תגידו, וונתוורת' הומו !?

Elinor BC

New member
תגידו, וונתוורת' הומו !?

כאילו מה השמועות שאני שומעת לאחרונה.. ?

adida33

New member
כן

כבר הראו אותו עם החבר שלו בחדשות הבידור
החבר שלו היה פעם חבר של ג'ורג' מהאנטומיה של גריי (אין לי מושג איך קוראים לו במציאותXD)

LeRanch

New member
את טועה

החבר שלו לא היה טי.אר נייט (ג'ורג' מהאנטומיה), אלא השמועות הן שעכשיו הוא חבר של האקס של טי.אר. קוראים לו לוק משהו..

paz love mikel

New member
וואי !

וווווואי תפסיקו כברכ להאמין לכל מה שאתם שומעים וחוץ מזה לא מזמן הראו בפורום אותו ועוד מישהי איתו מיייישששששההההיייי ! אז די להיות מעצבנים ולשאול את השאלה הזאת פעם ביומייים

הנה הבחור המדובר

נורא קשה להחליט למי להאמין למר מילר שמכחיש את עובדת היותו הומו או לכתבות כאלה. בינתיים אני בוחרת להאמין לו. החבר הכתבה

paz love mikel

New member
../images/Emo46.gif !!

אוויייש באמת !! אסור לבן אדם לבלות עם ידיד שלו ? לצאת לשתות משהו ביחד ? כאילו מה אתם אף פעם לא יוצאים עם חברים שלכם (בנים ) או הבנות עם חברות ? אז ישר לקרוא לו הומו ? :(((

hodaya1370

New member
אתם יודעים מה? וגם אם כן אז?! למי בכלל יש

זכות להתעסק עם החיים הפרטיים של הבנאדם הא?! זה חוצפה וזה מרגיז. לעיתים נדמה שלמפורסמים אין זכות לחיים פרטיים. הכל שייך לציבור.

l o k a

New member
לפני חודש היו תמונות שלו עם ידידה

שנשארה לישון בלילה ויצאה מביתו בבוקר. אז???? האמת? אם להאמין לתמונות ולמסקנות המתבקשות, גם לי מתחיל להראות שזו המסקנה הכי מתאימה. פעם רואים אותו עם נשים ופעם עם גברים הומואים. מה עוד נשאר לחשוב? ועוד אמת? את מי זה בכלל מענייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן???????????????? כאילו שמישהו מאיתנו הולך להיות הבן/בת זוג הבא שלו
העיקר שיחזירו כבר את הסידרה!

למעלה