תגידו בנות ?

תגידו בנות ?

יש לי שתי שאלות : 1. באיזה משככי כאבים אתן משתמשות כשכואב ?? (קמתי הבוקר עם כאבים קשים של תחילת מחזור, ורציתי לדעת). מבטיחה שזה לא סקר, ואני לא עובדת בחברת תרופות חחח
2. ולשאלה ההזויה שלי - תגידו, יכול להיות שהמצב הזה גורם לגזים (סוג של) בזמן הזה ??
תודה בנות

galim29

New member
תשובות

אדוויל בדרך כלל 2 ביחד. רק כשממש כואב. גזים בהחלט ייתכן...

כשממש כואב

רק נקסין
אין כמו נקסין
הבעיה שהוא הורס את רירית הקיבה
לפעמים מנסה גם אתופן. אל תקחי כלום בלי התיעצות עם הרופא.

זואילי

New member
הי אלה

אם מדובר בווסת כואבת אז זריקת וולטרן. אם היא לא ממש כואבת אז אופטלגין ונקסין ואולי גם ארקוקסיה. וכן, גזים זה מוכר פה.

בטח גזים ../images/Emo5.gif

לפעמים אני אפילו רצה לשירותים בהרגשה של "עוד שניה יוצא" ומה שיוצא... אוויר!! (תרתי משמע..) ולגבי המשככים- לכאבים חזקים או כאבים שהולכים להיות חזקים (או מחושים בזמן העבודה כשלא מתאים לי שיהפכו לכאבים בלתי נסבלים...) אני לוקחת אלגוליזין- לאחר שהנבוקו הפסיק לעבוד והאדוויל הפך לצעצוע
כמובן שאם הכאבים ממשיכים אני "מתגברת" בעוד משככים ע"פ המלצת רופא או רוקח (אומרת מתי לקחתי מה, ומקבלת "אישור" לקחת כדור מסויים לאחר X שעות... זה מאד משתנה לפי סוג המשכך שלקחתי ועוצמת הכאבים, כי נבוקו למשל, אסור לקחת עם אופטלגין או אדוויל, ואסור לקחת יותר מ-2 ביום...)

../images/Emo178.gif

כמה מנחם לשמוע שעוד בנות סובלות מהגזים הנוראים והמעצבנים האלה... צרת רבים חצי נחמה

galim29

New member
תיזהרי עם האלגוליזין../images/Emo26.gif

זה כדור מאוד חזק. אני לקחתי אותו והגעתי בגללו לאשפוז כי קיבלתי כבר הרעלה מאובר שימוש בו. עדיף לא לקחת אותו. הוא חזק מדי ואפשר להתמכר לו.

chicken78

New member
הבחירה שלי../images/Emo101.gif

נורופנים כפולים, לעיתים מוסיפה גם אופטלגינים אם המצב גרוע. וב"אחרועים מיוחדים" נקסין. אבל משתדלת להמעיט ככל שיכולה.. עזרים כמו כריות חמות, נשימות, יוגה והילינג עוזרים לי לפעמים להמנע מתרופות או ממינונים גבוהים. הבנתי שרצוי לקחת משככים מסוג נוגדי דלקת (נורופנים ונקסין נכללים בהגדרה, נדמה לי שגם אדוויל, ארקוקסיה וולטרן), כי הם לא רק משככים את הכאב אלא גם מקלים על התגובה הדלקתית בגוף.

הידיד הקרוב שלי הוא

וולטרן בזריקות. ומאחר ונמאס לי שכואב לי כל הזמו בזמן האחרון,אני לא מחכה שהכאב יחמיר ו"יגמור" אותי אלא אני גומרת אותו קודם. נכון,לא בריא,לא מומלץ אבל יש תקופות כאלה,מה לעש'ות? גזים? וולקאם

למעלה