תגידו אנשימים..

Black Cat

New member
תגידו אנשימים.. ../images/Emo13.gif

למה באפי תיפסק אחרי עונה שבעית ? שחקנים מסוימים פורשים ? הרשת לא מוכנה לקנות יותר פרקים ? משהו אחר ?
נ.ב. למה אין פה אייקון של חזרזיר ? :)

14מתן

New member
גוס אמר שהוא רוצה

לפרוש בשיא ולא להוריד את הסדרה אחרי שתכשול ברייטניג....

תשובה

דבר ראשון, אין הודעה רשמית שהסדרה תסתיים אחרי עונתה ה7. בינתיים הכל בגדר שמועות, אבל לי זה נראה מאוד הגיוני שהסדרה תסתיים. כבר שאלו את שרה´לה (מישל גלר- כמובן) הרבה פעמים אם העונה ה7 תהיה אחרונה והיא אמרה שהיא לא יודעת כי זה עדיין לא הוחלט. צריכה להיות החלטה של כל מיני גורמים, כי חוץ מהשחקנים עצמם שאולי *כן* ירצו להמשיך, גם הכותבים ובראשם ג´וס ווידון יצטרכו לראות- האם הם מיצו את "באפי" עד סופה והאם יש טעם להמשיך. כמובן שיש גם את הקטע של הפרישה כשהסדרה עוד מצליחה, ככה יזכרו אותה תמיד כסדרה מוצלחת. בעניין השחקנים, לא יודעת לגבי כולם, אני רק יודעת שניק ברנדון (זאנדר) די לא אוהב את הרעיון שהסדרה תגמר. מצד שני, יש את שרה, שלא אמרה כלום על כך שהיא רוצה שהסדרה תסתיים, אבל יש לי הרושם ש7 שנים מספיקות לה והיא תרצה להתקדם. בכל זאת היא שחקנית יחסית צעירה (בת 25) והיא גם אמרה שהיא תרצה להשתתף ביותר סרטים מכל מיני סוגים... והיא רוצה לעשות הכל *עכשיו*. (נו שרה, בואי נהיה הגיוניים
). בכל מקרה, אנשים מחו"ל אירגנו עצומה שבה הם מבקשים שלבאפי תהיה עונה 8. בעיה קטנה- אני לא מוצאת את הכתובת של האתר בו העצומה נמצאת. אם תרצו מאוד לחתום אני אחפש קצת יותר טוב

Black Cat

New member
תחפש יותר טוב ../images/Emo8.gif

חבל לי לראות את הסדרה נגמרת...
לפרוש בשיאה זה טוב. ישאר רושם טוב והכל.. אבל אנחנו כבר יודעים עד כמה שבאפי מצוינת
בכל מקרה.. מה שיהיה - יהיה טוף !

taz512

New member
בראינות שהיו

השחקן של זאנדר אמר שכנראה שהסדרה מסתיימת. ושרה מישל גלר אמרה שהיא רוצה לנוח אחרי כל העבודה הקשה על הסדרה. בנתיים כל הסימנים מצביעים על סיום הסדרה. נכון עצוב, אבל עדיף שיגמר טוב, מאשר שימשך כמו מסטיק. טאז השד המסביר ;)

Black Cat

New member
זה די צפוי

ששרה מישל תגיד זאת, כי היא הרי עושה את כל "העבודה הקשה" בסדרה

sour girl

New member
הגיע הזמן...

אני יודעת שזה נשמע אכזרי במיוחד אבל עדיף שהסידרה תיגמר מאשר תהפוך למשהו חסר כל תוכן ומשמעות... ובדיוק חשבתי לי אין כאן אנשים עם נדודי שינה או משהו שכל כך ריק כאן? **********************************************************************

עוד לא התחילו לצלם את העונה ה7

אני חושבת שאמורים להתחיל לצלם אותה באוגוסט. ולשדר בטח בסביבות אמצע ספטמבר-תחילת אוקטובר, או משהו כזה. כמו העונה ה6.

לא ממש

או יותר נכון- ממש לא!
הם מצלמים כמה פרקים ביחד, עורכים הכל, ואז שולחים את זה לשידור. הם לא מצלמים עונה שלמה בבת אחת, אלא מצלמים פרקים חדשים לאורך כל העונה.

Idomania

New member
זה תלוי...

כי בעונה הרביעית של זינה היו כבר בפרק הראשון קטעים מהפרק האחרון של העונה אז אי אפשר לדעת איך הם מצלמים את זה..

זה עוד לא קרה בבאפי (נראה לי)

ובבאפי נהוג לצלם כמה פרקים ביחד (כל פעם קטע מפרק אחר כמובן, כשיש סצינה מסוימת באותו סט לדוגמא. ויש בזה היגיון).

למעלה