תגידו, ה-MMR -

מה'זתומרת? אין מה לפחד?

אני חושבת שאחרי כל חיסון הלב שלי נפל לו לאי שם... אבל תמיד מקווה שהכל יהיה בסדר. לא לחסן אותם זו לא אופציה (מבחינתי), אז אם כבר צריכים לקבל ת'צרות האלו, נקווה לטוב... ה MMR זה לגיל שנה, נכון? אנחנו פיצלנו ואת הMMR נתנו בערך בשנה וחצי ושלושה שבועות רח"כ את השתיים הנותרות (פוליו וצהבת?). מה, טל כבר בת שנה???

שירי ל

New member
הגזמת ../images/Emo3.gif

טל בת שנה ו-3 חודשים. החיסונים שלה מפוצלים ממילא כי הכל בלגאן אצלה- כל פעם שההמוגלובין עולה - הופ! חיסון. אני מתכוונת לקשר לאוטיזם שהופרך לאחרונה

לעולם לא נידע

בגלל שלא יודעים מה גורם לאוטיזם, הכל בגדר ניחושים. יכול להיות שזה כן גורם, ויכול להיות שלא. אין סיכוי, כרגע, שמחקר לא תלוי ולא אינטרסנטי יפתור את הסוגיה, זה מה שהבנתי מאישתו של מישהו שעובד עם ילדים מיוחדים... שיעבור בשלום!!!

איך הזמן טס...../images/Emo160.gif

קראתי את המחקר שמפריך את הקשר בין אוטיזם והחיסון, וזה קצת יותר מרגיע באמת... ונשיקה לילדה הגדולה שכבר יותר מבת שנה...

שי ז.

New member
אם לא נפחד ממנו אז נמצא משהו

חדש לפחד ממנו. נכון להיום לא הוכח שיש קשר וגם לא הוכח שאין קשר. כשידעו מה גורם לאוטיזם יוכלו לדעת אם יש קשר או לא.

Rשף

New member
יצא מחקר חדש וסנסציוני

הוא קובע בוודאות שחיידקים ווירוסים עשויים לגרום למחלות.

dafdaf

New member
לפחד או לא לפחד זה עניין של גישה

לדעתי אין מה לפחד אבל אני פיצלתי כדי לא לעמיס על הגוף יותר מדי חיסונים בבת אחת. (עבר בשלום לא אף תופעת לוואי)

mishelli

New member
גילי עבר את החיסון הזה בשבוע שעבר

עד עכשיו בלי עין הרע, טפו טפו טפו הכל בסדר. אני רציתי לפצל, האחות אמרה שהיא לא מפצלת. (אצל עידן היא כן פיצלה!), אבל היא הבטיחה לי שאין מה לדאוג, ואני סומכת עליה. היא אמרה שהתופעות לוואי יתחילו אחרי שבוע, עברנו שבוע בלי עין הרע ממש קל. לדעתי זה קשור להסתגלות של התינוק לחיסון, ושונה מתינוק לתינוק. עם עידן היה חיסון אחד מאד קשה, ולדעתי זה בגלל שנתתי אקמול לפני. מאז שהפסקתי (זה היה חיסון של גיל ארבעה חד') לתת אקמול, לא היו שום בעיות. לדעתי זה בגלל הערבוב של האקמול עם החיסון

למעלה