תגידו אפשר להצטרף?? פיקצ`ו תוהה,נוגע ממשש, ממממ עולם חדש, יש יערית יש אנשים, pikapika אפשר??
פ פיקאצו New member 12/6/01 #1 תגידו אפשר להצטרף?? פיקצ`ו תוהה,נוגע ממשש, ממממ עולם חדש, יש יערית יש אנשים, pikapika אפשר??
ש שחקנית חדשה New member 12/6/01 #3 תמיד חייבת להיות נחמדה? שום מים. קודם כל מבחן קבלה. שחקנית בתפקיד של במאי
א אילה. New member 12/6/01 #4 יו, שחקנית למה תמיד יש אצלי עין ליד כל ההודעות שלך? יש לך כוחות?? B-p אילה מחייכת לכושי של-
ש שחקנית חדשה New member 12/6/01 #5 מחייכת?... יותר מתאים אילה שולפת אצבעות תאווה... B-p שחקנית בתפקיד מבקר
ה הכושי של- New member 12/6/01 #6 אילה ה- ``ע`` היא שלי וגם ה-....... ``ז`` מתגעגע אליך. תראי אני לפעמים גם עסוק, מה אפשר לעשות מישהו צריך לעשות את הבוכטה. הכושי שלך מפונק (לא אשם. הכל בגלל ההורים שמפנקים אותי עד היום). דר` כושי מומחה לחוויות ולפינוקים
אילה ה- ``ע`` היא שלי וגם ה-....... ``ז`` מתגעגע אליך. תראי אני לפעמים גם עסוק, מה אפשר לעשות מישהו צריך לעשות את הבוכטה. הכושי שלך מפונק (לא אשם. הכל בגלל ההורים שמפנקים אותי עד היום). דר` כושי מומחה לחוויות ולפינוקים