תגידו ברצינות...

daphnadk

New member
תגידו ברצינות...

לכמה מכן יש כיום חבר בצבא שהתחלתם לצאת בזמן או לפני הגיוס שלו והוא החבר הראשון בצבא שאתן יוצאות איתו...? (ז"א שלא היה לפני זה עוד אחד שהיה בצבא ונפרדתם) (מקווה שהבנתן אותי) תודה וזה

ToryMaster

New member
כפרעלייך

היא התכוונה: 1. לכמה מאיתנו יש חבר חייל, שהתחלנו את הקשר לפני הגיוס [או בערך בזמן שהוא התגייס]? 2. לכמה מאיתנו החבר החייל הזה, הוא החבר החייל הראשון שיש לנו? [אנילא הבנתי מה המטרה בשאלה, אבל מילא]

daphnadk

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

המטרה... חשוב לי לקבל עצות ממישהי שגם נמצאת במצב הזה אני לא יכולה לשמוע ממישהי שהיא וחבר שלה ושעבר נפרדו בסופו של דבר בגלל צבא שזה אפשרי הגיוני לא? וגם כדי לראות כמה כאלה באמת מצליחות בערך ממש חשוב לי שתגיבו?

OgaliO

New member
....

ממ, אנחנו התחלנו את בקשר בערך חודש וחצי לפני הגיוס .. והוא החייל הראשון שלי.

lia2sh

New member
אנחנו..התחלנו לצאת בדיוק שנה לפני שהתגייס

והוא החייל הראשון שלי...

frolic

New member
האמ..

אנחנו התחלנו לצאת {כשזה מוגדר} בדיוק חודש לפני, והוא לא החייל הראשון שלי..

lady man

New member
ברצינות!

התחלנו לצאת כמעט שמונה חודשים לפני הגיוס והוא החייל הראשון שלי..

לילי123456

New member
החייל הראשון שלי..

וגם החבר הראשון, אבל נעזוב את זה
התחלנו לצאת בערך שנה וחצי לפני שהוא התגייס.

daphnadk

New member
איך אתן מסוגלות?

הוא התגייס לפני חודש ואני פשוט מתחרפנת אני לא חושבת שזה יצליח ככה... זה מרגיש רחוק מדי כדי שזה יהיה יחד

לילי123456

New member
גם אותי זה מחרפן..

אבל שאוהבים ורוצים את הקשר הזה אין ברירה.. אני מחזיקה כבר יותר מ8 חודשים..ויש פה בנות שמחזיקות יותר.. שיהיה לך בהצלחה

Conviction

New member
התחלנו לצאת שלושה חודשים לפני הגיוס

והוא הקשר הצבאי הראשון שלי.

McBlack

New member
זה ממש לא קשור לאם היה לך חייל לפני

או לא, ואני חושבת שזאת טעות שאת פונה דווקא לאלו שעוד עם החייל הראשון שלהן. היית צריכה לשאול את הבנות שזה לא החייל הראשון שלהן למה הן נפרדו, ואם לא נוח לך להיות חצופה פשוט תשאלי עד כמה לצבא הייתה מעורבות בפרידה. בכך שאת שואלת את הבנות שעם החייל הראשון שלהן את לא עושה כלום, את מבקשת עיצות מבנות שלאו דווקא יודעות לענות לך בצורה הנכונה. אז מצטערת, אענה לך בכל זאת, כי סביר להניח שזאת התשובה המקיפה והכנה ביותר, גם אם היא מציאותית מזו שרצית לשמוע. אין דבר כזה פרידה בגלל צבא. עד כמה שהאמנתי בזה עם האקס (החייל הראשון) אני מאמינה בזה עכשיו. כמה שלא תרצי, גם בזוגות עם קילומטראז' וצפי גבוה (ואולי אפילו במיוחד באלו), אם היחסים לא טובים מהיסוד הם פשוט לא ישרדו צבא. אין סיכוי. עם האקס קרה משהו ביחסים חודשיים לפני הפרידה(אחרי 10 חודשים בצבא) שבעצם דפק משהו ביחס של כל אחד מאיתנו לקשר, ועד כמה שאת מאשימה את הצבא את נאלצת להתמודד בסופו של יום עם העובדה המרה שהבעייה הייתה בכם ולא במערכת. להיות בקשר עם חייל קרבי (ולא משנה עד כמה קרבי) לרוב מתיש ברמה של חצי משרה, יכול להיות שלא הכינו אותך/את היחסים שלכם מספיק לקראת זה? בכל מקרה, לכל קשר כזה יש תקופות של משבר. תני לעצמך כמה שעות/ימים ופתאום תגידי לעצמך "על מה לעזאזל חשבתי?". אם זה לא יעבור דברי איתו על זה, תעבדו על זה ביחד אם תחשבו שזה שווה את זה. עם החייל הראשון לקח לי 3-4 חודשים בשביל להסתגל לכך שהוא קרבי. עם הנוכחי הכל יותר קל גם בגלל הניסיון, גם בגלל האופי, גם בגלל הג'וב וגם בגלל שהוא 10 דקות הליכה ממני. זאת תקופת טירונות גם ליחסים שלכם. אם תעברו אותה ולא יהיה משבר רציני בהמשך אין סיבה שגם אתם לא תעברו את זה. וזהו נראה לי, אלך לארגן את יומולדת 18 שלי. בהצלחה

למעלה