תגידו בנות

ע ד י ד ע

New member
לא ממש..

אבל אתה מוזמן להיות הראשון!
ברוכה הבאה

KaBaBx

New member
היי../images/Emo70.gif מה איתי, מה אני עז../images/Emo35.gif

למרות שהרבה אומרים שכן...אז למה משנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קיצוני

New member
מה איתי?

אני כבר כמה זמן פה,ועוד דבר זה לא חייב להיות פורום פרטי של בנות,זה בכלל פורום של סדרת הקומיקס!

Big Joni1

New member
אוקה

אני בן 12 וחצי מרמת גן למה אתן מתחפשות בפורים? ג'וני

NTsAn

New member
שאלה לי...

למה? למה להיכנס לפורום שהוא של בנות ולבקש להצטרף.. ומצטערת שאני מגעילה, אבל מישהי פה חייבת להיות כזו. די נו, זה פורום בנות, מדשברים פה על דברים שקשורים לבנות, מעבר למחזור ושות'. אז.. להפסיק לקרוא פה אי אפשר להכריח אותך, אבל להצטרף לכאן? זה פורום בנות פור גאד סייק.

ע ד י ד ע

New member
לא יפה

כי לפעמים גם בנים יכולים לעזור בעניני בנות. מבחנתי, כולם מקובלים פה, לפחות ככה אני אתן להרגיש. (חוץ מאלו ששונאות אותנו.)

ODana

New member
אני חושבת כמו עדידע../images/Emo8.gif

גם לבנים יש מה לתרום לפורום שלנו. בעיקר אם הם נראים כמו בראד פיט או יהודה לוי

NTsAn

New member
לשלושתכם..

אם יהיו פה בנים, אני חושבת שגם אני וגם בנות אחרות יעזבו. כשיש פה בנים, הרעיון פשוט הולך. יש פורום בני נוער, פורום דיבורים, ופורום לכל דבר. פורום בנות? הוא לבנות. לא ככה? טוב, לא משנה, אם גם המנהלות חושבות שזהנ בסדר. מי אני שתגיד אחרת?

ע ד י ד ע

New member
את תעזבי אם הוא יצטרף?

סליחה שזה ישמע ככה, אבל את מאיימת? אחרי הכל, אנחנו לא מחזיקות אותך פה בכוח. הוא גם רוצה להצטרף וזה יהיה מעילב ולא אנושי לחסום אותו/לדחות אותו. אם הוא מרגיש שהוא מעוניין להיות פה, סבבה. אם הוא ירגיש שזה יותר מדי ענייני בנות, ולא מדברים פה על דברים מעניינים, אז תאמיני לי, שהוא יעשה את הבחירות שלו, וילך.. בכל אופן, מה שאני אומרת, זה שלא תעזבו אותנו. אנחנו מקבלות פה את כולם. לפחות אני. ואני מאוד רוצה שלא את ולא אף אחד אחר יעזוב.
נשיקה|

NTsAn

New member
קודם כל לא מאיימת.

אבל אני חושבת שאם אנחנו פורום שכל החברות בו מקבלות את ההחלטות יחד ומנסות כמה שיותר בלי ריבים ושטויוצ כאלו כי המנהלות פה כבר ראו כמה שזה 'טוב'. עכשיו, אני לא רוצה להתיחס אליו באופן אישי, אבל אם יהיו פה בנים - אני אלך, ואני חושבת שעוד בנות ילכו אחרי. פשוט כי זה פורום בנות. רוצים שזה יהיה פורום אחר, תכתבו, תודיעו, תשנו. ושרשרתי להודעה שלי כי אני פשוט מדברות פה לכולם.

ע ד י ד ע

New member
מה אני אגיד לך

אני לא מסכימה איתך. אבל עם כל הכבוד, אני לא אעיף אף אחד. אם את רוצה, תעשי את זה את. סליחה. ושוב, אני לא תוקפת..

למעלה