תגידו הוא מטורף!?!!??

ofirush

New member
תגידו הוא מטורף!?!!??

א- אני שונאת ואתו! 2- תגידו מה הוא עושה לילד שלו?!!?!?!??!!? 3- יש לו חרא של פנים

The MoonWalker

New member
לא, הוא לא...

א - למה את שונאת אותו? ב - הוא עשה טעות, והתנצל... מה עוד את רוצה? ג - לא כולם יפים. אבל הוא לא מכוער...

ofirush

New member
אני שונאת אותו כי

תראו מה הוא עושה! זה הילד שלו!! מה הוא מתלהב? זה תינוק שהוא כיסה לו את הראש במטפחת!! הוא בסדר?? חוצמזה יש לו חרא של מוזיקה! כל אחד והטעם שלו! :)

moonwalker

New member
חרא של מוזיקה?....

מעניין כי 51 מיליון אנשים שקנו את טרילר והפכו אותו לאלבום הכי נמכר חושבים קצת אחרת....לא יודע מה את שומעת אבל זה בטוח לא משתווה למוזיקה שגקסון עושה... והוא מכסה את הילדים שלו במטפחת כי יש אנשים דפוקים בדיוק כמוך, אבל מה ההבדל בינהם לבינך? שהם עיתונאים... ושאת כל הזיבולי שכל שהם חושבים שהם יודעים הם רושמים בעיתון.... והוא פשוט לא רוצה שהילדים שלו ייחשפו גם לכל הזיוני שכל האלה. נכון, העניין של המטפחות קצת מוזר אבל כל אחד והדרכים שלו...הרי על טעם וריח איין מה להתווכח לא?..... ובקשר למראה שלו....נכון סבבה הוא לא נראה טוב... אז? מה... זה מה שחשוב במוזיקאי? תגידי ראית פעם מישהו בן 44 עם מבנה גוף כמו שלו ובלי שום סימן לקמטים או משהו? ובכלל אם מדברים על מוזיקה?........יש מישהו שרוקד יותר טוב ממייקל גקסון???????????

The MoonWalker

New member
היא שומעת "מכושפות"...

חחח.. אחלה סידרה... ולידיעתך, בארה"ב כולם מעריכים את מייקל ג´קסון יותר מכל אומן אחר. אפילו אמינם לא ירד על מייקל!! זה רק מראה הערכה של אומה כלפי בנאדם. וכמו שאמרו פה, בגרמניה מתים עליו!! וכשהוא היה בארץ, זו הייתה ההופעה עם הכי הרבה אנשים בהיסטוריה של ישראל, אם אני לא טועה, נכון??

moonwalker

New member
אתה לא טועה אבל...

בינינו זו לא חוכמה... המתחרה היחידה שלו פה הייתה מדונה. למה מי יביא יותר מערצים ממנו? אברי לידר או ירמי קפלן?.... ובקשר לאמינם, לא רק שהוא לא ירד עליו אלא הוא אמר שזה האלבום הכי טוב שהוא שמע השנה! אבל לא......חרא של מוזיקה....

The MoonWalker

New member
בדיוק!!

אבל היה גם את פייב ווסטלייף - בהופעה משותפת!! זה אמור להיות משהו... ואמינם שולט... אחרי מייקל... אמינם הוא נסיך הפופ... פחחחח...

The MoonWalker

New member
תראי, אם את לא אוהבת את המוסיקה

שלו, לא אומר שאת צריכה לשנוא אותו!! אני לא אוהב את המוסיקה של מובי, אבל אני לא שונא אותו.. מי שאני כן שונא זה הנטלי פורטדו או משהו כזה!! שונאאאאאאא אותה!! ולא בגלל המוסיקה.. בגלל האישה עצמה...

The MoonWalker

New member
לא אוהב אותה!!

לא רק שהיא לא יודעת לשיר (בייחוד בהופעה חיה!) ויש לה קול מעצבן כזה של ילדה בת 3, היא סתם מנסה לחקות את בריטני או משהו כזה... והיא גם סנובית מסריחה מילא הייתה כל אלה, והייתה נראית טוב... אבל היא גם מכוערת!

למעלה