תגידו,זו רק אני ש...

השאלה היא-

המבחן שיקף את הידיעות שלך או שסתם נלחצת
ומה אתם לומדים

לומדים מכניקה

המבחן היה על קינמטיקה ווקטורים. אני מניח שהוא די שיקף את הידיעות שלי, פשוט אין לי כוח להשקיע בזה, זה ממש משעמם אותי וגם קשה לי. היא עושה מבחן חוזר, אני מניח שגם בו לא ילך לי טוב... ואז כנראה בסוף המחצית אני אפרוש.

Insanity Is Me

New member
ממש לא היחידה, אני מתמוטטת.

ולא בגלל לחץ, בגלל שלא משנה כמה אני אלמד לפני מבחן אני לא אגיע לציון גבוה, וזה בחיים לא קרה לי! המורים שמלמדים אותנו השנה - נפילה. על הפנים. מורים גרועים שלא מספיקים ללמד את החומר [ולא בגלל התלמידים, בגלל שהם איטיים], מורים קטנונים ברמות... לא ייאמן פשוט אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי, הציונים שלי לא משהו בכלל [חוץ מאיזה 100 בתנ"ך ו80 ומשהו בלשון שזה סביר, הכל על הפנים] אני מקווה שאני אצליח להתעשת במחצית השניה, כי למזלי אנחנו לא עושים שום בגרות חורף בהצלחה לי..?

גמני נדפקתי לא פעם עם מורים גרועים...

תראי,האופציה היחידה היא ללמוד לבד...או לקחת שיעורים פרטיים... אני שנה שעברה עשיתי למידה עצמית בלשון למשל,כי הייתה לנו מורה שלא הספיקה הכל וגם חיפפה כל דבר... אז פשוט למדתצי מהחוקים של המיקודית,ולמדתי ותרגלתי ותרגלתי(אבל לא בצורה נוראית,עוד הספקתתי גם לרקוד,להמשיך בפעילות במועצת נוער ולהדריך),והיי,זה השתלם
(סופי 94
). אצלי גם יש דפקט אצל חלק מהמורים,אבל גם המערכת שעות נוראית...אני חוזרת הביתה בסביבות 4-5 כל יום חוץ משישי ואז כבר חושך
יהיה לך המון בהצלחה,אני החלטתי לנסות לקחת ת'צמי בידיים בקטע הזה,תנסי גם את,מה כבר אפשר להפסיד

Insanity Is Me

New member
את צודקת במה שאת אומרת,

בשנה שעברה גם אני הייתי צריכה ללמוד לבד ללשון כי הייתה לי מורה שלא לימדה. המורה עצמה הייתה מודעת לזה והגישה את כולם בציונים מאד גבוהים [אותי על 100] ובסוף הוצאתי 90 אך ורק כי למדתי עם מורה פרטית כמה שיעורים והיא נורא עזרה לי. מה שכן, הייתי רוצה מערכת שעות כמו שלך. את לומדת כמו שצריך, כמות שעות מצוינת שתעזור לך אח"כ בבגרויות. אני למשל, לומדת פחות מילד בכיתה ג', יש לי אולי 33 שעות שבועיות ומתוכן מתבטלות לפחות 7 בשבוע. השעה הכי מאוחרת שלי היא 3 וזה עוד כשאני מתחילה ב10. זה אבסורד, אין לי מתי ללמוד ועוד מורים על הפנים... פעם הבצפר שלי נחשב להכי טוב בעיר [הוא עדיין נחשב לבצפר עם ממוצע הבגרויות הכי גבוה פה] אבל בשנים האחרונות הוא רק מתדרדר. אני מניחה שאת צודקת והפיתרון הוא ללמוד לבד. זה לא כזה נורא
אני אתחיל לקחת את עצמי בידיים ומקווה שיהיה בסדר

וואי,זה כזה מוזר,אני הייתי מתה למערכת

כמו שלך,לקצת זמן לנוח
אני מבינה אותך אבל,זה באמת קשה כשזה מעט מדיי ואז כמעט כל הלמידה היא לבד... נקווה שיהיה בסדר,ואז יהיה

האמת...

לא עד כדי כך לחוץ אצלי... או שזה זמני או שאני פשוט מסתכלת על זה בצורה שונה לפעמים זה עוזר לחשוב בפסימיות עקיפה - מה היה יכול להיות ומה יש לך. זה נורא מעודד, למשל: נניח ויש לך המון שיעורים במתמטיקה שאת לא מבינה, ש"ב בפיזיקה, בוחן בתנ"ך ומיני עבודה באנגלית. מה אין לך? מבחן במתמטיקה (שמבחינתי לפחות זה הרבה יותר מתיש); מבחן בפיזיקה; 5 מבחנים בשבוע; עבודה שנתית מפרכת; מבחן בהיסטוריה שצריך לשנן בשבילו ממש הרבה, כל היום, ואין לך כוח לזה; אתר אינטרנט שלם לבנות בשבוע; כל מיני דברים מציקים שחברים/מורים/אחים/ההורים ביקשו ממך להכין; מתכונות/בגרויות; וכו' וכו' וכו'... אני יודעת שזה קצת מוזר ואולי דבילי, אבל אותי זה מאוד מעודד, בזמן שאני עושה שיעורים בחדו"א, לחשוב "הממ... מזל שזה רק כמה תרגילים ונגמר, ואפשר ללכת לעשות משהו אחר, ולא מבחן שצריך ללמוד בשבילו שבוע". מקווה שעזרתי, אולי אפילו בשינוי קל של הפרספקטיבה

חחח הרגת אותי עם הניסוח../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

("פסימיות עקיפה"
) אבל תכלס,את צודקת. נניח השבת,יש לי רק מבחן במת',ש.ב בפיסיקה,ולתרגל מחשבים.זה לא נורא.יכלה להיות לי גם עבודה בספרות ובהיסטוריה,תרגיל להגשה בספורט,וש.ב באנגלית ובתנ"ך.אבל אין.
תודה על הרעיון

למעלה