תגידו ברצינות...

daphnadk

New member
אבל יש משבר

נתתי לעצמי שעות וימים ושבועות לא באמת בגישה של לבקש עצות כי ידעתי שכל מה שאקבל זה "תדברו על זה" ו"תתרגלי" לא היו לנו בעיות לפני הצבא יש\היה לנו קשר ממש נפלא ומאז שהוא התגייס אני פשוט לא מסוגלת וגם הוא לא מסתדר ומכל הלב... הבעיות נוצרו אך ורק בגלל הצבא אני לא מרגישה שזה ממש קשר עם כל המרחק הזה (ואנחנו גרים רחוק וזה לא היווה או מהווה בעיה)

McBlack

New member
עם כל הכבוד, שבועיים שלושה זה לא הרבה... ../images/Emo4.gif

עניין ההסתגלות למערכת לא בא כ"כ מהר. כמו שאמרתי, לקח לי 3-4 או אפילו 5 חודשים להפסיק לבכות על כמה שהוא קרבי ושהוא חייב ללכת אחרי יום ורבע ביחד. גם ביני ובין האקס היה מרחק גדול מאד, ולא רק גיאוגרפית, ג'ים יודע... אבל עד כמה שהייתי מוכנה להחזיק את הקשר מתוך האמונה שהוא שווה את הסבל (10 חודשי צבא החזקתי אחרי 10 חודשים ביחד לפני), ברגע בו הבעיות היו מעבר לצבא הגיעה הפרידה. וככה זה עם כל קשר אחר. כי מה שלא יהיה, אם תוותרו, זה פשוט אומר שאתם לא מאמינים מספיק בעתיד של הקשר. שלא מוכנים לסבול 14, 21, 28, 35 בנפרד לעומת האפשרות של כל הזמן שבעולם ביחד. ככה את צריכה לחשוב על זה, לקלוט עד כמה הכל יחסי בקשרים מהסוג הזה. תחשבי עם עצמך אם הקשר שלכם שווה את הטרחה. אם את מגיעה למסקנה שכן, תישארי עם המסקנה הזאת ואל תיתני לעצמך לסגת ממנה, אלא אם כן משהו בקשר הידרדר מעבר להשפעות הישירות של הצבא.

daphnadk

New member
לא יודעת

בכל זאת אני לא ממש מסכימה אולי כי אני לא רוצה להשלים עם זה או לא רוצה כזה סוג של קשר או הרבה אפשרויות לא חשוב תודה בכל מקרה מזל"ט וזה... לא נראה לי שנגיע ליומולדת שלך (למרות שההזמנה מיועדת לו) סליחה?

McBlack

New member
בקשר ליומולדת כבר דיברתי איתו,

זה בסדר
פותינקה יגיע ואולי קובה, גם טלוב אם הוא לא יהיה תולעת פסיכומטרי שמנה על מה הסליחה?

daphnadk

New member
ממ ש..

הוא לא יגיע? (ושנראה לי שאני אפרוש מהפורום.... פורומים זה לא בשבילי)

OgaliO

New member
מזלטוב מאמי../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

McBlack

New member
חחח שמנות, היומולדת שלי ב-24 ../images/Emo13.gif כתוב בשירשור

למטה, תודה בכל מקרה

אני..

אני והאקס שלי נפרדנו לפני 8 חודשים בערך.. היינו ביחד 4 שנים.. היינו ביחד שנה ואז הוא התגייס לקרבי.. היו שבועות שלא ראיתי אותו בכלל,במלחמת לבנון לא ראיתי אותו חודש.. שאוהבים מוכנים לחכות.. אין ברירה אחרת.. תתדעו בנות להעניק ולחכות ושהחבר ירגיש שאתן אוהבות אותו ומחכות רק בשבילו.. אני והאקס לא ניפרדנו בגלל הצבא(אם אתן תוהות) חחחח שיהיה לכן בהצלחה!!!!

הוא החבר הראשון שלי בכלליות...

לא היה לי אף אחד לפניו. הכרתי אותו כמה חודשים לפני שהוא התגייס, וכשהוא התגייס היינו בערך 3 חודשים ביחד... עכשיו אנחנו מתקרבים כבר ל8 חודשים
זה אפשרי, מאוד אפשרי. כשיש אהבה... הכל נראה אחרת
התגעגעתי אליכן בנות!!

למעלה