תגידו..גם אתם ....

תגידו..גם אתם ....

העליתם חיוך סמוי , כל פעם שהזכירו את השם ``פרעה `` בהגדה. יותר מידי אנשים אומרים לי את זה. חחחה. אני בהלם מזה, פרעה שלי הפכה להיות אושיה - סלברטיאית. יותר מזה יותר ויותר גרושים וגרושות מכנים את האקס בכינוי הנ``ל. מזה אני ממש בהלם ! ולחשוב שהכינוי הזה נולד די במקרה. שלכם, ענבר

גוגי=GUGI

New member
ענברצ`יק...

אתה מצחיק אותי הבוקר!! בכל מקרה עשיתי אתמול סיבוב..בפורום...30 כבר נבהלתי והיתה לי הרגשה שנשארנו...חמישה ... אבל אם אתה רק מדלג...אז אחלה... נ.ב....ראיתי שאתה אקטיבים שם.. ;-) פיקניקים...עניינים... גוגי זועם..(לא מגיע גם לקשקשניות הפולניות איזה חפלה??) שיהיה לך יום טוב!

גוגי, בשלושים פלוס זאת חבורה של ממש

והכל התחיל (לא תאמין במאנטה ריי) ומאז אנחנו נפגשים בתדירות ראוייה לחיקוי , עם חברויות אמת וקשרים חברתיים ורומנטיים חבלזיים ביותר. מחר למשל, ובשישי שבת אנחנו ישנים בחוף הבונים- חיפה, מה אני אגיד לך הלוואי על כולנו חברים שכאלה, פשוט אחד-אחד. ואכן אני כותב שם די הרבה ושם בעצם התודעתי לעולם הפורומים עד שיפעת ``רמזה`` לי שכדאי שאבוא לבקר גם פה, ואכן יש כאן חברה מקסימים, ואני מאד אוהב ומוכיר את הפורום הזה. אבל מפורום להפוך לחברה זה כבר מצריך מנהיגות מסוימת: כי צריך מישהו שידחוף את הענינים ואת המפגשים. בשלושים + אני ובחורה בשם מאיה 27 דיי דוחפים לפעילויות שם, ואין לי כח לעשות את זה גם פה, אם כי אשמח לעזור. מה איתך גוגי, תקבע יום ומקום, תראה מי מגיע, רשימת מטלות, ויש פקניק לכל הפולניות עם הילדים, זה נורא פשוט רק צריך קצת יוזמה. חן המקסימה אירגנה נפלא את מאנטה ריי, אין סיבה שלא נפתח במסורת , כך גם לא נאבד את המומנטום. אני אגיע עם התאומות שלי ואהיה מוכן לעזור בכל. יאללה, שנס מותניים או גייס למשימה פולניה- גזעית עם יכולת ארגון טובה. שלך, ענבר

גוגי=GUGI

New member
סבבה אין בעיה....

רק בתנאי...שאני אהיה אחד הילדודס.. הפולנים! מת שילטפו לי ת`שערות...יתנו לי ארטיק ובמבה.. ויגידו גוגיל`ה קושקוש ילד טוב..! גוגי...(שיוצא מהבית עכשיו עד הערב...כי צריך גם פרנוסה בחיים...)

למעלה