תגידו, גם לכם קורה ש......

ShirShir

New member
תגידו, גם לכם קורה ש......

אין לכם מה להגיד? התקשרתם, רציתם לשמוע את בן/בת הזוג, רציתם לדבר, אבל למעשה אין לכם משהו מיוחד לספר/לשאול [וגם לה/ו אין]..... זה טבעי? זה קורה? או אולי זה אומר שמשהו לא בסדר?

קורה גם קורה

ואז אני אומרת לו "רק רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך" וזהו

Nataly A

New member
../images/Emo6.gif בטח שקורה

תמיד זה מלווה אצלי ברגשות אשם כאלה...יענו - איך זה שאין לנו על מה לדבר עכשיו? אבל אני חושבת שזה טבעי. מעבר לזה, שאני גם ככה לא מיודעמה בן אדם של שיחות טלפון, אלא אם יש משהו ספציפי שאני רוצה לדבר עליו. העיקר כשאתם ביחד מעניין לכם? זה מה שחשוב.

s h i r k u s h

New member
מוכר כל כך...

עם האקס שלי כל ערב דיברנו גם אם התראינו באותו יום בבסיס כי בקושי היינו ביחד בבסיס אז זה לא ממש נחשב ונורא ציפיתי לשיחה הזאת ואז... שקט, דממה כי רוב חיינו היה הצבא ומה??? לדבר על הצבא אחרי שחוזרים?? אז חיפשנו נושאים לדבר עליהם וקצת נבהלנו מזה בהתחלה עד שהבנו שזה טבעי לחלוטין.

g u r a

New member
זה קורה לנו

הרבה. גם בבית לפעמים יש "שקט" בהתחלה זה מאוד הפריע לי כי אני די "היפר" אבל היום עם 3 ילדים שיהיו בריאים.. למדתי להעריך ולהנות מהשקט הזה.

dominogrose

New member
קורה.. קורה...

והשיחה הולכת ככה: אני: היי, מה המצב? הוא: בסדר, מה איתך? אני: הכל טוב, מה חדש? הוא: הכל כרגיל... *שתיקה קצרה* אני: אז מה קורה? הוא: לא שאלת אותי לפני דקה? אני: כן, אבל לפני דקה זה לפני דקה, מה עם עכשיו..? וככה זה נמשך בערך 5 דק'

למעלה