תגידו את האמת,

בדיוק לזה אני מתכוון!

גם אני נכנס לכאן כל יום בכיף ורוצה לראות מה חדש ואולי לכתוב כאן קצת, אבל פתאום אני רואה את זה, מליון הודעות ראשיות ובכולן אותו שם מזוויע: "עוד אחת". אני מסתכל לצד השני, אבל הנה זה שם! "עוד אחת" בכל כיוון שאני מסתכל אני רואה את זה! "עוד אחת", "עוד אחת", "עוד אחת"! זה רודף אותי! ואז...אז אני פשוט מוכרח לעשות את זה...אני פשוט מגיב, משחרר את כל הזעם בהודעה!

Brolly

New member
דיי כבר עם זה...

אתה לוקח את זה יותר מדי ברציניות... אני לא חושב שמתאים לקלל מישהי בגלל שהיא שמה הודעה לא בשרשור המתאים לזה אלא בשרשור חדש... אתה לא קובע כאן כלום שלומי יטפל בשרשורים האלה אז תרגיע כבר...

Kyen

New member
אולי זה רק אני אבל נראה לי

שמישהו פה רק רוצה להתלהב מהידע שלו על הסדרה...

Piccolo

New member
אוו אוו אוו!!

אני רוצה להתלהב! אני אני אני! אפשר?
השעות האלה עושות לי את זה, מצטער ;[

Piccolo

New member
זה לא מדוייק... ../images/Emo58.gif

ראית את הסידרה עד הסוף? אני מניח שלא כי אז היית יודעת שביג'טה הרג אנשים חפים מפשע רק בשביל לגרור את גוקו לקרב... השינוי הרציני של ביג'טה בא לידי ביטוי רק בפרקים האחרונים של הסידרה.. וגם אז, הוא לא ממש הופך לבן אדם טוב.. הוא פשוט מודה שגוקו יותר טוב ממנו.. בקשר לגוקו.. אני מסכים עם הקטע שהוא באמת לא היה אבא טוב... אבל קשה להאשים אותו.. הוא בעצמו גדל בלי אבא... הוא חי ביער עם סבא שלו.. שבעצם היה אדם זר שמצא וגידל איתו... הוא למד לחיות ולהסתדר לבד.. אני לא אומר שגוקו בסדר בקטע הזה.. אבל בהחלט רואים לאורך כל הסידרה את טוב הלב ולעיתים הנאיביות הגדולה שלו... ולדעתי זה מה שקובע..

מה? מתי וג'יטה הרג אנשים חפים-מפשע

רק בשביל לגרור את גוקו לקרב? ומתי בדיוק הטרידו את ברה מינית? ולא נראה לי שוג'יטה הצטער אחרי שהוא נתן אגרוף לטראנקס. הוא עדיין מגעיל. אבל מתי הוא הרג אנשים חפים-מפשע בסאגת בוו? המחשב שלי התקלקל אחרי פרק 150 כך שלא ראיתי. תענו לי, פליייייזזזזז!!!!!!!!!

thorondor

New member
ככה זה קרה:

באבידי שיגר את גוקו, וג'יטה, גוהאן והסופרים קאי בחזרה לזירת אליפות העולם, וג'יטה אמר שהוא רוצה להלחם בגוקו, גוקו לא הסכים, אז וג'יטה פיצץ חלק מהאיצטדיון בו היו אנשים.

אם וג'יטה היה תחת כישוף של באבידי,

אז הפיצוץ של האיצטדיון לא נחשב כעדות לרוע שלו. צריך להסתכל רק על מה שהוע עושה כשאין עליו כישוף. בכל מקרה, אני לא חושבת שוג'יטה הפך לטוב סוף. חבל לי שהם לא השלימו את השינוי שלו ועשו ממנו לפחות 95% טוב, כמו שהם עשו מפיקולו. היה נחמד עם הם היו עושים את ההבדל באישיות בין וג'יטה של סאגת הסייאן לוג'יטה של סוף סאגת בוו, כמו ההבדל באישיות בין קקרוטו לפני שהוא קיבל מכה בראש, לבין גוקו אחרי שהוא קיבל מכה בראש, או כמו ההבדל בין פיקולו דמייאו לבין הבן שלו בסוף DBZ. למה הם לא עשו את זה, יוצרי הסדרה? נ.ב. אני מזכירה לכם שוב, שאם וג'יטה היה תחת כישוף של באבידי כשהוא פוצף את האיצטדיון, זה לא נחשב.

thorondor

New member
אז מה?

הוא גם היה תחת כישוף של באבידי כשהוא הקריב את עצמו כדי לחסל את בוו. הוא לא ציית לבאבידי בכלל כשהוא היה תחת הכישוף שלו.

עוד אחת

New member
בהתחלה הכישוף כן השפיע.

רק בסוף הוא הצליח להשתחרר. אם לפני הכישוף הוא היה כזה רשע שהוא היה יכול לחסל אנשים חפים-מפשע רק כדי להילחם עם מישהו שלא מאיים לפגוע בו, הוא לא היה מבקש מבאבידי לכשף אותו, כי הוא לא היה צריך את זה בשביל להיות מה שהוא רוצה. הוא היה יכול להתחזק גם בלי הכישוף, כי הוא סייאני.

thorondor

New member
איזה הצליח להשתחרר?

הוא נתן לבאבידי לכשף אותו, הוא קיבל את הכוח של הכישוף, השליטה המוחית לא עבדה בכלל.

king kazabubu

New member
אתה צודק לחלוטין!!

וג'יטה ראה שגוקו יותר חזק ממנו והוא ראה מה באבדי מצליח לעשות לאלה שהוא משעבד(יאמו וספופוביץ') ולכן הוא נתן לחרק הזה להשתלט עליו אבל למעשה וג'יטה היה מלא בשליטה עצמית. הוא רק רצה יותר כח. לבאבדי לא היה מספיק כח לשלוט בו.

Taker Sucks

New member
למה את מדברת שטויות?

הוא נתן לבאבידי "להשתלט" עליו כי הוא רצה להיות חזק כמו גוקו ולהתחזק... והוא לא היה תחת שליטתו של באבידי הוא עשה הכול בהכרה... הור רצה את הכישוף כדי שיהיה רע שוב... והסיבה שלא עשו אותו טוב לגמריי כי אז זה היה הורס לו את הדמות - כל הדמות שלו הייתה מבוססת על זה.

Brolly

New member
טוב...../images/Emo58.gif

בסאגת טורניר העולם באבידי השתלט על וג'יטה ווג'יטה הפך למאג'ין וג'יטה בקרב בינו לבין גוקו בטורניר אני חושב שגוקו לא רצה להילחם בו בגלל שבאבידי שלט בו או משהו כזה אז וג'יטה ירה כדור אנרגיה נחמד ימינה והרס חלק ניכר מהאצטדיון והמון אנשים מתו... לא הטרידו את ברה מינית... בג'י טי וג'יטה וברה חזרו ביחד באוטו הביתה(וג'יטה נהג) ובדרך זוג אנשים נסעו באוטו לידם ושאלו את ברה אם היא רוצה לעזוב את מי שלידה ולבוא אליהם וג'יטה התעצבן, התקרב אליהם ולקח להם את ההגה(לקח זאת אומרת תלש מהמקום) והם קצת נפלו מצוק חחח

למעלה