תגידו, אנשים...

G a v ® i e L

New member
תגידו, אנשים...

סתם זורק פצצה לפני שאני הולך, סתם כי בא לי, רואה פה מין דפוס מוזר שחוזר על עצמו כל פעם מחדש, אנשים מסוגים שונים, עם בעיות מסוגים שונים, נכנסים פה לקבל עצה, אבל לרוב מה שמקבלים הוא רפש של קנטרנות, התחסדות, התיפיפות, השפלה בוטה ישר לפרצוף. ונכון, יש גם תגובות עינייניות, פה ושם, וזה מבורך. אז, אחי השרוטים, להזכירכם - כולנו פה נכשלנו !!! ובגדול. איש פה לא תיכנן להתגרש כשהלך בצעד גאה לחופה, אבל זה קרה...ולא היינו כל כך חכמים אז כדי לראות את זה קורה. אני גם לא רואה פה סיפורי הצלחה לאחר הכישלון הצורב ההוא. אז אולי עדיין אנו לא יודעים לשחק היטב עם הקלפים. אבל לענייננו, אני אישית לא הייתי נכנס להתייעץ עם חבורת לוזרים שכמותנו, אבל אם כבר מישהו נכנס, בואו תנסו ללמד אותו בעדינות מהלקחים וגלו קצת יותר אמפטיה. גבריאל, לוזר גאה,

ת'אמת.....

כשהיינו בדרך לחופה שם על השטיח האדום בין כל הזיקוקים שם תיכננתי את מזימתי שם הכל התחיל סתאם אתה צודק

a n a t i 3 3

New member
הכל בעיני המתבונן../images/Emo22.gif

גם הצלחה היא עניין יחסי, כמובן שכך גם הלוזריות. לא רואה בנו אנשים נכשלים, בטח שלא שרוטים
רואה פה המון אימהות שנלחמו על זכותן לחיות חיים הוגנים, שויתרו על נוחות כלכלית למען הזכות לחיות חיים שלווים, רואה פה נשים שהשכילו לצאת מתוך מערכת יחסים קולקלת, לברוח מהיד המאיימת והמכה של האיש שאותו הן אהבו, רואה פה נשים שמשקיעות את כל כולן ועוד בילדיהם, שנושאות בעול הכלכלי לבדן, שבהרבה מהמיקרים החיבוק שלהן הוא חיבוק של אמא וגם של אבא. רואה פה המון אבות שהריחוק מהבית לא גרם להם להתרחק מילדיהם, אבות שמשלמים מזונות חודש בחודשו ולא פעם גם תומכים כלכלית וריגשית באקס, אבות שעושים הכל כדי להרוויח עוד דקת איכות עם ילדיהם, אבות מצליחים
לא אהבתי את ההכללה שלך... אין קשר בין התגובות של האנשים פה לבין ההצלחה של חייהם, לפעמים דווקא אנשים שטעו יכולים לתת לאנשים את העיצות הכי נכונות!

R a c h e li

New member
טיק טק טיק טק

רחלי ממתינה שתתפוצץ
בום התפוצצה
ועשיו ברצינות לדעתי צרכים כולנו להתגבש ולכתוב ספר על לוזרים מתגרשים חחחחחחחחחח שנה הבאה מופיע ברשימה של דניאלס 5 חחחחחחחחחחחחחחח רחלי לוזרית גאה ביס וחכה רגע אולי ככה סתם איזו

מלטשת

New member
המלאך גבריאל

אתה רואה את הדפוס הזה כבר שנים כנראה שזה דפוס של לוזרים:)

רות 2

New member
כישלון ולוזריות.....

זה שני דברים שונים ... כישלון זה בעצם עניין של נסיון וזה סוג של התנסות וידיעה שבסך הכל יכולה (וזה תלוי אם אתה לוזר או לא)למנף אותך מאותה נקודת שפל ותחושת כשל ל..למעלה ... להיכשל זה גם.... להיחשל ..ואם אפשר כאן להעביר בעניין זה מסר לאחר שנימצא באותה נקודת שפל או תחושת כשל אופו אני ואתה הינו אז ...למה לא ? וכן אין ספק יש כמה לוזרים ולוזריות שמשליכות את תחושת הכישלון שלהן בכל מיני אספקטים של החיים בצורה שמייצגת רק אותם בלבד... העניין הוא שמה שנישמע לאחד צורם לאחר זה איזה שהוא סוג של ניעור ששוה פי כמה מ..חיבוק במיוחד בוירטואלליה ... וכן בהחלט יודעת להבדיל בין ניעור טוב לעוקצנו של אדם מתוסכל....

סיום נישואים או מערכת יחסים...

היא בעיניי לא כישלון אוףףףףףףף מה אכניס אותך לאמונותיי? עזוב אני אומרת לך זה היה מסלול מובנה גם אלה שאחרי הנישואים תרשה לי לומר לך אל תראה, תאמין שנכשלת כי כמה שהמטירו עליך שלא עשית, פעלת, השקעת מספיק אני בטוחה שעשית מה שיכולת ומה שידעת דאז אז למה כישלון? כישלון מאיזה מקובלות? אני חושבת שזה משעמם ובלתי נתפס להשאר נשוי או בתוך מערכת יחסים הרבה שנים, זה מונע מאיתנו לחוות, להתנסות, להנות מאפשרויות רבות דרך אגב אני התגרשתי ונפרדתי מבין זוגי מתוך החלטה שמיצאתי והחופש הזה עבורי הוא נגיעה בכאן ועכשיו החיים יפים הכל בסדר מותר להנות חחחח הרבה פעמים כשאני חושבת למצוא לי קשר חדש ממש יודעת לכמה זמן אחזיק אותו הפעם את נישואיי החזקתי 8 שנים את הזוגיות הרצינית השניה 6 שנים המערכת הבאה 4 שנים ואחריה שנתיים ואחר כך אולי מן סוג של מפגשים בבית הקשיש ואחריו אלך לעולמי עזוב מלהכות את עצמך לגבי ההודעות לשואלים תרשה לי לענות כמוגדרת חסרת האמפטיה בחיי שאכפת לי ואני רגישה, אוהבת, ומתחברת לכאב של כל אחד האמת שפעם עם כל אחד הייתי מצטרפת לכאב לבכי ולמר היום לא אני מרגישה אימפטיה אך חושבת להגיד מה שממש עולה ומרגיש לאחד הליטוף עוזר ומחזק השני דווקא הניעור, או המילים הקשות מעבירות לו את השיעור לכן אינני חושבת פעמים מה נכון ומה מצפים ממני שאכתוב כותבת את הנכון בעיני מי שירצה להעליב, להפגע זה מה שבחר נו הלכת? חזרת? נתקעת? איפה אתה עכשיו?

n o g a1

New member
יש כאן בילבול קל...

אם הבנתי נכון , העלת כאן את חוסר היכולת לגלות אמפטיה כלפי חלק מבאי הפורום מצד חלק מהמגבים. העלת את הקושי בקריאת תגובות בוטות , הפצת רפש של קנטרנות , התחסות , התייפיות והשפלה בוטה ישר בפרצוף. נקודתית לא חשוב אם נכשלנו או לא ,אם תחושת הלוזריות מלווה אותנו במובן כזה או אחר . הקושי הגדול נובע מחוסר היכולת לגלות אמפטיה כלפי האחר הנמצא במצוקה ובכלל. התייחסות ביקורתית ושיפוטית. גם בדבריי אלו יש לו מעט התייפיפות , הרי כולנו חוטאים במידה זו או אחרת בשיפוטיות וביקורתיות ואנו נבדלים זה מזה בעיקר בדרך שבה אנו מתבטאים. לסיכום: לא חשוב אם יש כאן סיפורי הצלחה , כישלון , לוזריות. אני מניחה שיש הכל מכל. בני אדם אינם חזקים בלהקשיב בלי לשפוט. הגמלים אינם רואים את דבשתם.

n o g a1

New member
מלטשת

ממש אבל ממש לא לו ולא לאיש. דווקא התייחסתי לתגובות שהתמקדו בלוזריות ובכישלון ולא במוקד, שנראה לי לשם גבריאל כוון.

מלטשת

New member
זה לא לאיפה שאתם מכוונים.

זה לאיפה זה יורה:) גם בקליעה למטרה יש החטאות וזה בסדר. אני החטאתי או את...לא משנה באמת.

Dardar63

New member
קורס למתחילים..

פעם, לפני המון זמן העלתה פה תיאה לדעתי רעיון שבו ותיקים בפורום לא יענו לחדשים כי אחרי זמן מה התגובות שלנו הופכות ציניות ולא תומכות. ואפשר לטעון מהכיוון השני שצעירים (בגירושים) לא יכולו לענות לשאלות אלא מהמקום של הכאב וחרדת הפרידה. ואני אומרת- איך זה שעדיין לא המציאו איזה מדד שיכול לתת אינדיקציה למצב רוח של אותו כותב כדי לנטרל רעשים מיותרים, מין נירמול של התשובות. לא ברור? הנה , דוגמא. כל מי שנבגד ויענה על שאלות כלליות של בוגדים מיד יזכה במדד פגיעתיות גבוה לנושא בגידה, למשל- 7. ואז אם השיב לשאלה בעוצמה 9 , מייד תקוזז תשובתו. והתשובה המנורמלת תהייה ברמה 2. קאפיש? טוב, נדמרה ההפסקה. חוזרת לעשות מה שמשלמים לי עליו בתקווה ששם אני יותר טובה... אגב, מסכימה איתך לחלוטין על אובדן החמלה. וגם על הלוזריות שלנו. ביחסים. כולנו נכשלנו לפחות פעם אחת ביחסים. לפחות.

magic40

New member
האמת

אנשים שנכנסים לשאול מסתכנים כאן מבלי להיות מודעים לכך ב
לפנים

ביקורת ../images/Emo141.gif

מחזקת ומקבעת דפוסים. כן, גם הביקורת שלך על "אחיך השרוטים".

בלי קבלות

תמיד אני אומרת שהעצות שלי הן בלי קבלות מי אני שאחווה דיעה עם כל השריטות שלי
עצות בערבון מוגבל תותית.... שרוטה ללא גבולות

דניאל1958

New member
../images/Emo20.gifהכל בעיני המתבונן

הצלחה או אי הצלחה של אדם מסוים אינה נמדדת רק בזוגיות.ישנם מדדים רבים להצלחתו של האדם לדעתי בראש ובראשונה היותו מסודר מבחינה כלכלית עבודה מסודרת פרנסה בשפע חוסר תלות באחרים.בקיצור יציבות כלכלית.

אנחנו קבוצה של אנשים שעברו

את כור ההיתוך. אנחנו קבוצה של אנשים שעברו נסיונות שונים ומשונים בכדי להוציא מן הכח אל הפועל כוחות שהיו חבויים בתוכנו, ואילולא הניסיון לא היינו מודעים אף פעם עד כמה אנחנו חזקים ועד כמה אנחנו חלשים. אנחנו קבוצה של אנשים שבעקבות מה שעברנו, רגישים יותר לזהות סימנים מוקדמים של תופעות שונות, בעוד שאנשים שלא עברו את המשבר שאנחנו עברנו אין להם את היכולת הזאת. אנחנו קבוצה של אנשים שהכאב המשותף מאחד אותם ויודעים לתת תמיכה ואהבה, כי היינו שם. כמו שנאמר "אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו" - אז לנו הזכות לשפוט כי עמדנו בדיוק באותו מקום (כשאני אומרת לשפוט אני מתכוונת לנתח ולהעלות את הדברים כלפי מעלה בצורה ברורה ובפנים) אנחנו קבוצה של אנשים עם מיומנויות ייחודיות שאין למי שלא חוה את משבר הגירושין. ולכן לפנות אלינו זה לפנות לבעלי נסיון וחכמת חיים תודה לאל על כל הכשלונות שלי! אחרת איפה הייתי היום?

למעלה