תגידו, בסרט יהיו...

Marty McFly

New member
תגידו, בסרט יהיו...

שירים?? ואם כן, אתם יודעים מי האומנים ששרים?

einzuc

New member
אני לא חושבת שיהיו שירים

כי זה לא מחזמר. אבל יהיו נעימות, מן הסתם בשביל ליצור מתח וכאלה. -עינת-

einzuc

New member
את המנגינה של הטריילרים

יהיה אני כמעט בטוחה. ולא חייב להיות שיר נושא. יש הרבה סרטים שי רק נעימה, אבל הגיוני שיהיה שיר נושא. אבל כמו שאמרתי, אני לא חשובת שיהיו שירים אלא נעימות. -עינת-

daniel...

New member
נראה לי שראיתי שיר על ה"פ

אבל לא היה לי זמן לבדוק את זה ועכשיו אין לי מושג איפה זה היה דניאל

יש הרבה שירים על הארי פוטר.

השיר הכי מפורסם הוא "דונט לט דה מוגלס..." (משהו כזה, אני לא זוכר את ההמשך...) ויש את השיר של הגברת השמנה ועוד הרבה, אבל לא נראה לי שאחד מהם יהיה שיר הנושא... s@me @ne

שי!!!

New member
שמעתם על פסקול?

ברור שיהיה פסקול לסרט, וברור, שהוא יהיה מורכב מנעימות ומשירים גם יחד. עדיין לא ברור איזו אומנים יקחו חלק.

שי!!!

New member
!

איך אפשר לדעת איפה יהיה אפשר להוריד את הפסקול-אם הוא עדיין לא יצא? זה כמו לשאול מתי יצא הספר החמישי בעיברית! ותגידו- גם אם ספרי הארי פוטר הם טובים-מאיפה לכם ההבטחה שגם הפסקול יהיה טוב?-ולמה שגם כל המשחקים יהיו כיפים?

Marty McFly

New member
שי, דווקא מצאתי...

באתר www.harrypotternet.co.il שם אפשר להוריד את השירים (אני לא הצלחתי להוריד שם כלום, לא יודע למה...) תנסו אתם!

Mentos

New member
בטח שלא הצלחת

הממשק של האתר הזה דפוק (בקשר להורדות) אבל סתם ככה זה אתר מצוין אם אתה רוצה להצליח להוריד משהו אז תכנס ל: http://www.harrypotter.co.il/downloads.html

שי!!!

New member
מה אתה אומר?

אני יודע שיש באתר הזה שירים להורדה, אבל אלה לא השירים שיהיו בפסקול-אלה סתם שירים!-אתה יודע מה זה פסקול, נכון?

שי!!!

New member
מה אתה אומר?

אני יודע שיש באתר הזה שירים להורדה, אבל אלה לא השירים שיהיו בפסקול-אלה סתם שירים!-אתה יודע מה זה פסקול, נכון?

Marty McFly

New member
לא, אני לא יודע מה זה פסקול...

תסביר לי... מה אני אידיוט?!?!?! בטח שאני יודע מה זה ובסדר, אתה צודק... יכול להיות שהם סתם שירים אבל רוב הסיכויים שלא

למעלה