תגידו בקשר לילדים-

ליאתגל

New member
תגידו בקשר לילדים-

אם למשל הילד עכשיו גדל אז יש אפשרות שאחרי כמה זמן הוא יהפוך להיות מבוגר?.. או לפחות משהו יקרה לו כלומר שלא ישאר ילד לכל החיים?. ומה עם הלימודים שלו אם כל הזמן יש לו מלא כלומר הוא חכם ולא מבריז וזה אז קורה משהו?.. ושאלה נוספת- אתם יודעים איפה אפשר להוריד את המטת קומותיים הזאת שמישהי פה שמה תמונה של הבית שלה..? תודה ליאת..

CuTe KiTteN

New member
לא, ילד תמיד ישאר ילד

ובקשר ללימודים- אם הוא יהיה ממש חכם ולא יבריז אז הוא יקבל פעם ב.. 100 סימולנים. ואם הוא יבריז אז ישלחו אותו לפנימייה צבאית...

diego girl

New member
עוד שאלה בקשר להורדות...

אני הורדתי כמה דברים ואני עושה התקנה עכשיו שאני מתקינה זה אומר לי שאי אפשר להתקין את זה כי יש כמה דברים פתוחים..והכל היה אצלי סגור..עכשיו זה אומר לי שזה מתקין אחרי פעמיים שאני עושה על נסה שנית..ושאני נכנסת לסימס..אז זה בכלל לא מראה את זה מותקן..זה לא קיים

אני יענה לך על השאלה

הראשונה(כי אין לי מושג לגבי השניה). הילדים לא גדלים,ולא עולים ברמה. נכון שזה נמאס מהבית ספר הזה שלהם ולכן יש לי קוד שיוציא אותם מהבית ספר(מומלץ אחרי שעה 12:00 ולשמור לפני כן) את עושה את שורת הקודים,ומקלידה את הקוד:prepare_lot הוא מתקן לך את כל מה שנשבר,ומביא את הילדים מבית הספר.

ליאתגל

New member
אוקיי תודה ו-

אם אני מוציאה אותם מהבית ספר אז יעני הם ישארו בבית ו לא ישלחו אותם לפנימייה?.....

למעלה