חחחחחחחחחח
ט טאKילה New member 20/11/05 #10 כאילו דה...../images/Emo178.gif מרטת שערה שערה עם פנצ'טה או שעווה רותחת?
פ פcיפלורה New member 20/11/05 #11 מה את חושבת?! שאני זאת ההיא שגם שעווה רותחת לא תעזור לה?! ההיא... מקרה גבות (חחחחחחחחחחחחחח זוכרת?!) מעניין מה איתה.... הלוואי ואימצה את הרעיון של הפלסטיקאי (חחחחחחחחחחח) אלוהים...
מה את חושבת?! שאני זאת ההיא שגם שעווה רותחת לא תעזור לה?! ההיא... מקרה גבות (חחחחחחחחחחחחחח זוכרת?!) מעניין מה איתה.... הלוואי ואימצה את הרעיון של הפלסטיקאי (חחחחחחחחחחח) אלוהים...
פ פcיפלורה New member 20/11/05 #13 אחרי התמונה של .... מקרה גבות.... קטן עלינו... שום דבר כבר לא מפחיד! (בחיי תבררי מה קורה אתה חחחחחחחחחחח)
אחרי התמונה של .... מקרה גבות.... קטן עלינו... שום דבר כבר לא מפחיד! (בחיי תבררי מה קורה אתה חחחחחחחחחחח)