תגידו אתם יכולים....

shiray

New member
מה יש לכתוב עליהם?

מה כבר יש להגיד ולעשות בשרשור? לכתוב שאיזבלה בת 10, קונור בן 8, שניהם מאומצים והשם האמצעי שלהם הוא על שם ההורים הביולוגים שלהם (האמא של איזבלה והאבא של קונור) ומה עוד? שאיזבלה היא זו שבחרה את השמלה של ניקול לאוסקר 2001, שכולם כאן אוהבים, ושהיא באה לאוסקר 2002? למישהו יש משהו להוסיף? האא והנה תמונה אחת של ניקול ואיזבלה... אם תהיה היענות לשרשור אני אוסיף עוד קצת

American Girl

New member
תודה ו.....

שמתי לב שצבע העור של קונור הוא מאוד כהה בהתחלה חשבתי אפילו שאימצו אותו מדרום אמריקה או אפריקה. ואיך הם יודעים את השמות של ההורים הביולוגיים??????

shiray

New member
קונור הוא

אפרו-אמריקני ופעם גם שאלו את ניקול אם מציקים לו על זה שהוא אפרו אמריקני ושני הורים לבנים אימצו אותו והכל.... ולפי מה שהבנתי הם אימצו את שניהם ממש כשהם היו קטנים אז יכול להיות שהם היו בקשר עם ההורים הביולוגים... ד"א הנה עוד תמונה, שאני אישית מאוד אוהבת.

American Girl

New member
מה באמת? לא ידעתי...

שהוא אפרו-אמריקאי
וידעו לך מה היא ענתה באותו כששאלו אותה את זה?

shiray

New member
נדמה לי שזה הקטע:

וד"א הוא חצי אפרו אמריקני... טעות שלי.... ונדמה לי שלא היה עוד קטע בנוסף לזה... עברתי עכשיו על המון ראיונות שלה כדי למצוא את זה... Connor happens to be biracial. Obviously, that was your specific choice. I can't talk about it, because I don't want him reading about it someday. But it'll be interesting to hear him discuss what it was like to be raised by us. We saw this baby who, through the circumstances, was meant for us. I couldn't imagine Connor being anybody else's, anywhere else. He's Connor [laughs]. The Connor I know from changing his diapers every day.

shiray

New member
ממש!!!!

פעם היא אמרה משפט כזה מתוק על שניהם! היא אמרה... תנו לי להזכר.... הא they didn't come from mommy's tummy, but theu came from mommy's heart.

Padme Amidala

New member
איזה מתוקה היא באמת!

והתמונה גם ממש חמודה... ואם אתן כאן אז כנסו לצ'אט!!

Padme Amidala

New member
אם כך אז עזבי...

לפי דעתי כדאי שנעשה מן פגישת צ'אט כזאת שנקבע מראש.

shiray

New member
זה לא עובד לי!!!!

שעה לקח לזה לעלות ואז כשהצ'ט עלה הוא ניסה הלתחבר ואמר שלא ניתן להתחבר לשרת

shiray

New member
תגידו

רק אותי תמיד מטרידה הדרך שבה טום מחזיק את איזבלה???

shiray

New member
בעיקר כשמשווים

את איך שהוא מחזיק את איזבלה לאיך שניקול מחזיקה ושומרת על קונור....

למעלה