תגידו, זה נדמה לי,

TalKz

New member
תגידו, זה נדמה לי,

או שSMOOTH CRIMINAL הוקלט באיכות גרועה? יש איפה שהוא שאפשר להשיג אותו באיכות טובה?

g a g a

New member
שלום וברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

בדקתי את איכות הסאונד של השיר שציינת בשלושה דיסקים: 1)BAD - הדיסק בו הופיע השיר הנ"ל לראשונה. 2)BAD - SPECIAL EDITION 3) MICHAEL JACKSON - THE ULTIMATE COLLECTION - הדיסק השלישי מיכל את השיר שציינת. אין ספק שאיכות הסאונד באלבומים #2 + #3 מצויינת לעומת האיכות היחסית ירודה שבדיסק #1. האלבומים #2+#3 הוקלטו באופן מיוחד לשיפור איכות הסאונד. לגבי הקלטה ספציפית של SMOOT CRIMINAL באיכות גרועה - לא ידוע לי על בעיה שכזו. יש לך את הדיסק המקורי? :)

crazy4MJ

New member
talkz כפרות...

זה דיי ברור שהשיר מופיע אצלך באיכות גרועה כי כנראה הורדת אותו משרת מסריח באינטרנט שסביר להניח ילד בן 12 העלה לאינטרנט מהרינגטון של הפלאפון שלו. לא משנה שהורדה מהאינטרנט ללא זכויות יוצרים מהווה עבירה שנקראית "גניבת קניין רוחני"...לא יודעת בן כמה אתה אולי תלמד על זה לבגרות באזרחות... אך אני מבטיחה לך שאם תקנה את הדיסק המקורי לא תתקל בשום בעיות סאונד למניהן.

crazy4MJ

New member
חחח

מרלין מנסון מחכה לך בסיבוב.....רוץ!
(אם לא הבנת לא נורא, הבדיחה נועדה לשעשע אותי)

g a g a

New member
יש מקרים בהם באמת יש בעיית סאונד

שנעוצה בהקלטה באיכות גרועה של שיר [כמו למשל השיר breakaway של הזמרת קלי קלארקסון]. וג'ן - אם אפשר - שימי לב לאופן בו את מתנסחת. הוא לא בא להעליב פה אף אחד אלא רק בא לשאול שאלה תמימה. הצצה בכרטיסו האישי חושפת שמדובר בבחור בן 22, כך שבחינת הבגרות מאחוריו אני מניחה
תודה

crazy4MJ

New member
כל מה שאני יודעת

שמייקל הוא פרפקציוניסט ותמיד מוזיקלית הקדים את זמנו הן בקליפים והן באלבומים, ומעולם לא היה ולא נברא דבר שנקרא "בעיית סאונד באלבום מייקל ג'קסון" שכל אלבום לוקח לו מליוני דולרים להקליט עקב ציוד מתקדם. אין שום בעיה בדרך שאני מתנסחת, הרי זה ברור שאם הוא נתקל בבעיית סאונד בשיר כזה של מייקל שזה לא שיר "מחתרתי" אלא שיר פופולרי שנמצא כמעט בכל אלבום אוסף של מייקל, אז כנראה השיר שיש ברשותו הוא קובץ MP3 אם יש פה אנשים מעוניינים לעבור על חוקי זכויות יוצרים ולספק לו לינק להורדת השיר שיבושם להם. והגיל שלו לא מעניין, כי השאלה היא של ילד בן 3. איך יכול להיות שאחד הלהיטים הגדולים ביותר בהסטוריה יהיה מוקלט באיכות גרועה, לא עלה בדעתו שהוא הוריד את השיר ממישהו שהעלה אותו לשרת באיכות גרועה? והרי שרואים את הקליפ בMTV שומעים את חדות האיכות. אגב יש אנשים בני 30 בלי בגרות, ויש אנלפבתים בני 50. ויש אנשים בכל הגילאים שלא מודעים לחוקים. אמן הוא גם בן אדם וגם לו יש זכויות, וזה לא קשור לגיל, הרבה אנשים לא מודעים לכך שיש בחוק את הסעיף הזה שלא רק גניבת רכוש היא עבירה אלא גם גניבת זכויות של יוצר, וזה שבתי משפט מתירים הורדה מהאינטרנט לא עושה את זה חוקי.

g a g a

New member
לא אמרת מילה לגבי זכויות יוצרים.

ציינתי 2 עובדות. 1 - בעיית סאונד היא בעיה מוכרת. 2 - האופן בו התנסחת היה מיותר כיוון שפותח השרשור לא הגיע לכאן כדי להתסיס את חברי הפורום.

crazy4MJ

New member
../images/Emo45.gif סבבה לגמרי ומקובל...וגם

הגבתי לך בקומונה.

TalKz

New member
חח מה שנכון נכון, אבל גם קניתי אתה

הדיסק בכיתה ג' או משהו, אז ככה שהוא לא אצלי יותר :) אז אני מרשה לעצמי להוריד ;)

TalKz

New member
וד"א זה לא ממש קשור, למשל

קניתי דיסק של פורטרט "הכל מבינה" ושם האיכות גם על הפנים. וזה מקורי יש לפעמים שהקלטות של אנשים יוצאות גרועות... הMASTERING כאילו (בתור אחד שקצת מתעסק עם מוזיקה.. חח) אני מבין בזה טיפה.. בכל אופן, חשבתי לעצמי אולי זה קרה לו

pulpula

New member
כפרה, אתה משווה את פורטרט ל

מייקל ג'קסון????????????????????????????????????????? שכה יהיה לי טוב..

g a g a

New member
חחחח. אבל שאשא, עכשיו בשיא הרצינות

בדיסק המקורי של קלי קלארקסון השיר ברייקאוואי הוקלט באיכות נוראית משום מה. וקלי זה לא מייקל ולא פורטרט. קלי זה... אה... קלי
טוב הבנת תפואנטה XD

pulpula

New member
לא.. אממ.. האמת שלא הבנתי..

את משווה את קלי קלארקסון למייקל? לא, כאילו שאני אבין..

crazy4MJ

New member
אממ

בלי לפגוע באנשים שמקשיבים למוזיקה ישראלית מכל סוג שהוא, אבל זה ידוע שהקלטות שנעשות בארץ הן ברמה גרועה, בגלל זה להקות מהארץ שרוצות אלבום עם סאונד מרשים טסות לאולפנים בחו"ל להקליט אותו. (כן ואני חברה של כמה להקות אז מה לעשות גם אני מבינה "טיפה" במוזיקה) גם מיקס שעושים לדיסק בארץ פשוט מחריד. בלי קשר... ומייקל ג'קסון הוא בן המוזיקאים המצליחים והעשירים ביותר בעולם, לא נראה לי שבאלבום שלו תהיה איכות סאונד גרועה, זה לא כאילו מדובר בלהקה לא ידועה כמו פורטרט. הכל עניין של תקציב, ולמייקל בלי עין הרע לא חסר.

קנה את הדיסק

אגב מה שכן הוקלט באיכות דיי ירודה זה הסאונד ברוב הקליפים של מייקל שקדמו לקליפים מתוך DANGEROUS איכות הסאונד ממש מתחת לכל ביקורת. הקליפ היחיד בעל איכות סאונד טובה הוא THILLER אבל הוא גם היחיד שבויים עי במאי מפורסם כמו לאנדיס. הקליפ בעל הסאונד הגרוע ביותר הוא THE WAY YOU MAKE ME FEEL אגב BAD הוא האלבום האחרון שמייקל (או יותר נכון ברוס סוידיאן המהנדס) הקליט עי מכונה אנלוגית. כל שאר האלבומים הוקלטו דיגיטאלית. לכן ל BAD וש איכות שאונד עולה על שאר האלבומים. ה SPECIAL EDITION זה REMASTER דיגיטאלי לא מוצלח במיוחד. את BAD מומלץ לשמוע עי פטיפון איכותי שעולה לא פחות מ 10 אלף שח וכמובן מגבר ורמקולים בהשקעה כוללת של 20 אלף לפחות.. אולאי תנסה להוריד גם את הציוד מהאינטרנט...

למעלה