תגידו אנשים...

rockninja

New member
תגידו אנשים...

איך נחשפתם לפאוור מטאל? ואיזה להקה גרמה לכם לאהוב את הסטייל הזה? אני שמעתי את הדיסק הראשון של HammerFall (לא זוכר איך הגעתי אליהם.... נדמה לי שבמקרה) ונדלקתי על זה. מה שמאוד מגניב בסינון הזה לדעתי זה שהוא עדיין חי (ובועט) ולא חייבים לחפור ולחפש להקות טובות ממזמן כי כל הזמן קמות להקות פאוור חדשות, והן מעולות. זה די מפתיע כי רוב הלהקות החדשות שקמות בתקופה שלנו הן פחות או יותר חרא, ופה זה לא ככה. דוגמה טובה: Dragon Force- להקה סבבה.

couchpotato

New member
אקסית

אקסית שבאה אליי הביתה והורידה לי הרבה שירי מטאל, בין השאר Blind Guardian ו HammerFall. משם הכל המשיך, אבל Blind Guardian נשארו תמיד הלהקה האהובה עליי.

T slam

New member
חבר המליץ לי

הגעתי ל-Power בכלל מגלאם. למי שמכיר, הייתי חלק מקהילת ה-Unreal tournament הישראלית, כשעוד בקושי הייתה קיימת. הייתי תמיד שומע כל מני סגנונות, עד שאחד מהם נתן לי במקרה לשמוע שיר של להקת הגלאם האמריקאית Whitelion למי שמכיר, ואחרי שאמרתי לו "וואי, אחלה חומר היה להם!" הוא אמר לי "אז לך תנסה את Gamma Ray" ומשם המשכתי לכל להקת מטאל ששמעתי עליה עד היום.

Invisible Soul

New member
חברה ../images/Emo68.gif

חברה שלי שומעת מטאל כבר שנתיים פלוס, והשנה היא המליצה לי להוריד סונטה ארקטיקה. בזכותם- אני אוהבת מטאל. פאוור מטאל.

Nerdy

New member
rockninja כנס שניה..

מה המשמעות של החתימה שלך? חלוצי החלל פורשים?!?.. פליז תפרטט.. ובקשר לפאוור.. ידיד שלח לי כמה שירים של סונטה והמרפול.. ופשוט התחברתי איכשהו. אבל בעיקרון לא מעריצה גדולה של פאוור.. חח:)

rockninja

New member
אה בקשר לזה

עזבי, זה ישן
הם בסוף לא פרשו והם עובדים עכשיו על דיסק שני שיפיק אותו יוסי פיין.

Dark Muse

New member
הפורום הזה

סתם שעמם לי וקראתי על NIGHTWISH ועכשיו אני מאוד אוהב אותם ובעקבות NIGHTWISH הכרתי אל הלהקה הכי טובה ששמעתי for my pain

מה בדיוק טוב בפור מיי פיין?

להקה קיטשית, מעצבנת וחוזרת על עצמה. ממש לא משהו.

Dark Muse

New member
לא ביקשתי את דעתך

רוב הלהקות שאתה שומע טיפשיות, חסרות כשרון, גורמות לסתום את האוזניים ששומעים אותם. אז מה? עניין של טעם

אנחנו מכירים ולא ידעתי?

או שסתם מישהו כאן נעלב קלות? הלוואי עלי חוסר כשרון כזה, למען האמת.

למעלה