תגידו, חבר´ה...

תגידו, חבר´ה...

יש לכם באמת את כל האירוויזיונים מוקלטים? אם לא אז איזה כן? ומתי החלטתם להתחיל להקליט? יצא לכם לפספס איזה אירוויזיון ולא הקלטתם? מה עשיתם? מה האירוויזיון האהוב עליכם? אגב אם יש כאן כאלו בני פחות מ-18 בבקשה שיכתבו לי מסר, זה חשווווב מאוד!!!

כשעליתי לארץ, משפחתי עלתה לי עליהם

פשוט טראומה ! אחד אחד, כל אירוויזיון מאז 1982. זו היתה השנה ההיסטרית הראשונה שלי ( 1981 היתה שנת צפיה ראשונה ). בדרום אפריקה בראשית שנות ה-80 היו משדרים הרבה הרבה באיחור. כיום, הייתי מתאבד הייתי מפספס אחד חס וחלילה.

טליה ג

New member
גם אצלי 81´ היה האירוויזיון הראשון

שראיתי, למרות שכבר ב-79´ נהייתי מעריצה היסטרית, אבל באותה שנה לא ראיתי את האירוויזיון אלא רק הקשבתי לו מאות פעמים בקלטת. אני זוכרת איך ב-81´ נדנדו לי שאלך לישון כי למחרת היה צריך להיות לי שיעור שחייה בביה"ס. ב-81´ הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ש"ניקרתי" באירוויזיון לכמה שניות וזה היה בשיר היווני. האירוויזיון הראשון שראיתי באורך מלא(כולל ההצבעה) היה 83´. ב-80´ ו-84´ כשישראל לא השתתפה לא ראיתי את האירוויזיון. אצלנו לא קלטו את ירדן. את 2 האירוויזיונים האלה אני לא מכירה עד היום, למעט כמה שירים בודדים.

אהוד_

New member
1984 לא הפסדת כלום!

האירוויזיון הראשון שאני זוכר היה...1985, אני זוכר את יזהר כהן מהילדות ו1986, אני זוכר שהרשו לי להשאר עד השיר הישראלי למחרת היום קמתי ואמא שלי בישרה לי שזכינו במקום הלפני האחרון, הייתי מאוד עצוב ואחי לקח אותי לגן באותו היום וסירבתי להכנס....זו הייתה ההברזה הראשונה שלי האירוויזיון הראשון באורך מלא היה 1987....אחחחח....איזה כיף היה!

טליה ג

New member
בעצם שידרו אותו חלקית יותר מאוחר

כמה שבועות אחרי אירוויזיון 84´ שידרו אותו בטלוויזיה אבל היו רק 10 שירים! כנראה שערוץ 1 החליט לקצץ את אורך התוכנית ושידר רק את ה-Top 10. גם את ההצבעה לא שידרו אלא רק את רגע ההכרזה על השיר הזוכה.

גור 1

New member
טליה הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo13.gif

בישראל שידרו לאחר מכן לקט שירים מאירוויזיון 84. ליתר דיוק, אלו היו 11 השירים הראשונים בתחרות, כל השירים משיר 12 ואילך לא שודרו. אני זוכר שידיד שלי השאיל לי את אירוויזיון 84 כדי שאוכל לשכפל, ובאמצע פתאום רואים ג´וקים אחרי שיר מספר 11. זה היה כ"כ מעצבן

טליה ג

New member
יש לך מושג מה הייתה הסיבה לכך?

זה קצת טיפשי לשאול את זה אחרי 18 שנה אבל עד היום זה נראה לי תמוה. הערוץ הראשון היה כבר יכול לא לשדר את האירוויזיון בכלל! כמה טוב שיש לנו היום את BBC-prime. אם חס וחלילה ישראל לא תשדר את האירוויזיון מסיבה מסויימת או תקטע את השידור, יש לנו לפחות אלטרנטיבה, גם אם טרי ווגאן לא סותם את הפה.

Eurogirl

New member
איזה כיף לכם...../images/Emo39.gif

בעוד שאתם ראיתם לכם את אירוויזיון 1984, אני אפילו לא הייתי עדיין בתכנון אצל ההורים שלי... האירוויזיון הראשון שראיתי במלואו היה בשנת 1991, וברוב טיפשותי התחלתי להקליט רק ב 1998 בכלל, אבל זה כבר סיפור ארוך...

roy758

New member
איזה כיף להם, איV כיף לך!

האירווזיון הראשון שראיתי בארוך המלא היה של שנה שעברה!! ושאר השנים (לא הרבה) נתנו לי לראות עד השיר הישראלי בקושי!!

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

סתם סתם....
האירוויזיון הראשון שראיתי באורך מלא הוא של שנת 1997 אבל התחלתי להקליט רק ב-1998 ועל המזל שלי הלכה הקלטת של 1999 על הסרט...מטריקס
;-\

אני חושבת... ../images/Emo9.gif

שתמיד צפיתי ככה קצת מהצד.. בסביבות אמצע שנות התשעים. ב-1997 אני חושבת שראיתי הכל, וב-1998 כבר התחלתי להיות בהיסטריה... ומאז אף אחד לא יכל לעצור אותי
אבל אני לא מקליטה... אולי השנה אני אתחיל מסורת של הקלטות... נראה.

למעלה