תגידו השתגעתם?!?

תגידו השתגעתם?!?

אתם נורמלים?!?מה קרה לכם?!? (אני מתיחס לויכוח שהתנהל פה כמה שורות למטה...) לכולנו יש דעות שונות על דברים ואנחנו לא צריכים להסכים על הכל אבל ככה לריב? בגלל דבר כזה? זה לא המקום לריב! תסלחו לי שאני אומר את זה אבל דווקא פה, יותר מכל מקום אחר אנחנו צריכים להבין שכולנו שונים ויש לנו דעות והשקפות עולם שונות! כאן אנחנו צריכים לתמוך ולקבל אחד את השני לא משנה מי אנחנו ומה אנחנו חושבים! אני מצטער מאוד שגרמתי בעקיפין לתחילת הוויכוח הזה אים הייתי יודע מה יקרה הייתי עוזב בברכת-קבלו אחד את זולתכם כמו שהוא ולמרות דעותייו השונות שלכם ילד קטן נ.ב אני מבקש מכולם להפסיק לצעוק על רחל אני קיבלתי את מה שהיא אמרה ואני זה שאמור להגיב על זה

mron10

New member
לאומלל שפוחד

שלום לך התגובות לרחל אינן ישירות אליך ,אמנם היא התיחסה אליך ,אבל בעקיפין היא בעצם אמרה את השקפתה לחיים ,כך שאתה לא צריך להרגיש לא נח ,זהו בעצם דיון על השקפת עולם ,אני הגבתי לדברי רחל ,אני בהחלט חושבת שבחלק מהדברים היא צודקת שוב חשוב לי להבהיר ,זה לא ישירות אליך ,זה איך אנחנו מתמודדים עם הקשים ,איך אנחנו שורדים ,אני למשל עוברת משבר עם בני שבצבא ואני משתפת אתכם כי עוד עצה מחשבה ,עוזרת לנו להמשיך,החיים מלאים הפתעות משקעים ,צרות אבל יש הרבה רגעי אושר שלרב נדחקים ,והשאלה מה אנחנו מחפשים ,כמובן שכולנו אומרים שהם רוצים להיות מאושרים ,השאלה מה עושים עם זה ,האם מכל דבר קטן שנותן אור עושים משהו ,למשל אם בני התקשר היום ויגיד אמא אני מרגיש מחוזק יותר ,אני ארגיש בעננים ,כי כך אני רואה את החיים ,ללכת בין הטיפות ולחפש את האור שלרב הוא מתחת לידנו ואנחנו עיורים ולא רואים אותו שושנה

מאיה.

New member
אף אחד לא צועק על רחל שלך

רק אמרתי את דעתי, הרי זה פורסם בפורום. פורום זה מקום שאנשים משאירים הודעות ואחרים מגיבים עליהן, אני לא מבינה את הטימטום, תסלחו לי על המילה, של לפרסם הודעה ולכעוס כשמגיבים עליה. אם זו הייתה אמורה להיות הודעה אישית היא הייתה יכולה לשלוח לך מייל, לדבר איתך בצ`ט- כל דבר. זה פשוט מגוחך לכעוס שמגיבים, ובעיקר תגובה מסוימת לאדם מסוים. אני לא `צעקתי` על רחל, לא הסכמתי איתה, הבעתי את דעתי. זה שאח``כ התשובה נהייתה חריפה זה אך ורק בגלל התגובה החצופה שלה שהייתה ממש לא לעניין. אתה לא צריך להתנצל, זה לא קשור אליך, אתה קיבלת את המסר של רחל, הסכמת איתו. אני לא הסכמתי עם הדרך שלה, מה גם שהיא גם דברה על כל מערכת סהר שלפי דעתה טעתה לגמרי בנוגע אליה. מי שלא רוצה תגובות, שלא יפרסם פה את דבריו. כמה אדיוטי.

למעלה