תגידו בשיר the lord is blessing me

notthatkind

New member
כה אני הורדתי אותו משם אבל לקח לו

מלא זמן עד שהוא ירד...

notthatkind

New member
העלתי בשבילך את השיר במגה אפלואד

לחסוך לך את הזמן שלוקח לו לרדת באימיול

adii1201

New member
דייי היא כזו כפרעליה!!!!!!../images/Emo99.gif

איזו חמודה!!!!!!!!!!!!!!! אבל היא בכלל לא נשמעת כמו שהיא היום... ז"א אין לה את הקול העבה הזה שהיא נשמעת כמו שחורה למרות שאמא שלה אמרה שגם כשהיא הייתה קטנה היה לה קול כזה... אבל היא שרה ממש יפה!!!! יעני היא בכלל לא מזייפת... דייי היא כזו כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אגב תנסו לשמוע את השיר הזה ואח"כ סתם שיר שלה ותעשו מצא את ההבדלים
נראה לי אם היא שומעת את זה היום היא מתפדחת חבל"ז
אוי כפרעליה כמה אני אוהבת אותה

adii1201

New member
אגב מי שמציג אותה קורא לה סטייסי

יש למישו מושג מאיפה ההופעה הזו? יעני אם זה אבא הזבל שלה שקורא לה סטייסי או שאולי באמת קוראים לה סטייסי
? אני בעד האבא הזבל שלה

אבא שלה טוען שהשם האמיתי שלה הוא

סטייסי.. מצד אחד זה הגיוני גם כי אנסטסיה זה נשמע כמו או שם רוסי או שם במה, ורוסיה היא לא.. וגם כי איזה אינטרס יש לאבא שלה סתם לבוא ולהגיד שזה השם שלה? אבל מצד שני אבא שלה הוא חרא שנטש אותם.. אז אין לדעת..

פאק. לא ראיתי מה כתבת אבל עכשיו אני

רואה שהתכוונת שאבא שלה הציג אותה בקלטת בשם סטייסי! גאד.. יש מצב ככה קוראים לה אם גם שם הוא קרא לה ככה.. אם באמת ככה קוראים לה זה באסה כי היא שיקרה לנו
אבל אחלה שם

adii1201

New member
אבל אני לא יודעת אם זה אבא שלה ../images/Emo12.gif

וחוצמזה, שיכול להיות שהוא החליט שקוראים לה סטייסי... והוא זה שקורא לה ככה... ז"א מי שקורא לה סטייסי קורא לה ככה בתור שם חיבה ולא בתור זה שזה השם שלה... יכול להיות אבל שהוא החליט לתת לה את השם הזה או שכשהיא נולדה הוא ואמא שלה החליטו לקרוא לה סטייסי אבל היא שינתה את השם לאנסטסיה כי היא לא רצתה שום זיכרון מאבא שלה
לא יודעת בקיצור

notthatkind

New member
נו באמת אנשים מה זה משנה?../images/Emo3.gif

היא נהדרת גם בתור אנסטסיה וגם בתור סטייסי
ואם סטייסי זה באמת השם האמיתי שלה והיא שינתה אותו לאנסטסיה אז לדעתי היא עשתה בשכל...אנסטז'יה הרבההה יותר מיוחד מסטייסי והיא מיוחדת אז זה מתאים

למעלה