תגידו זאת סאם???

sirexrv

New member
תגידו זאת סאם???

בסדרה Sanctuary בנתיים יש רק פרק אחד זאת עם הכובע השחור , זאת סאם ???

marinegirl16

New member
כנראה..

לא מכירה את הסדרה אז לא יודעת על איזה כובע שחור מדובר
אבל אני יודעת שאמנדה טאפינג משחקת בסדרה את דר. הלן מגנוס (אם ככה כותבים את השם משפחה). ואממ מזמן לא הייתי פה! טוב לראות שהכל רץ כרגיל למרות שSG1 בשלבי סיום(או שזה כבר הסתיים תלוי איך אתם רואים את זה..)

dvirsasson

New member
לעזאזל טל, אמנדה היא החברה החדשה שלי!!

(רק אריאל מבין :) )

sirexrv

New member
יא, איזה שובבה...

התמונה ששמת.. -לא ידעתי ראיתי את הפרק הראשון. נחמד כזה לא מלהיב -אבל לא רע... נראה ...

Freemee

New member
אכן כן! ראיתי בדיוק את הפרק הראשון

סדרה מוזרה כזאת. אבל מה זה כיף לראות את אמנדה טאפינג משחקת בדמות לגמרי שונה.. אבל עדיין אמנדה בוחרת לשחק דמות שהיא טובה
וחכמה. גם המייג'ור הזה מאטלנטיס (שכחתי את השם שלו) ושגם שיחק ב ENEMY MINE בעונה 7 מופיע כשוטר. גם המנהיג של האות'וז'יאן באטלנטיס מופיע וכמובן דיוויד האוולט. דיוויד משחק כרגיל דמות שמתאימה לו. סה"כ לגבי הפרק הראשון: נשמע מעניין ומאוד מסתורי כל מה שהולך פה. חבל שזה ממש קצר כל פרק - רק 17 דקות שזה כלום ממש.. משהו יודע כמה פרקים יהיו במיני סדרה הזאת?

sirexrv

New member
הא? זה כל פרק??

קצר... חשבתי שזה רק ההקדמה או משהו....

aerynsun

New member
איך קוראים לסידרה?

ואיך אפשר להוריד אותה. אפשר לשלוח לי מסר פרטי? תודדדה מעניין לראות את אמנדה בתפקיד אחר ודווקא יפה לה יותר שיער שחור ארוך. וגם דיויד שם אז בכלל צריך להיות טוב.

Freemee

New member
לסדרה קוראים Sanctuary

שבעברית זה מקלט. וה TAGLINE שלה זה: Sanctuary For All כשתראה את הפרק הראשון תבין למה

aerynsun

New member
תראי את הפרק הראשון

תודה על התשובה. אבל איפה אפשר לראות את הפרק הראשון? דרך דודה או דרך אתר שאולי דרכו הם משדרים את הסידרה?<!

למעלה