תגידו, זו רק אני

trinity triple

New member
תגידו, זו רק אני

או שהכל הסינגלים החדשים של שלומוצ נשמעים מאד ... אממ.. איך לנסח את זה?.. לטיניים כאלו?.. זה לא שאני אומרת שהוא נהיה לי ריקי מרטין פתאום (חס וחססה טפו טפו טפו) אבל עדיין.. הלחנים עם מקצב מאד לטיני כזה.. ספרדי.. או שזו רק אני. זו רק אני?? טרין. אהה, וחוץ מזה, אולי נפתח איזה דיון נחמד על קצת משלומוצ הישן?... כל ההודעות האחרונות בפורום על הסינגלים הדנדשים, ואף מילה לא נאמרה על שלומוצ בתקופת פרי-ניקוטין.. התקופה היפה..:)

תראי...

פורומינו הקט לא קיים מהיום, היו בו וויכוחים על הישנים של שלומצי, ועל הישנים יותר. מן הסתם אנחנו דנים בשירי הפופ המלבבים, שהאיש מוציא לנו ברוב טובו, אחרי שמונים שנות יובש... והשירים שלו חוץ מ"ע"פ תנועת הרכבות", לא הבחנתי בלטיניותם, אבל, אנחנו אנשושים ליברלים, מקבלים כל דעה (תמורת סכום סמלי לא נרד עלייך...
). כרגע לא עולה לי לראש רעיון לדיון סוער ומלבב, אבל, תני לי לעבור את הלילה, את מרחק הלב מן המחר עד ה
, ואולי יצוץ במוחי רעיון פיגוזי וחביב. אולי לך יש רעיונות? (או לכל אחד אחר כאן, אל תתחבאו מאחורי העציץ, אתם חלק מהפורום, תתחילו להזיז את התחת!) ליל מנוחה ושלווה ושלום על כל עם ישראל מה
לילה טוב
סתם בשביל הקטע...
יאללה, פרשתי לחרופ...
לילה טוף

למעלה