תגידו הללויה....

תגידו הללויה....

כי אני הולכת למסיבה... עכשיו אני יושבת מול המסך מחופשת ברוב הפדחנות לשודדת ים.. החברות שלי דיי סוחבות אותי.. ואמא שלי התחילה לבכות לי שהיא לא רוצה לעשות לי עוול.. כולם התחננו אז אני הולכת... (איזו רעה אני..) הקיצ קיצ... אני מקווה שפרצוף תשעה באב לא בולט מידי.. ואני זזה... כשאני יחזור אני אכנס לפה.. ייספר אם היו ``אנשים מענינים.`` ויגיב לכככלללל ההודעות פה! אז תכתבו שאני לא אשאר מחוסרת עבודה כשאני יחזור.. עדיין עצובה, :-( אוף איתי... עדנה , מחופשת לשודדת ים מאולתרת ביותר.. בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע B-(

מייק 48

New member
שודדת (איזה פחד !!!) ים

כן, חביבתי הקטנה, צאי לך ובלי במסיבה עם החברות. אל תחששי - כולם עוטים מסכות ולא רואים פרצוף !!! אח``כ ספרי לנו חוויות ... אגב, אחרי שתסיימי לשדוד שם את מוזמנת לבוא לשדוד אותי - אני כמעט כל שבוע גולש בים בגלשן מפרש וממתין לשודד/ת ים שינסו עלי פיראטיה... עשי חיים חמודה מייק

כן המפקדת: הללויה!

איזה פחד, ומה תעשי לי אם לא אגיד? תפילי אותי מהסירה לים השורץ כרישים? יופי טופי לך. אני שמחה שאת הולכת לחגוג קצת, גם אם את לא ממש. ואת רואה? אמא שלך לא עד כדי כך נוראית.... ואני חושבת שהתבלבלת בתאריך, היום לא ט באב. היום פורים! אז יאללה, שחקי אותה, שודדת ים מאולתרת! מחכה לשמוע איך היה ואל תגידי שהיה נורא...אני לא קונה את זה. אוהבת מאיה

A-naT

New member
הללויהההההה

now ive seen it all!! אם את יכולה, אז גם אני יכולה אני הולכת לסרט עם חברים, אני אחזור לפה יותר מאוחר עינת (בלי תחפושת אבל עם חיוך! :) )

feelin^lost

New member
i i captain!!

עדנוש...כמה טוב לשמוע שיצאת... מקווה מאוד שתהני...ספרי לי איך היה שי :cool:

למעלה