תגידו, אנשים...

לזרוס

New member
גירושים הם לא בהכרח כישלון.

אקדים ואומר שאכן בעיני רבים גירושים נתפשים ככישלון, ולא רק נתפשים. אבל לא תמיד, לא בהכרח. גירושים יכולים, אם שני הצדדים רוצים, להוביל לחיים טובים יותר ואפילו לשיפור ביחסים בין המתגרשים. לכל מי שמרים גבה עכשיו וכל מי שמתנגדת בכל רמ"ח איבריה היפים למה שאני אומר - אני לא מדבר על גירושים שנבעו מבגידה למשל, או מהתעללות או מכל כיוון שלילי אחר. ואתם יודעים מה? גם אז, אם שני הצדדים רוצים, אם לשני הצדדים אכפת, ויש להם ובהם יותר תבונה מאשר אש בבטן וסערות וברקים בראש, אז אפשרי ועוד איך להמשיך את החיים אחרי הגירושים תוך הקטנה למינימום של האלמנטים השליליים ובשיתוף פעולה אפשר לשפר - גם זה לזה - תוך עזרה הדדית ואמפתיה, את איכות החיים שאחרי. אני מרשה לעצמי להניח, לא ספרתי אבל ראיתי כאן את האש והלהבות, שרוב החברים כאן עברו דווקא גירושים סוערים ומלאי יצרים. אני מרשה לעצמי להניח, לא ספרתי, שיש גם כאלה שחיים בשלום עם הגרוש או הגרושה. מה אגיד לכם: לא עדיף ככה? לזרוס.

לזרוס

New member
ועוד מילה, כי אני אוהב להגיב לעצמי.

לפעמים הנישואים הם הכישלון! ואני משתמש במילים מהשפה שלך, אחרת הייתי אומר, לפעמים הנישואים לא היו הדבר הנכון לעשותו. (אז מה? להרוס עוד יותר על ידי גירושים בצורה לא נכונה?) ובל נשכח: מאה אחוז מהגירושים, כל הגירושים שיש בעולם - התחילו מנישואים! מאה אחוז! לא פחות. שכל אחד ייקח את העובדה הזאת לאיזה כיוון שירצה...

רות 2

New member
עזוב אותך ממסגרות ,כותרות,ופרשנויות

תוצאה של מערכות יחסים מביאה ..לסוג של מערכת יחסים פירוק של און מערכות יכסים נוצרות בשל כשל.נקודה . הכשל לא בא בשלל אותה אישיות שיש לאחד מהצדדים (למרות שיש לזה השפעה) אלה בשל תקשורת לקוייה ..רגשות והתפתחות אישיותית משתנה... מערכת אמון משתנה .. וכו' כך שתעזוב ת'תוצאות בשקט...(קרי נשואים,שותפויות זוגיים ואו עיסקיים,חברויותוכו') ותתמקד במשתנים ... ולמה אתה שואל ..כי להתמקד ולהתיחס למשתנים מביאים לשינוי... להתמקד בתוצאות/"טייטל" ... מביאים לתקיעה

רות 2

New member
בתנאי.....

שראתה בראש של רות ...... לפצח גרעינים ..לקלל את העולם ולצרוח גולללללללל... כשי ברזיל עושה את זה??!!!!

d a n i e l s 5

New member
אכן לא תמיד ולא בהכרח.

ורק על עצמי לספר ידעתי. וגם על עוד כמה וכמה.

../images/Emo45.gifוזאת עובדה! כי בהחלט עדיף ואפשר

ורצוי לסיים גירושין על הצד הטוב ביותר והמכובד ביותר ולהמשיך את החיים שאחורי הגירושין באמפטיה ובשיתוף פעולה ואף בחברות טובה, על אף ובגלל כל אותן סיבות שציינת למעלה ושכעת לא אחזור עליהן ברשותך. ואתה יודע מה? בגלל היחסים הטובים והאווירה הטובה ששוררת כיום בינינו, מוצאת עצמי לא פעם מהרהרת ביני לבין עצמי ... כמה חבל שלא פירקנו את נישואינו עוד הרבה לפני...

צודק לזרוס....

צודק לזרוס באומרו שאולי לא ברור לחלק מאיתנו, אבל אני דוגמא חייה לכך שאני וגרושתי מסתדרים מצויין ואף יש בנינו יחסים חבריים של עזרה הדדית בתחומים שונים. החברות שלנו החלה לפרוח דווקא אחרי הגירושין וממש טוב לשנינו כך. עדיף לילדים,עדיף למשפחות ובטח עדיף לנו. בלי עוינות, מלחמות, הצקות אלא הכל הרוח טובה ומתוך כבוד הדדי. אני מודה לעצמי ולגרושתי שאכן יודעים אנו לחיות בכייף כל אחד את חייו. כמו גם מודה על כשלונותיי כי כך למדתי משהו על החיים האלה. הלוואי על כולנו.

על מה

אתה מדבר??!!!

ערסlight

New member
המלאך גבריאל

לדעתי, כל אחד צריך להיות אחראי על עצמו. כל מה שנכתב... קודם כל אומר על הכותב עצמו. אי אפשר להיהנות ממסגרת כמו הפורום בלי להבין את זה לעומק.

מזל חי

New member
אני יודעת שאינך אוהב א..

...תתתתתתתתת האייקונים במיוחד אבל הפעם התחשקה נפשי במשלוח של
י ידידותי

לוזרים - לא , טעינו - כן

אם אנחנו לוזרים אז... אין ממש לאן להתקדם, אז... אנחנו לא. עשינו טעויות, אולי לא תמיד חשבנו עד הסוף, כנראה שבהרבה מקרים מראש זה לא היה צריך לקרות... אבל... אין קשר לזה שצריך לתת תשובות ענייניות ובטח לא לדבר בעליונות, אבל... זה מתאים להרבה מקומות, לא רק פה. פשוט זה לא כואב לתת כבוד לאחרים, בתקווה שגם לנו יתנו תמיד.

ואם ואם היה לי קריסטל בול

והייתי רואה את העתיד... לא יודעת למה הוא רואה את עצמו לוזר..חושבת שמה שהצלחנו לעשות עד היום לבד בלי עזרה מראה את היכולת שלנו להצליח ..אפילו הופתענו מהדברים שבטח עשינו..כי לא חשבנו שיש לנו כוחות נפש כאלו.. אז להיפך אחרי שהתגברנו על הקשיים ויש כאלו שעוד נלחמים להגיע לשלווה חושבת שזו הצלחה כבירה .. החופש הוא מחיר יקר..לא רק בכסף..בהבנות..תובנות..התפשרויות..למידה יום יומית והפקת לקחים..ולוזרים בחיים לא יעמדו בתנאים האלו.. חושבת שעברנו כאן מסע אלונקות אזרחי שאפילו הצבא לא היה מתכנן טוב יותר..

למעלה