תגידו זה רק אני?

זה ממכר

New member
תגידו זה רק אני?

שאני לא כותב כי אתמול פירסמתי למשל, ואני מעדיף לא לפרסם יום אחד יום ושישאר לי רעיונות לשאר השבוע למשל אתם כותבים שיש לך מוזה? ולא חשוב בתדירות הפרסומים? או שבודקים גם מתי עידכנתם בפעם האחרונה ואם שווה עכשיו לכתוב או עוד כמה ימים?

כל אחד רושם מתי שבא לו

יש כאלה שמעדכנים פעם ביום ואפילו כמה פעמים ביום ויש כאלה שרושמים כל פעם נושא אחר ואז זה כבר הופך לעניין של כתיבה פעם בכמה ימים. ואין ספק שהמוזה חשובה מאוד. הכול תלוי באופי הבלוג. יש כאלה שמספרים על חייהם ולכן מעדכנים יום ביומו ויש כאלה שמספרים על נושאים שונים ומשונים פעם בכמה ימים . ..

wranger

New member
ארר!!../images/Emo118.gif

אני כותב כשיש לי מוזה. לפעמים אני כותב גם כשאין לי מוזה, ואז המוזה מגיעה. לגבי הפרסום, בדרך כלל אני לא מחכה אלא מפרסם מיד כשהרשומה מוכנה, אלא אם כתבתי משהו לכבוד פסח, למשל, ויש עוד שבוע עד אז. או שכתבתי פעם משהו לרגל איזשהו יום מסוים, חודשיים לפני היום הזה, אז העדפתי להמתין איתו, כדי שגם יהיה אקטואלי. (חוץ מכרגע, שאני כותב ולא מפרסם בגלל סיבות אחרות, אבל לא כאן המקום להיכנס אליהן.
)

dornat

New member
נראה לי שתכתוב כמה שבא לך

בלי לעשות חישובים , כמובן שיש גבול מסוים אם דחוף 10רשומות ביום אז כן זה יהיה מעייף אבל עד לרשומה ביום (ומה גם שיש ימים שאתה לא כותב אז זה מתאזן)

מניסיון, עדיף לכתוב רק כשיש מוזה

המון פעמים קורה לי שאני אומרת לעצמי "לא כתבתי כבר יומיים, מה יהיה? אולי אני אקח איזה נושא ממגירת הנושאים ואמרח אותו?" ותמיד אני עוצרת את עצמי בזמן ולא עושה את זה. כי מה שתכתוב "בכוח" לא יצא טוב, וגם לא תהנה לכתוב אותו. וכל הקטע זה ההנאה שבכתיבה, לא? בקיצור, עדיף לחכות למוזה, ותאמין לי שהיא באה דווקא כשלא מתאמצים
. כנ"ל לגבי לא לפרסם כי אתמול פרסמת - אני תמיד חושבת ככה בהתחלה ומנסה להתאפק מלפרסם, אבל בסופו של דבר קשה לי לשמור רשומה כטיוטה, מתישהו אני נשברת ומפרסמת אותה, ולעזאזל אם פרסמתי משהו יום קודם.

דנטל

New member
כותבת כשיש לי זמן/כח/מוזה/סבלנות

וזה לא קורה לעתים קרובות וכשזה קורה, זה אומר שאני עשויה לעדכן יותר מבלוג אחד שלי באותו יום. תאריך הפרסום של הרשומה הקודמת מענין לי ת'(_;_) ונדיר בכלל שאני זוכרת מה הוא, כי אין לזמני הפרסום שום ערך אצלי.

זה ממכר

New member
וואלה בדיוק עכשיו

פירסמתי רשומה אחת בבוקר, ועכשיו כתבתי עוד 2 רשומות, מה אני עושה ואליי, צרות של עשירים?

sitvaniyot

New member
וסליחה על ההתפרצות, אצלי זה כך..

אני כותבת לאורך זמן, רשמים של טיולים, שאותם אני מפרסמת להנאת המשתתפים באחד הפורומים. כאשר אני גומרת לתאר ארץ, אני עוברת על הרשימות, עורכת ומתקנת ואז מפרסמת בבלוג. אצלי זה תחביב, ואין מצב שאכתוב רשימה בבלוג כל יום או אפילו כל שבוע.

נוריתהה

New member
אצלי זה הכי פשוט

אני כותבת ביקורות ספרים. כאשר אני מסיימת ספר, ויש זמן. אני קוראת 2-3 ספרים בשבוע, לכן כותבת 2-3 רשומות בשבוע. לכן אין הרבה רשומות יום אחר יום.

למעלה