תגידו זה רק אני או ש... נינט ממש אבל ממש דומה למייקל ג'קסון בקליפ יקירתי..??
ג גיא246890 New member 17/10/05 #1 תגידו זה רק אני או ש... נינט ממש אבל ממש דומה למייקל ג'קסון בקליפ יקירתי..??
ג ג ב ש ו ש New member 17/10/05 #3 אני לא חושב ככה,תחשבו על ../images/Emo88.gif זה טוב ותבינו שזה מדבר קצת על מוות כאילו ובכוונה הכל ככה..לא יאפרו ויסדרו אותה בקליפ שכזה ובכוונה..
אני לא חושב ככה,תחשבו על ../images/Emo88.gif זה טוב ותבינו שזה מדבר קצת על מוות כאילו ובכוונה הכל ככה..לא יאפרו ויסדרו אותה בקליפ שכזה ובכוונה..
ג גיא246890 New member 17/10/05 #4 ../images/Emo12.gifמי זה תבינו? לא אמרתי שבכוונה אבל סתם יצא כזה שהיא דומה לו לא?? נינט ניראת סוף הדרך בכל מצב..
../images/Emo12.gifמי זה תבינו? לא אמרתי שבכוונה אבל סתם יצא כזה שהיא דומה לו לא?? נינט ניראת סוף הדרך בכל מצב..
ג ג ב ש ו ש New member 17/10/05 #5 סתם כאילו התכוונתי לכולם../images/Emo88.gif לכל מי שיקרא את ההודעה בגלל זה כתבתי "תבינו" וברור היא תמיד מדהימהה
סתם כאילו התכוונתי לכולם../images/Emo88.gif לכל מי שיקרא את ההודעה בגלל זה כתבתי "תבינו" וברור היא תמיד מדהימהה
ג גיא246890 New member 17/10/05 #6 הא הבנתי ..נקווה שבקליף הבא ידגישו את הנתונים(ויש נתונים) של נינט... כמו שירי מימון..
ג ג ב ש ו ש New member 17/10/05 #7 באמת נקווה../images/Emo45.gifאני כ"כ רוצה../images/Emo88.gif לראות את הקליפ של "בנתיים"
מ מאמיייייייייי New member 17/10/05 #8 אתה מתכוון שאתה ממש רוצה שיעשו קליפ לבנתיים כי לא נראה לי שיש לו קליפ, הדבר הזה שמראים בפרק הראשון זה לא נחשב ממש קליפ...................
אתה מתכוון שאתה ממש רוצה שיעשו קליפ לבנתיים כי לא נראה לי שיש לו קליפ, הדבר הזה שמראים בפרק הראשון זה לא נחשב ממש קליפ...................
א אטומיק בייגל New member 18/10/05 #12 דווקא, לדעתי עשו את נינט לבנה ובוהקת, כי היא מלאך(ית). מלאך לבן כזה, טהור, נקי, זוהר...