תגידו, גם לכם קרה

ריקי5

New member
תגידו, גם לכם קרה

ששמתם משהו וכשחפשתם אותו הוא לא היה שם? היום הבאתי קניות מהסופר. שמתי הכל במקום. אחרי כמה שעות ראיתי שקית ניילון ריקה בפריזר וזה מאד
הפתיע אותי. מה התברר? שאת השקית שמתי בפריזר, אבל את הפיתות במגירה של השקיות
אני צריכה לדאוג שרק אני כזו או קורה גם לכם?

ריקי לא לדאוג זאת ממש בעייה קטנה

וזה קורה לכולנו
לי כבר קרה שהכנסתי את בקבוק האקנומיקה שהחזקתי ביד ל...מקרר

../images/Emo9.gifנרגעתי....

עוד הוכחה שאני בחברה טובה. אני מחזיקה את הנייד ביד ושואלת מישהו יודע איפה הנייד שלי

חברה דיברה אתי בנייד והתעצבנה שדוקא

כשהיא ממהרת לצאת היא אינה מוצאת את הטלפון.

הדסהש1

New member
בעלי שם את ארנק הכסף במקרר ורק

לאחר מספר רגעים מורטי עצבים פתח את הפריזר ושם היה הארנק.זה לאחר פירוק השקיות.הכסף והכרטיס הרב קו לא קפאו.

shron17

New member
יש לי פטנט ,איך לזכור,,, איפה מניחים מה,,,

כול העניין הוא להיות מרוכזים , אבל ,, מכיוון שכולנו עסוקים בחשיבה על אלף נושאים, ולא רק היכן שאנחנו מניחים את הפריט שבידינו, - ללא ריכוז לא נוכל לזכור. אז הפטנט הוא כזה: כשאת מוציאה את השלט של המזגן מהמגירה , או מוציאה מהסל את שקית הניילון , בשני המקרים תאמרי לעצמך בלב : "אני מניחה את השלט על השולחן שבחדר, , או אני מניחה את שקית- הניילון במגירה שמתחת למדף" כך , באותו הרגע הפנמת לעצמך את הפעולה , וגם לאחר יומיים תזכרי היכן מונחת שקית הניילון. כמו כן, בעניין המשקפיים ששכחת היכן הנחת אותם,, אם יש לך משקפיים לצפייה בטלביזייה, ובזמן "הפירסומות" קמת וניגשת להכין קפה במטבח, ואז הסרת את המשקפיים והנחת אותם על המדף במטבח,או בפינת האוכל,עד לגמר הפרסומות,,, ואז,, בו ברגע תוך הפעולה של הנחת המשקפיים , את אומרת בליבך : " עכשיו המשקפיים מונחות על המדף המטבח " בדרך זאת , אין מצב שתשכחי זאת , כי המודעות שלך נמצאת במקום בו הנחת אותם. לכן, לכול פעולה שאתם עושים ,תנו לזה ביטוי במילים , ואכן , במהרה תגלו איך אתם זוכרים הכול - תמנעו מעצמכם חיפושים מיותרים, ותיווכחו שבשיטה זו אתם זוכרים הכול.

הדסהש1

New member
בקשר למשקפיים .אני לא מסירה אותם עד לשינה

כי כבר היו על אפי וחיפשתי אותם,וגם עשיתי משקפי מולטיפוקל לקריאה -ולמרחק כך שלא צריכה להחליף.

אפרופו משקפיים../images/Emo218.gif

הנה סיפור קצר על מה שקרה לי כשהתגייסתי לצבא והייתי בטירונות: בוקר אחד קר וסגרירי, המכ"ית מעירה את כל המחלקה ומעמידה אותנו למסדר! אני מתעוררת, מטושטשת כולי, בקושי רואה בעיניים, שמתי עליי את המדים של הטירונים, כולל נעליים וכו', נעמדת בטור יחד עם שאר הבנות ואני כל כך רואה מטושטש עד שאני אומרת לחיילת שעומדת לידי: שייייייו שכחתי לקחת את המשקפיים שלי... החיילת מסתכלת עליי ואומרת לי: אבל המשקפיים שלך עלייך
למותר לציין לאיזו מבוכה נכנסתי, ואפילו לדיכאון קל, בחורה בת 19 לא אמורה לשכוח שהמשקפיים כבר על פרצופה
להראותכם, זה לא תמיד חייב להיות פונקציה של גיל או של תסמונת, אלא של ריכוז ועד כמה מיליון ואחד דברים מעסיקים אותנו בקצב החיים הנוכחי. הבת שלי "חייבת" לשכוח אצלי כל פעם משהו... כל פעם חייבים לרוץ אחריה עם הבקבוק שהיא שכחה... יחד עם זאת, אני אאמץ בשמחה את הקטע שבו אפשר להגיד לעצמנו: כאן אני מניחה את המשקפיים שלי, כאן אני מניחה את צרור המפתחות, כאן אני משליכה את נעלי הבית שלי... וכו'. נשמע טוב
בוקר טוב ושבת נעימה לכולם

אתן מזכירות לי סיפוק מצחיק

פניני לשון של סבתות הפעם - חמותי כל הזמן שוכחת איפה היא שמה, מה היא חיפשה, לפני כמה זמן היו לה אורחים חשובים והיא שכחה המון דברים, אמרתי לה - תכתבי על פתק היא ענתה לי - כתבתי על פתק אבל אני לא זוכרת איפה שמתי את הפתק

לי יש סיפור עצוב על הענין הזה.

חבר טוב שלנו היה מכין לו קפה ושם את כוס הקפה ליד המחשב או ליד הטלויזיה ואחרי 5 דקות היה מכין לו כוס קפה נוספת. כי שכח שהכין כבר כנ"ל עם המפתחות, לא היה זוכר היכן שם אותם. אשתו שמה לב לתופעה ואמרה לו בוא נלך לרופא ונבדוק למה זה קורה לך. לא רוצה לספר את הסוף כי הוא עצוב עצוב עצוב. אז אם יש תופעות באמת חריגות נא לא לזלזל. גם לי קורים דברים מצחיקים, כמו לשים דברים לא במקומם, כמו לשאות את בעלי את אותה שאלה פעמיים ושלוש, אבל צריכים להיות ערניים לתופעה.

ברור ברור

אני גם מכירה משהו דומה, עם סוף כנראה זהה כשזה חריג חייבים לבדוק ואכן לא מצחיק ונקווה שכל המקרים יהיו סתם זיכחה בקטנות..... שבת טובה

הדסהש1

New member
אני כבר מבולבלת.לוקחת שנים כדורים להורדת

הכולסטרול .ועורכת בדיקות כל 3 חדשים?למי להאמין.

ediana

New member
אז למי להאמין, לרופאה או לרדיו?????????????

ובסופו של יום נפטרים מאיזה חיידק שהחליט לפלוש לגוף שלך ולגמור עליך תוך כמה שעות. תאמינו לי שאני יודעת מנסיוני המר על מה אני מדברת. בעלי היה חולה מאוד, בלע עשרות כדורים בכל יום, אבל יכל להמשיך לחיות עוד כמה שנים, לא יודעת באיזה מצב, אבל חי. ופתאום קבל קוצר נשימה, מסתבר שאיזו דלקת זיהומית השטלתה על הגוף ,איבד הכרה ונפטר תוך כמה שעות - יהיה זכרו ברוך

חברה

אני מקווה שהשבת עברה כמה שפחות קשה אני מכירה את זה מאמא שלי ההתחלה לא פשוטה לאט לאט לומדים, עם כל הצער, להתמודד ולחיות למרות ועל אף הקושי מאחלת לך רגעים טובים יותר, שתצליחי להתמודד ולמצוא גם את הרגעים הקטנים של האושר שיהיה לך שבוע טוב

shron17

New member
מה תגידו על המקרה הבא,, קרה בו משהו מצחיק,,,

מקרה מצחיק -ומוזר כאחד, קרה לחמותי ,, כאשר, בסוף חודש דצמבר דאז, ביום בו הבנקים היו סגורים, בדיוק אז,היא קיבלה החזר כסף ,(סכום של-. 700 שקל ,היה זה החזר כסף ,ממישהו שהיה חייב לה,) באותה תקופה, מכיוון שהייתה אלמנה וגרה לבד בבית, מאוד פחדה מגנבים בלילה, לכן,היא החביאה את הארנק שלה עם -. 700 השקלים , ב- "מקום בטוח" !!! הבעייה הייתה,, שזה היה מקום כול כך בטוח , שבשבוע שלאחר מכן, אף אחד לא מצא את ארנק הכסף , וגם לא היא !!! לכן, ביקשה מכול 4 ילדיה שיעזרו לה בחיפוש, אך ל רות החיפושים, א רנ ק האוצרות ל א נמצא. ואז,, כ-עשור לאחר מכן, זה קרה , רק אחרי שחמותי היקרה נפטרה,(תהיה נשמתה עדן !!!). לאחר הרבה פיחותים ו ירידת ערך הכסף, וגם לאחר שנתיים שבהם הוחלף השקל ,, לש ק ל - ח ד ש, רק אז ,,,,היה נס, ונמצא ארנק הכסף ,עם 700 שקלים ישנים ,אשר הפכו חסרי -ערך, והארנק על כול תכולתו נותר למזכרת. וזה קרה ,, במסגרת סידורי- הבית , לפני מכירת הבית- לאחר פטירתה. ומה התברר ? שהיא החביאה את הארנק, בתוך קופסת נעליים ריקה ,שהניחה בתוך מזוודה קטנה, מעל ארון הבגדים. אחלה מחבוא ! עשור שלם עבר-עד שהארנק נמצא.

למעלה