תגידו,זו רק אני ש...

תגידו,זו רק אני ש...

כבר מתחילה לקרוס תחת העומס
אני לא מספיקה להסתדר,יש לי המון מבחנים,עם המוווןן חומר לכל אחד מהם,והמון שיעורי בית (בעיקר בפיסיקה ומתמטיקה,אבל לא רק). ממש קשה לי,אני נאלצת לוותר על דברים,ואין לי זמן,פשוט אין.
מה אתם עושים בנידון
גם אצלכם המצב דומה
*הססן* אשמח לתגובות,אתם יודעים
שיהיה לכולנו לילה מקסים והמשך שבוע נעים

tamaguchi girl

New member
את לא לבד..../images/Emo201.gif

גם אצלי המצב בקרשים, ובעיקר במתמטיקה ופיזיקה. אני כבר מאלתרת, לא יודעת מה אני כותבת ודיי מעתיקה כמו תוכי בשיעורים שהמורה מסבירה וכותבת, כי אני פשוט בפערים ולא בקצב של הכיתה, וזה עוד מצב טוב שאני באמת כותבת. לרוב אני גם לא עושה כלום בשיעור חוץ מלצייר/לנמנם ואז משלימה בדיליי של איזה חודש או יום לפני המבחן. ומה שעוד יותר מבאס שאני בין היחידים שאיבדו את עצמם בכיתה, ולראות אנשים שמבינים מה שרוצים מהם מחרפן אותי, כי אני באמת לא מצליחה לחזור למסלול ולשגרת הלימודים >< המצב גרוע ואני לא רואה אין אני יוצאת ממנו
(אבל העיקר האופטימיות..
) לילה מצויין והמשך שבוע טוב

תודה../images/Emo201.gif

תראי,אני חושבת שכדאי לך לנסות ישר אחרי המבחן להיות יותר רצינית מבחינת הקשבה בשיעור וזה,זה בטח ישתלם לך:) אני מכירה את הקטע של לאבד את עצמך,אבל את חייבת לעצמך לעשות מאמץ ולחזור לחומר!
לכי למורה,אם הוא נחמד,ותבררי איתו דברים שאת לא בטוחה לגביהם,תעברי על החומר בבית,אולי כדאי להשלים חלק ממנו מחברים אם זה אפשרי (לצלם מחברת וכאלה...). בכל מקרה,אם בפיזיקה את נתקעת בחומר,אז אני דיי מבינה אותו ויכולה לעזור(נראלי
),כי המורה שלנו נותן פשוט כמות עצומה של שיעורי בית ואומר לנו שהבגרות היא ברמה פשוטה מדיי אז אנחנו עושים דברים מורכבים יותר(הוא מתגעגע לברה"מ
). הבעיה אצלי בפיזיקה זה כמות השיעורים האינסופית...לנו נשארו בערך עוד 20 ע"מ בספר הראשון,מה שאומר שעברנו כבר 200 ומשהו,לא זוכרת
.עם איזה ספר את לומדת ואיזה נושאים כבר סיימתם
תראי את עצמך יוצאת מהמצב,ככה זה יסתדר,באמת
. אני נתקעתי באיזשהו שלב בתחילת שנה ואז עצרתי את החיים שלי לאיזה כמה זמן והשלמתי פערים,וזה אומנם מבאס,אבל זה רק איזה יומיים,כך שזה לא ביג דיל.
לגבי מתמטיקה,אני ב4 יח"ל ואני לא בטוחה איפה את,אבל אני ניגשת ל005 עוד חודשיים,אז אם זה עוזר במשהו...
המון
בהכל, שיר.

tamaguchi girl

New member
קודם כל תודה ../images/Emo24.gif

לפנות למורים בשבילי זה קצת..איך נגיד..בעייתיי. רובם לא מוכנים לבוא לקראתי, כי כמו שאמרתי לרוב אני לא ממש מרוכזת בשיעור ובעיקר מציירת / ישנה והם לא מוכנים לעזור לי מעבר. וזה לא משנה להם כבר ששבועיים ומשהו אני קצת חוזרת לעצמי ומקשיבה ומרוכזת ומשתדלת להבין, אבל מבחינתם זו בעיה שלי. ותכלס זו כן בעיה שלי שאת כל הבסיס וההתחלה שרפתי לעצמי בלא להיות בשיעור אלא להיות עסוקה בדברים אחרים, ואני לגמרי מודעת לעניין. בכל מקרה עכשיו קבעתי לי שיעורים במתמטיקה ופיזיקה (אחרי שבמבחן במתמטיקה היום הצלחתי תרגיל 1 רק ובפיזיקה המבחן שחזר קיבלתי בו 76..), אני אקח לעצמי באמת כמה ימים של השלמת חומר ופערים, ואני מקווה שאני אסתדר ולא אטבע בלימודים :) תודה רבה על ההצעה לעזרה, אבל זה אני והסברים בפיזיקה דרך המחשב לא הולכים ביחד, אני מאוד ויזואלית ושמיעתית בקטע של זכרון וכתוב לא מאוד עוזר לי :ם אבל אם אי פעם אני אתקע אני אדע שיש לי למי לפנות
בפיזיקה אני לומדת עם הספר מכניקה של דוד זינגר, ויש לנו עוד ספר תרגול שזה לקט מבחני בגרות בפיזיקה עד 2007..ואנחנו בקצב איטי מאוד בשניהם כי המורה מתעכבת על הדברים קטנים וברורים במקום להסביר פעם אחת וכמו שצריך מהתחלה ועד הסוף
במתמטיקה אני לומדת ב5 י"ל, לומדת לשאלון 06 וסובלת מכל רגע כי אני טוחנת מים ומתרגלת המון ועדיין אני לא מצליחה ממש
ל05 ניגשתי שנה שעברה, ובבגרות הייתה לי נפילה יחסית (מגן 95 ומועד א' שיצא לי הגבוה הוא 83, והסופי שלי יצא 89) וזה מאוד מבאס כי שאלון 05 הוא הקל אצלי ואמור להעלות לי את הציון של שאלונים 06 ו07..אז אני אגש בחורף שוב ל05 בשאיפה לתקן
תודה רבה שוב, והמוןהמון בהצלחה גם לך!

חמודה../images/Emo24.gif

אין בעד מה
תראי,כל הכבוד על היוזמה לקבוע שיעורים במתמטיקה ובפיזיקה,והמון
. 76 זה לא רע,ד"א,אצלנו כל בחינה היא ברמת הבגרות ומעלה ומהספר בגרויות אנחנו מתרגלים לבד(אחריות שלנו)...אני לא יודעת איך זה אצלכם,אבל אני חושבת שאם זה אותו הדבר לגבי רמת הבחינה,אז 76 זה דווקא טוב
בהצלחה בלימודים ל06,מקווה שיסתדר לך,וגם בתיקון 05
ושוב, אין בעד מה!
,ותודה

eliav16

New member
מזדהה איתך...

הורידו ל03 רק עכשיו..... כשיש עוד חודשיים בגרות =\

אהה,עושים אצלכם כאלה דברים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אצלנו 4 יח"ל עושים בינואר 005,בקיץ 003,ושנה הבאה 004
בכל מקרה,מה זה אומר לגביך
שתצטרך ללמוד לבד חומר או משהו
בכל מקרה, ואגב,ברוכה הבאה
(שיר,16 וחודש וחצי
)

eliav16

New member
אממ ללמוד את 003 עד הבגרות חורף

ואת 004 ו005 ללמוד לקיץ.... [את 005 למדתי שנה שעברה אבל לא ניגשתי]

Y a i r 1 9 9 2

New member
האמת שזה בסדר כזה

מוזר, חשבתי יהיו הרבה יותר מבחנים. בידיוק חזרתי מפולין לפני קצת יותר משבוע. היום היה לי ספרות, שישי תנ"ך, שלישי אזרחות, חמישי בוחן במתמטיקה ואז שבוע וחצי בלי מבחנים... בטח הלחץ יתחיל במאי-יוני כשיהיו בגרויות

אצלי זה לא.

אבל בדיוק מהסיבה שהתאמתי את עצמי ליכולות שלי. הגברתי רק מקצוע אחד ואני ב4 יח''ל במתמטיקה. אני לא גאה בזה, אבל לפחות אני לא מתפוצצת מהעומס של י'א. בהצלחה לכם.

זו לא רק את.

גם אני מרגיש מלא שאני מאבד את עצמי ולא מבין, במיוחד בפיזיקה
ואני לגמרי רואה את עצמי פורש מזה, לא מסתדר עם המקצוע. בכלל כל העומס הזה מטורף... מבחנים כל שבוע, בחנים, שיעורי בית. למי יש כוח
אבל נעבור גם את זה

לא יודע,

גם זה לא הכי מעניין אותי וגם אני לא ממש מצליח בזה. היה לי מבחן אחד בינתיים ועוד לא קיבלתי את הציון אבל הלך לי ממש חרא.

למעלה