תגידו גברים..

צלשלספק

New member
אין לי בעיה שתרחיבו את נושא "מהות הפורום"

רק לא כלפי האחד לשנייה או להיפך.

מהפעם האחרונה שבדקתי, הפורום מרווח דיו להכיל את (כמעט) כולם, כולל השיגעונות והשריטות והסגנון,
גם את שלי - מן הסתם

בקיצור, עדיף שנחזור לגופו של עניין. סבבה?

שKקירה

New member
"הקטע שלי נגד מיניות"...

זה אמירה נחרצת ללא בסיס.
להפנות שאלה לבחורה שמעלה תמונה שלה בבגד ים לא הופך אותי לנגד מיניות.
עם כל הכבוד לך אני נמנעת מלהביע דעה ולהשתתף בשרשורים שעוסקים בסקס מניות וכו . אפפעם לא כפיתי את הדת שלי והדעות שלי .
אני סתם מפריעה לך בעין וזה כבר שלך לא שלי.

מה שעשית לבחורה ההיא

והאופן שעשית את זה, היה בסך הכל עוד סימפטום של מה שאני מדבר עליו. את רוצה להיות שמרנית או לא מינית, זכותך המלאה, פשוט תפסיקי עם המיסיונריות בנושא, ובטח באופן שפוסל אנשים שלא מתנהגים כמוך (שחס וחלילה מתעניינים באיך נראה הגוף של בת זוגם הפוטציאלית), כפי שעולה בשרשור זה.

shayCn

New member
עזוב,סתם ממורמרת

ילדה בסביבות ה21 שמנסה להעביר פה חינוך דתי-חרדי לקהילה של חבר'ה חילוניים ברובם.לא היו כאן תמונות עירום ואם מישהי מעלה מיוזמתה תמונה בבגד ים,אין שום פסול בכך.

אין הגדרה, יש פשוט עובדות בשטח

וכמובן שכולם מוזמנים, אבל טוב שאנשים ידעו היכן הם נמצאים, ומה הנורמה היכן שהם נמצאים.

shayCn

New member
אין הגדרה שתמונה בבגד ים היא אסורה

עובדה שבכל אתר חדשות יש תמונות של סלבס או דוגמניות בבגדי ים,תחתונים וחזיה.אם מישהי מעלה תמונה שלה בביגוד מינימלי,מיוזמתה וכי זה רצונה,שווה לתת לה מחמאה לפחות על האומץ מלבד עצם העובדה שהעלתה תמונה שלה.
בכלל המון צביעות יש כאן.בשרשור שסוק העלה לא מזמן קמה כאן קול צעקה נשית פמיניסטית שבחורה יכולה להתלבש איך שבא לה.כשמישהי מעלה את תמונה שלה בביגוד כזה,פתאום הקולות השתנו.

אני מסכימה איתך

אבל בשרשור ההוא זה הפריע לא רק לשאקי, כך שזה היה מעבר לזה ששאקי דתיה.
היה מי שזה הפריע לה, אלוהים יודע למה.

shayCn

New member
נכון ואני שמתי לב לזה

שאלו היו רק בנות ובמיוחד כאלו שביקורות אישיות עליהן מפריעות להן בדר"כ אבל אין להן בעיה להעביר ביקורת אישית על אחרים/ות.

shayCn

New member
מה זה משנה כבר

בכל אופן נראה לי שתהודה נבהלה וברחה מהפורום הזה.
*הבינה שנפלה על פורום של מאותגרים
*

צלשלספק

New member

הפורום פתוח לכולם. חרדים דתיים, מסורתיים וחילונים עד אתאיסטים לחלוטין, ללא כל כפיה או מיסיון והדרת גולשים.

לצורך העניין, גם גייז או לסביות יכולים להכיר כאן באופן תאורטי.

למעלה