תגידו אנשים

אני שונאת את רוני:)

רוני היא סתם חרא..היא בובה ממוסחרת שלא מציגה חומר מקורי....בקיצור-פופ פופ זה חרא!!!מטאל שולט!!!!!!!כל מי ששומע רוני הוא פגוע בשכל!!רוני היא בובה מזויפת מפלסטיק זול

F R O S T

New member
רק מעניין אותי

מי יזכור את רוני בעוד שנה?(ולא פקפקתי בשום יכולת שלה,אופי או מראה חיצוני)

pincasbk

New member
תגידו אנשים

מה אתם דפוקים לגמרי? לא הגזמתם קצת?? זאת המוזיקה ברמה הכי נמוכה ששמעתי בחיים שלי.... מי זאת רוני בכלל לעזאזל?? בת 17, לא יודע אם בכלל מסיימת בגרות, לא עשתה כלום בחיים שלה ואתם הופכים אותה לאיזה כוכבת ענקית!! בואנה - מסטולים על כל הראש.... מילא היא היתה כותבת את השירים שלה, מילא היתה מלחינה אותם, מילא הם היו שירים שיש בהם יותר מאקורד וחצי..... אין בהם כלום!!! אפילו מסר אין! שום דבר!!! תתחילו להקשיב קצת לדברים יותר עמוקים ועם קצת יותר מוזיקה ומסר... ותעריצו אנשים שבאמת שווה להעריץ!!

Passion4Life

New member
יזכרו, כי היא הולכת להיות מפורסמת

מספר אחת בארץ! מה שכבר קורה..

F R O S T

New member
זה מה שאמרו על

הרבה אומנים ראי מקרה סאבלימינל,אדם ועוד רבים ואחרים...

F R O S T

New member
מה קרה?

ברגע שלא תוקפים את אחת מהיכולות שלה אז אתם מחליטים להתעלם מהעובדה שהיא תופעה חולפת?

F R O S T

New member
למה?

למה זה לא מקפיץ ולמה לא עונים?מפחדים לגלות שהיא סתם עוד אחת

XploR3R

New member
אני פעם ראשונה פה,

ואני רוצה להגיב. תגיד, מה אכפת לך? אם זה עושה טוב לאנשים, למה לא? ומזה עוד פעם, 'מה אתם דפוקים לגמרי?' מה זאת החוצפה הזאת!?

yoooni

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

כבר נכנסתי לעניין הזה כל כך הרבה פעמים שהפעם אסכם רק בפתגם הידוע שכתוב בנושא.

dinora12

New member
תגידי את,../images/Emo95.gif

לא ניראה לי שאת מבינה משהו במוזיקה,למשל:כשרית חדד הוציאה לאור את השיר הראשון שלה, אז אפחד לא ידע שהיא תיהיה זמרת גדולה ומפורסמת,ועכשיו יש לה אלפי מעריצים, ולרוני גם יש אלפי מעריצים,אפילו אימא שלי אומרת שמצליח לה נורא,אז למה לא? אם באת להטיף לנו מוסר אז במילה אחת:עופי!!!!!!!!

pincasbk

New member
דבר ראשון אני בן

דבר שני גם לשרית חדד אין שום דבר בשירה שלה. יש הבדל בין לאהוב מוזיקה מסוימת (ואני מבין באמת את מי שאוהב לשמוע פופ, זה חמוד ומקפיץ) ובין להעריץ את הזמר או הזמרת. את מי בדיוק את מעריצה? חוץ מזה שהיא כוסית ויש לה קול יפה (שגם זה אני לא בטוח כי הכל אלקטרוני היום..) מה את בכלל יודעת עליה? מה המסר שרוני מעבירה? מה היא רוצה להגיד בשירים שלה? זה בכלל לא שירים שלה!!!! אני לא אוהב את סאבלימינל והצל, ויש עוד הרבה הרבה סוגי מוזיקה שאני לא אוהב והרבה זמרים ולהקות שאני לא אוהב את המוזיקה שלהם. אבל לפחות הם עושים את השירים שלהם ולשירים שלהם יש משמעות.

dinora12

New member
אוקיי!../images/Emo95.gif

אם זה חשוב לך אז ככה:אני אוהבת מוזיקה ים תיכונית ומעריצה את להקת חמסה(שגם הן שרות ים תיכוני)עכשיו משהו להגיד לכווולם:למי שיש תגובות רעות על רוני אז שאפילו לא יכתוב פה הודעה(אלה אם כן הוא רוצה לריב)ושילך לחפש ת'חברים שלו.

dolphin m

New member
אחי אני מסכים איתך לגמרי

גם אותי משגע איך אנשים יכולים להעריץ זמרים וזמרות כמו רוני!! תראו אני מת על השיר סופרסטאר, אבל להעריץ את רוני???? כאילו יש בה משהו שונה שאי אפשר למצוא בעוד אלף כמוה. כאילו יש לה כישרון של מוזיקה. אם מישהי אחרת הייתה שרה את השיר הזה גם הייתם מעריצים אותה?!!? אני מקווה לפחות שרוב המעריצים שלה זה בנות 12 שקוראות מעריב לנוער.

סופרסטאר מקורו לועזי לא?

אם אנ`לא טועה השיר סופרסטאר מקורו לועזי של מדונה?או מי בדיוק אז מה ההתלהבות הלועזי בהרבה יותר יפה!!!

תפסיקו את המוזיקת חרא הזאת, דיי!!!!

קודם בריטני עכשיו רוני מה אנחנו בעונש?!?!. קודם מוזיקת בריטני הייתה בחו"ל אבל עכשיו זה כאן בארץ, למה למה למה?!?!?!?!?!?!?!. לפחות רוני כוסית ולא איזו מכוערת כמו שרית חדד

תהנו...

אספתי בשבילכם מידע מפליל על לירון דואני, מידע שבעצם מוכיח שהיא מזויפת!!! תהנו...

למעלה