תגידו - בקשר לפראג

מוצרלה

New member
תגידו - בקשר לפראג

אתן יודעות אולי, מה כדאי להביא מפראג??? משהו מיוחד למקום, או משהו שאין פה. תודה

פראג

אולי גם תכשיטים או מוצרי זכוכית בהנחה שלא ישברו האיכות גבוהה אבל גם המחיר צירפתי קישור

אין כמעט... מה לקנות בפראג אבל

אפשר להנות מרומנטיקה נעימה שם וקצת ....עדינות אנושית ותחרה כפי שנאמר כבר....(גם בחזיות)

principeza

New member
אין דברים מעניינים להביא משם...

העיר רומנטית מאוד!!!!( 3 פעמים בפראג...) יש שם חנות כלבו גדולה שנקראת tesco .מוצרי הטואלטיקה שם זולים מאוד! ספיד סטיקים למיניהם , קרמים , ממש בזיל הזול! יש שם בקומה שישית אם אני לא טועה , מחלקת חשמל גם זולה!

סגולית

New member
בטח שיש

משחקים וצעצועים מעץ, מגנטים לקישוט מעץ, פאזלים לילדים, מוביילים, וכמובן קריסטלים (אבל זה כבר עסק יקר)

al55

New member
מוצי תתלבשי טוב שלא תקפאי לנו.

הייתי שם לפני שנה בקריסמס קפאתי מקור. תצטככי ללבוש שכבות של בגדים. תעשי חיים.

mama1d

New member
זו אני מוצרלה מהעבודה

ולא , לא אני נוסעת לפראג וחבל
זו חברה שנוסעת וביקשה לדעת. התגעגעתי אליכם

מוצרלה

New member
ליאת, לא, אני ממש לא מכורה

מה פתאם??? תוכיחי שאני מכורה חחחחחחחחחחחחחחח במקרה נכנסתי שם (בעבודה) לפורום, לראות אם התגעגעתם אלי (מה שלא
) וראיתי את ההודעה, אז הגבתי. אבל לא להתרגל. חחחחחחחחחחח

al55

New member
מוצי השמיעי קול ../images/Emo124.gif

לאן נעלמת השארת תימניה לבד בפורום מתכונים. מתגעגעת. חיזרי מיד

מוצרלה

New member
אלונה ../images/Emo24.gif

אני כאן, ממש נעים פה. וחוץ מזה, השארתי אותך שם כדי לשמור על הגחלת התימנית . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שלומך?

ויקי38

New member
פראג

יקירתי אני לא יודעת אם גםהם עברו ליורו כי אז הכל משתנה אבל אם לא אז יש שפע של גבינות מאד טובות וזולות מאד בפראג. תכנסי לכל סופר גדול ואת יכולה להשתולל זה מאד זול. יש שם דברי קריסטל מהממים בכל פינה זה זול מאד מאד. ממליצה לך על טיול בקרלו ביווארי מקום מדהים יש שם את מי המעינות החמים נפלא. ובכלל פראג כדאי לעשות טיול כיכרות במרכז העיר בין הרובעים.

למעלה