תגידו בנות.....

American Girl

New member
תגידו בנות.....

מישהו מהבויז הוא חצי/רבע/שליש יהודי? שמעתי שניק רבע יהודי זה נראה לכן נכון?

BabyGirlNicky

New member
סץם שמועות נראה לי....יש גם שמועה..

או שזה באמת...שלאהרון יש אובססיה ליהודים....

bsbgirl

New member
בדיוק להפך

וגם אני שמעתי שניק רבע יהודי שסבתא שלו יהודיה או משו כזה
אין לי מושג

American Girl

New member
אמא שלי.....

יכולה לזהות יהודים לפי המראה (לא יודעת איך אבל היא יכולה) והיא אומרת שדווקא אמא שלו די מזכירה יהודייה
(אולי היא חצי יהודייה או משהו...

bsbgirl

New member
כן זה אפשרי

יש המון יהודים באמריקה אולי..מי יודע

LiOr CaRtEr

New member
וואיי..... איזה חביב זה יהיה!!!

אמא תשמח אם בעלי יהיה קצת יהודון
ולמה שלאהרון תהיה אובססיה ליהודים..? כאילו איך זה מתבטא?? (חוצמזה שהשם שלו יהודי בטירוף...)

bsbgirl

New member
די להגיד יהודון את נשמעת

נאצית!! פיכסה!!! ואין לי מושג אפעם לא שמעתי את זה על אהרון

LiOr CaRtEr

New member
חחחח....../images/Emo13.gif

יהודון=יהודי קטן, כי ניק הוא רק קצת יהודי (אם בכלל)...
מתאים לו
באות להזמין את המשפחה לחנוכה? נדליק ביחד נרות בלאגנים.. יהיה כייף.. נשיר שירים!חחחחח....

BabyGirlNicky

New member
בקשר לאובססיה...לא יודעת כאילו...

אמרו את זה בלייב דיילי ומה שקראתי אמרתי לכם... ואז כמה בנות אמרו וואי איזה כיף להיות יהודים ואחת ישראלית אמרה כן...חחח... ואני אמרתי איזה מגניב לאהרון יש אובססיה לגבי...חחחח

bsbgirl

New member
../images/Emo104.gifחחח גאה להיות אני

בלי שום קשר לאהרון...

American Girl

New member
חחחח... כן גם אני גאה ליהיות אני

כולם מי שמכיר אותי יודע שאני מאוהבת האהרון וכולם שואלים אם הוא יהודי בגלל השם. וקראתי באתר על אהרון על משמעות השם והיה כתוב שם שהשם אהרון הוא שם בעברית. זה ברור שאצלינו זה בעברית אבל נוצרי שנתנו לו שם בעברית? תמיד ידעתי שאהרון זה שם בעברית אבל חשבתי שכנראה יש שם כזה גם אצל נוצרים ולכן גם קצת נידהמתי (זה נשמע לכם מוזר נכון?) לגלות שהשם אהרון גם אצל נוצרים הוא במקור בעיברית (אתן בטח חושבות שאני משוגעת נכון?)

LiOr CaRtEr

New member
ממש לא מוזר

במקרה השם אהרון, הוא שם מאוד נפוץ דווקא בארה"ב. להרבה אנשים בגילנו דווקא, קוראים שם אהרון. כאן זה כבר נחשב עתיק
זה שם מהתנ"ך, שחשוב גם לנוצרים. יש הרבה שמות מהתנ"ך, מה שתקראי עבריים, שנפוצים דווקא בארה"ב. למשל לדודה שלו קוראים דברה (דבורה). שמעתי על מישהי שאין לה שום קירבה ליהדות או לישראל וקוראים לה ליאורה! לא מוזר
אבל נחמד...

למעלה