אני נס
מ מתוקית. New member 8/7/02 #7 ../images/Emo42.gifבוקר קסם להוא שנולד בעשרה ביולי בדיוק אז רדפתי אחריך לכאן יה כבר עברה שנה אמממ עובדה למדת ללכת על גחלים בוקר ניפלא סער ג´ול
../images/Emo42.gifבוקר קסם להוא שנולד בעשרה ביולי בדיוק אז רדפתי אחריך לכאן יה כבר עברה שנה אמממ עובדה למדת ללכת על גחלים בוקר ניפלא סער ג´ול
S sahr12 New member 8/7/02 #14 נכון סוכרזית....בדיוק שנה.... איך היינו צעירים אה??????חחחחח..... גם לך חמודה,יום קסום...
פ פנטום הצט New member 8/7/02 #16 בוקר טוב אחי הצעיר יהודה... עוד 48 יהיה לך 32 עוד 32 יהיה לי 50 חחחחחח.... איזה כיף זה להתעורר לבד...להרים את השמיכה...ו.... יום מצוין לכולם !!! "הופך ממצב מוצק למצב גז"
בוקר טוב אחי הצעיר יהודה... עוד 48 יהיה לך 32 עוד 32 יהיה לי 50 חחחחחח.... איזה כיף זה להתעורר לבד...להרים את השמיכה...ו.... יום מצוין לכולם !!! "הופך ממצב מוצק למצב גז"
י י פ ע ת New member 8/7/02 #27 ולי עוד 50 יהיה.... אפשר להחליף נושא? סער, סער, אנחנו בוכות כשאנחנו גדלות ואתה מרעיש את העולם....עוד אחשוב שיש פה משהו שגדל ביחס ישר חחח
ולי עוד 50 יהיה.... אפשר להחליף נושא? סער, סער, אנחנו בוכות כשאנחנו גדלות ואתה מרעיש את העולם....עוד אחשוב שיש פה משהו שגדל ביחס ישר חחח
S sahr12 New member 8/7/02 #30 אין לך כח לדבר?????? זה אומר שכל הלילה התאמנת........חחחחחחחחח ב10 ביולי....תקבלי תתוצאות.... בקר אור..
אין לך כח לדבר?????? זה אומר שכל הלילה התאמנת........חחחחחחחחח ב10 ביולי....תקבלי תתוצאות.... בקר אור..