תשובה
דבר ראשון, אין הודעה רשמית שהסדרה תסתיים אחרי עונתה ה7. בינתיים הכל בגדר שמועות, אבל לי זה נראה מאוד הגיוני שהסדרה תסתיים. כבר שאלו את שרה´לה (מישל גלר- כמובן) הרבה פעמים אם העונה ה7 תהיה אחרונה והיא אמרה שהיא לא יודעת כי זה עדיין לא הוחלט. צריכה להיות החלטה של כל מיני גורמים, כי חוץ מהשחקנים עצמם שאולי *כן* ירצו להמשיך, גם הכותבים ובראשם ג´וס ווידון יצטרכו לראות- האם הם מיצו את "באפי" עד סופה והאם יש טעם להמשיך. כמובן שיש גם את הקטע של הפרישה כשהסדרה עוד מצליחה, ככה יזכרו אותה תמיד כסדרה מוצלחת. בעניין השחקנים, לא יודעת לגבי כולם, אני רק יודעת שניק ברנדון (זאנדר) די לא אוהב את הרעיון שהסדרה תגמר. מצד שני, יש את שרה, שלא אמרה כלום על כך שהיא רוצה שהסדרה תסתיים, אבל יש לי הרושם ש7 שנים מספיקות לה והיא תרצה להתקדם. בכל זאת היא שחקנית יחסית צעירה (בת 25) והיא גם אמרה שהיא תרצה להשתתף ביותר סרטים מכל מיני סוגים... והיא רוצה לעשות הכל *עכשיו*. (נו שרה, בואי נהיה הגיוניים
). בכל מקרה, אנשים מחו"ל אירגנו עצומה שבה הם מבקשים שלבאפי תהיה עונה 8. בעיה קטנה- אני לא מוצאת את הכתובת של האתר בו העצומה נמצאת. אם תרצו מאוד לחתום אני אחפש קצת יותר טוב