תגידו את האמת

dizinteria

New member
תגידו את האמת

(ותומר סתום!)אני נוסע משהו כמו 9 חודשים וב-6 מהם התאמנתי רק על היסודות(אוללי ,אוללי במהירות,נפילות ,לאלאל נפילות ועוד שטויות כאלו). ורק עכשיו התחלתי בלימוד טריקים . תגידו לי אם עשיתי נכון :יש לי אוללי של 65-70 ס"מ ,אני יכול ליפול כול מחשול ,אני עושה אוללי מעל סקייטבורד וחצי(ועוד סקייטבורד שמונח על הרוחב) לאורך ,קופץ מעל 3 בפרימו ,עושה קיקפליפ,פופ שוויט ,והשקעתי המון בפרייסטיל ואני יודע הרבה מאוד בזה. היה כדי להתחיל ככה?

TIS

New member
אחי אני חייב להגיד לך

יש לך סבלנות! אני תוך שבוע נמאס לי לנסוע סתם והתחלתי סתם לנסות טריקים בלי שידעתי הולי בכלל. מה הפלא שהסקט שלי דפוק עכשיו?

dargosh

New member
אם...

אם יש לך באמת אולי של 70 סנטימטר אז כנראה שכל אחד צריך לעשות ככה!!!

dargosh

New member
אבל מה זה אומר.?.?.

אבל מה זה אומר שאתה יכול ליפול כל מכשול???

Ultra-Skater

New member
ניחוש שלי

הוא עשה הרבה ג´אקאס :) והתרסק על דברים שונים ומשונים בצורות כואבות פחות וכואבות יותר המוטו שלי--- "מה שלא הורג אותך מחזק אותך" !!!

sk8er

New member
תקראו את התגובה שלי בבקשה!!!!

שי אני יוותר לך בקשר לקיקפליפ ולשוביט אבל אתה לא יודע "הרבה מאוד" בפריסטייל!!!! אתה בקושי יודע קצת פריסטייל! ויא חתיכת שקרן מסריח אתה לא מצליח בקושי סקייט אחד בפרימו!! 3? חחחח היית רוצה!!!! והאוללי שלך במקרה הטוב הוא 50 ס"מ ולא יותר!!!! אני כבר דיי הפסקתי להתאמן ואני סתם נוסע בשביל הכיף ופחות בשביל כל התרגילים אבל האוללי שהיה לי במקום יותר גבוה מכל אוללי שאי פעם תצליח!!!! עובדה!! ותפסיק לחשוב שאתה כזה מעולה וכל יום תגיד לי "הצלחתי אוללי 180, תשאל את מארק" כי אני לא ממש מאמין ותפסיק להגיד שאתה מצליח 3 בפרימו כי זה לא מצחיק באמת!! ובקשר ליריבות על הקרשים לא אכפת לי יותר!!

sk8er

New member
3 תשובות לשלושתכם

1) אני והוא חברים טובים (והוא לא מצליח הרבה מהדברים שהוא רושם!!) 2) פרימו זה שהקרש עומד על הצד יעני כמעט על הגלגלים כאילו תיקח קרש רגיל על הרצפה שכל הגלגלים שלו על הרצפה ופשוט תסובב אותו חצי סיבוב לאחד הצדדים. 3) פריסטייל זה כל מיני דברים למשל מה שרודני מולן עושה. תרגום: freestyle- סטייל חופשי.

למעלה