תגידו זה רק אני או ש...

הילה jjj

New member
תגידו זה רק אני או ש...

תקשיבו,פשוט מדעיל לי שחור בעניים,זה פשוט לא יפה וזה דיי מבאס י זה ממש מוסיף לבנות אחרות יש לי עניים ממש גדולות...ממש אבל מזכיר לי שפעם התאפרתי באיל מקיאג...זאת אומרת איפרו אותי וגם יש לי ריסים ארוכות מאוד והיא איפרה אותי ושמה לי מסקרה ואז פתחתי תעניים...והיא עושה לי :ואאאאאוווווווו,כאילו זה היה נראה ממש מלאכותי בגלל זה אני לא משתמשת במסקרה מעגלת הוא מעבה כי הם בכל מקרה ארוכות ועבות ואז זה נראה ממש מלאכותי ואני פשוט לא יודעת למה לא יפה לי שחור בעיניים וזה מרגיז לנירית זה ממש יפה וגם לשניה שהייתה הודית זה מדהים למה נדפקתי????????????

RReuTT

New member
אולי פשוט שימי תמונה עם שחור בעין

שנוכל לראות על מה את מדברת...

che55

New member
אולי את לא משלבת את השחור בעיניים

עם איפור מתאים.....
אולי את פשוט שמה את השחור במקרים הלא נכונים? לא כל סגנון איפור הולך טוב עם שחור בעיניים, אבל עד היום - כל מי ששמתי לה עפרון - כחול/שחור בעיניים - עם האיפור הנכון, יצאה נהדר וזה מאוד הוסיף לה. זה מדגיש את העין, אבל לא תמיד חייבים להשתמש בעפרון. ליום יום אני בכלל מעדיפה בלי עפרון בעיניים, כדי שבערב נוכל להפוך את האיפור בן רגע לWOW, תוספת של עפרון עושה את כל ההבדל. ולגבי מסקרה, את לא חייבת לשים כמות גדולה אם יש לך ריסים יפות, את יכולה אפילו להשתמש במסקרה חומה או שקופה אם ניחנת בריסים מדהימות מלידה. הלוואי עליי....

הילה jjj

New member
אין...אני מקרה אבוד

זה לא יפה...אף פעם...זה עושה לי משהו מוזר בעין

הילה jjj

New member
כבר ארבע שנים

אני בסרט הזה גם באיל מקיאג היא אמרה שלא יהיה יפה לי...כאילו שאלתי אותה וזה מה שהיא ענתה... אבל השאלה שלי אם זה רק אני??????? היא אמרה לי שהעניים שלי עגולות ומודגשות בכל אופן בגללהריסים וגם גדולות שהקו השחור לא יוסיף להן כלום....... לא יודעת!!! אני אובדת עצות

אל תתבאסי...החיים יפים

אז לא מתאים לך שחור בעיניים..big fuckin deal וסליחה על הביטוי.אבל אם זה לא מתאים לך אז למה שתשימי וזה יכער אותך??? פשוט אל תשימי וזהו.לכי על איליינר או שתשימי כמו עיפרון רק לא איפה ששמים תמיד אלה לעשות פס מתחת לעיניים.לא בקו ששמים תמיד...ואני בטוחה שיש לך הרבה חלקים יפים אחרים בגוף אז זה לא צריך להדאיג אותך שיש לך עיניים גדולות...

הילה!

זה שבהכרח יש לך ריסים ועיניים גדולות לא אומר שיהיה לך מגעיל. לי יש עיניים גדולות,וריסים ארוכות ועבות,ואני שמה שחור בעיניים..ותתפלאי-זה ממש יפה. אולי את פשוט לא רגילה? או שאת פשוט נוטה לחשוב שזה לא יפה,אבל בעצם זה מאוד?! אולי תשימי תמונה שלך עם שחור ונחליט????.. אבל אם זה לא יפה,אז אין מה לעשות.

נווו אולי באמת תשימי תמונה שלך הילה

ממוש????? ואז נחליט אנחנו חברות הפורום...אולי זה כן מתאים לך
ותחשבי על זה...

למעלה