תגידו את האמת,

עוד אחת

New member
תגידו את האמת,

אתם לא חושבים שוג'יטה מתוק? כלומר, תראו כמה הוא נחמד לחבורה של גוקו בכל פעם שהם נלחמים באויב משותף, כאילו הוא שכח שגם הם אויבים יותר קטנים שלו! ובסוף DBZ הוא מה זה נחמד לקקרוטו! הוא מקריב את עצמו גם בשבילו וקורא לו מספר אחד וכל זה. הוא אמנם עדיין רוצה להילחם בו, אבל לא בגלל שהוא אויב שלו, אלא כדי להראות לעצמו שהוא יותר חזק ממנו. גם טין-שן-האן רוצה להיות יותר חזק מגוקו, וגם קרירין רצה להילחם בגוקו בתחילת DB, אפילו שהוא לא היה אויב שלו. ותראו איזה אבא טוב הוא לברה. הוא מתרגז על כל מי שמטריד אותה מינית! ואיך שהוא אבהי כלפי צ'יבי-טראנקס, אפילו לפני סאגת בוו. בכל מקרה, יותר ממה שגוקו אבהי כלפי גוטן. תחשבו על זה, גוקו יכל לחזור לחיים בעזרת הדרגונבולס, ולא עשה את זה, למרות שאשתו היתה בהריון והיה לו בן שטרם הגיע לגיל הבגרות. איזה מגעיל! והוא מצטער כשהוא חושב שגוהן מת, ועוד בסאגת סל הוא לא אוהב כשפוגעים בבן שלו שבא מהעתיד. ועוד בסאגת פריזה יש לו הערכה לכוח של גוהן, והוא מספר לפריזה שגוהן יכול להיות יותר חזק ממנו! וכמובן, הוא מוכן לעלות לגן-עדן ולהיפרד מהמשפחה שלו, רק כדי להציל אותם, וגם את קקרוטו. בסוף GT הוא מהבודדים שיודעים שגוקו עומד למות, מה שאומר שהיו לו קשרים די טובים איתו! לפי דעתי, וג'יטה השתנה יותר ממה שאתם נוהגים לחשוב. הוא פשוט מתבייש בזה ומנסה להסתיר את זה, מה שגורם לו להיראות ציני וגס-רוח לפעמים אחרי שנגמרת הסדרה. אבל זה שהוא מסתיר את טוב-הלב שלו, לא משנה את העובדה שיש לו טוב-לב! הוא לא מתוק?

אויי ואבוי לך....רייס!! קם אובר!!

מה השתגעת?! גוקו מגעיל!!!!???? אולי אני גוטן מניה גירל.. אבל בעלי לעתיד גוקו..לא מגעיל!! לא זה לא עובר בשתיקה!! רייס!!!!!!!!!!!!!!!!!! רייס!!!!!!!!! אובג'קשן!! פאק אובג'קשן!! וזה מזכיר לי שהגעתי לפרק 260 בדרגון בול זי..אבל אתמול שוב ראיתי אתההפרק המדהים והקרב.."הסוף של וג'יטה" פרק 71....זה בכי .פשוט בכי!! אה רגע..... רייייייס!!!!!!!

BlueStorm

New member
....

מה זאת אומרת?! "ותראו איזה אבא טוב הוא לברה. הוא מתרגז על כל מי שמטריד אותה מינית!" איזה אבא לא היה מתרגז???? וחוץ מזה- אולי פשוט כל סוף-שבוע תעשי שרשור מאמרים של כל מה צץ לך בראש באמצע השבוע, כך, הפורום יהיה הרבה יותר מסודר, ותחסכי מעצמך את הצרחות על זה שאת פותחת 20 אלך שרשורים ביום....

אהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

יא מטומטמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שלמדת לנצל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די להצפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מספיק להתמרח על וג'יטה כל הודעה שנייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הזמן את כותבת כמה וג'יטה מתוק וחמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מ-ספיייייייייייייייייייייייייייייייייייייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי כבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבנו שהוא חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו סתמי ת'פה כבר יא קרצייה מציפנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה החלקת על השכל??!

תראי איזה יופי היחסים של גוקו וגוהאן! כשהם בתוך הtime chamber הוא מתקלחים יחד, וגוקו לא כועס עילו לעולם... לפניי הסל גיימס גוקו וגוהאן מבלים את כל הזמן שלהם יחד... ווג'יטה, ממש אבא למופת, לא מתייחס לטראנקס ובכלל קשה לו להבין שטראנקס זה הבן שלו מהעתיד... שלא לדבר על זה שכשטראנקס (בזמן הרגיל) נולד הוא חטף מוגי'טה אגרוף לפנים כשהם התאמנו, בגלל שוג'יטה התרגז שטראנקס הצליח לפגוע בו... זה אבא??!

עוד אחת

New member
בקשר לוג'יטה...

כשפגעו במיראי טראנקס, וג'יטה התעצבן. ווג'יטה הרביץ לצ'יבי-טראנקס מתוך אינסטיקטיביות, כי הוא היה רגיל להרביץ לכל מי שמרביץ לו. אבל מיד אחר-כך הוא הצטער.

Hwoarang

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלא תחטוף לי פה התקף לב חס וחלילה חחח

תלכי לעזאזל../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

זה מה שנקרא שרשור!!! את לא חייבת שרשור לנושא!!! בדרך-כלל זה עדיף, אבל אם אין אז לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא להאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאציייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
אני לא רואה בעיה עם השרשור בכלל

לא היה לאן לשרשר והיא פתחה טופיק חדש על וג'יטה. אני לא ראיתי משהו שאפשר היה לשרשר אליו ולכן אין שום בעיה עם זה. אז רייסטלין באמת תרגיע את התגובות שלך.

עוד אחת

New member
שמעתי שבסוף DBZ גוהאן הופך למסטיק.

זה נכון? הוא בטח יהיה מסטיק שמאוד עוזר לשיניים, על-פי איך שאני מכירה אותו.

Light woman

New member
יו איזה חתיכת דבילית!!!!!!!!!!!!!!!

מיסיטיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מסטיק!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם אם זה נאמר בתור בדיחה אותי זה לא הצחיק!!! רייס! עכשיו אני מבינה אותך! זה כבר ממש לא בסדר! הלוואי שמאג'ין בו יהפוך אותך לעוגיה ואני אפורר אותך לפירורים!!! תגידו, זה לא נשמע לכם מממש דבילי
!

יא חתיכת ז**ה טיפשה!!!!!!!!!!!!!!!!

הבדיחה הזאת כבר הייתה כאן בפורום לפני המון זמן ואין שום סיבה שתלכי לארכיון, תמצאי אותה ותפתחי את הנושא מחדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די כבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מהאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווורוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים אותאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאך פההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה, יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאציייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייפאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיבינימאט!!!!!!!!!!!!!אהההההההה

אם היית לידי הייתצי מנערת אותך!!!!!!!!! יא אידיוטית!! מיסטיק!! מייייסטיק!!!! מסטיק אני יעשה ממך אם לא תזדייני מפה כבר יא נאג'!! וגוקו אבא מעולה!! גם בתור אדם!! וג'יטה היה אדם רע והשת!!!1 אני מעריכה את הדמות הזאת מאוד!! אבל דייי יא כונפית!! לכ יום אני ניכנסתלפורום בסבבה ואת באה ומציפה לי ת'נשמה!!!!!!

למעלה