תגידו, הולצניקים

murzik3591

New member
תראה בכל מקום יש משהו מסריח ../images/Emo8.gif

אצלינו פעם היו מדריכים מדהימים, בשנים האחרונות לא מזרימים לנו שום דבר טוב לבית ספר. לא לדעתי בכל אופן, בזמן האחרון אני שם
יותר ויותר שמי שיש לו לשון ארוכה והוא מלקק ת'תחת עד שהוא מבריק בסוף לא נאלץ לאכול ת'חרא. בקיצור הרבה יגידו שאצלינו זה גם עדן, מה שכן אני לא יכול להגיד איך זה אצלכם כי אין לי מושג. אני משאר שאתם אוכלים יותר, בכל אופן אנחנו כמעט על אותה סירה העיקר ללמוד לשחות במקרה והסירה טובעת.

Flash Button

New member
שמע

אני כנראה [בעזרת השם] עובר אליכם מהטכני, כדי להיות קרוב לבית..ספר לי קצת איך מתבטאת המשמעת הצבאית אצלכם, כי אני לא מצליח להבין איך.

mogi m

New member
באמת מורזיק צודק...

פעם...שהיו לנו מדריכים חבל"ז זה היה טוב... היום אנחנו מתעצבנים ממדריכים מטומטמים..ובגלל זה אנחנו מנסים לעצבן אותם גם (לדוג': ירון וייס) לצערנו השנה עזבו אותנו 2 מדריכים שהיו ממש טובים..המדריך שלנו משנה שעברה ומי שיכל להיות לנו השנה..(נועם פרדס ונועם כהן) עכשיו אני ומורזיק מחכים למדריכה חדשה שתבוא אלינו בציפיה שהיא תהיה טובה..כי אם לא היא תאכל מאיתנו הרבה קש... אז אני אומר שאם נופל עליך מדריך כזה ואתה מגובש עם הכיתה..תעשו לו את המוות.. למורזיק: גם שנה הבאה נראה את רלי
ונהנת מזה..כי מה לעשות היא חייבת ללקק כדי שגם בשנה הבאה היא תנהל את ביה"ס..

mogi m

New member
אהה..אז קבל

אני לצערי מבי"ס הולץ..לומד אלקטרוניקה עולה לכיתה י"ג...ואוהב לעצבן מדריך אחד בהולץ ששמו ירון וייס ומי אתה אם מותר לשאול?

Lifes Music

New member
אני גם מהולץ

עלוה ל'י המדריך שלי שנה שעברה היה בני שגב..ט'2

mogi m

New member
את לא מכירה...../images/Emo35.gif

כן..הוא מדריך טוב בני שגב... את לא מכירה את המדריך ההומו ירון

The Amaru

New member
גן אני מהולץ 2

עולה לי"ב. המדריך שלי היה בני חצבני, המדריך הכי טוב שהביה"ס הזה ידע (!). נשארנו עם כל החדשים שאין להם מושג וחצי בהדרכה ובטח יישמו את מה שלימדו אותם בהדרכה עלינו.

למעלה