תגידו אנשים

Escova

New member
מ-ל-א = 3 ? 4 ?

למה דא פאק צריך לחכות 17 שנה בשביל להתאמן על שק איגרוף ??? בדניס, על השבוע הראשון תכנס באמא של השק איגרוף... למה לחכות 5 שנים כדי להגיע לרמת יעילות שבדניס היינו מגיעים אליה אחרי שנה ??? לאנשים אין זמן לבולשיט, דניס מסנן המון בולשיט... תאמין לי... אם היו לכם מ-ל-א אימוני ברכיות/מרפקים/שקי איגרוף/גאלופאנצ', וכול זה בשנה אחת, מתי הספקתם ללמוד קפוארה...??? תפסיק להתווכח על היעילות, קפוארה לא יעילה... עובדה ברחת מהלינץ', אחרי שהפלת אחד (עם קפוארה... כן בטח...), והכנסת לו אגרוף (להזכירך, בקפוארה לא לומדים אגרופים...) אם היית קורא חדשות ספורט של כול הנגב, היית שומע את כול הדיווחים על החניכים של דניס, ושל קרב מגע... ואיך אחד ש5 שנים בדניס פירק 4 איש... (בידיעות זה היה... לא המצאתי...) אתה אחרי 5 שנים בקפוארה תוך לפרק 4 ??? אני מהמר שגם שניים לא... הבן של אייזק לא המציא את הקמ"י, הקמ"י המציא אותו אדם שהיום הוא בן 54 ככה... (תשאל בפורום אומניות לחימה מה השם שלו...) ואם אני חושב על זה, איזק לא כזה זקן... שיהיה לו בן שימציא אומנות משל עצמו... משום מה אני מפקפק... האק, אני בטוח שלא... אני בטוח שאפשר ללמוד לבד, גם פיזיקה גרעינית אפשר ללמוד לבד... ולהבין ??? ולהכניס לדם ??? שזה יהיה לך בדם ובאינסטינקט, זה בשום מקום לא תלמד... כמעט ניצחת, כמעט... גם אני כמעט זיינתי לאלי האנה והחברים שלו ת'צורה הענקית שלהם... כמעט... הייתי ממש קרוב... חמודי תקרא לדודה שלך...

RoyceGracie

New member
דניס הוא איזה טרמפיסט...

שהמציא שיטה... שיטה שיש לה כל כך הרבה כיוונים שאי אפשר להיות טוב בשום דבר ממנה.. רק להיות "בסדר" בהכל. אבל לא להתמחות בשום דבר. היה לו איזה בחור שהלך להלחם ב יו אף סי וחטף מכות מ"ההמר" זה היה קורע... אין לבעיה עם השרדות. אבל אני חושב שזה סלט גדול מידי של אומנויות לחימה אז אתה לא יכול להיות טוב באמת בעמידה או בקרקע.

Ze Colmeia

New member
דורון...

בוא אני יגיד לך שוב מה שאמרתי לך כבר כל החופש, מה לעזעזל אתה עושה בקפואירה
לך לאלי גז, אלי יעשה אותך שוש
ושם גם תוכל ללמוד קרב מגע ותלמד לפרק צורה ותיהיה אחלה גבר ואני יפחד ממך... דורון אפילו קונג פו שנחשבת לאומנות לחימה הכי יעילה בעולם, אם תלמד רק איזה שנה אתה לא תיהיה כזה בלתי מנוצח, וגם דניס השרדות וקרב מגע, תסלח לי אבל זה לא כזה אומנות לחימה זה בריחים ונעילות שלקחו מאומנות לחימה אחרות, אגרופים שלקחו מאומנויות לחימה אחרות, ובכלל תראה שהרוב שם זה למקומות רגישים כמו גרגרת וביצים, ואני לא צריך ללכת להתאמן ולשלם כסף כדי שילמדו אותי לתת מכות לביצים ולגרגרת, בקיצר קרב מגע ודניש השרדות ממש מאפינות את הישראלי, אין לנו כוח להשקיע אז לומדים ישר את כל היעיל והולכים לכסח אנשים, למה שלא תלמד אומנות לחימה אמיתית עם פילוסופיה מאוחוריה, עם המון שנים של וותק, שבונה את עצמה על סמך ידע קודם שיש לך והופכת ליעילה יותר ויותר משיעור לשיעור. קיצר דורון שוב...מה לעזעזל אתה עושה בקפואירה אני לא יודע, כי ללמוד באמת קפואירה אתה לזה אתה לא שם, ושנינו יודעים את זה כי אתה אף פעם לא נכנס לרודות ולא משפר באמת את הרקפואירה שלך, תגיד למי אתה חושב שיש אינסטינקטים יותר מהירים לאדם שלומד כל היום בריחים ונעילות או קפואיריסט
זוכר שנה שעברה שזנה לקח ענף עץ גדול כזה ובא כאילו בצחוק לפגוע בי אבל הוא עשה את זה מהר וחזק ואני בלי לחשוב עשיתי סקיבה, דורון אינסטינקטים בקרב זה הדבר הכי חשוב, ואין על זה ויכוח, וקרב מגע או שום בשום אומנות לחימה כולל קפואירה לא תפתח את זה ב10 שיעורים, אבל בקפואירה תפתח הרבה יותר מהר, כי אתה מהשירוע הראשון שלך כבר יכול להכנס לרודה וללמוד על אמת... דורון לך לדניס השרדות...יש בבריכה...לך תיהיה סוס בלתי מנוצח ותיהיה גבר...

Escova

New member
לאלי אני אלך שנה הבאה...

ואז אלי יעשה אותי שוששששששששששששששששששששששששששששששששששששש !!!!!! (וגם גבר, ואז הדוב יפחד ממני...) אתה מתפלסף פה על שמאל וימין, וותק בתחת שלי, פילוסופיה בתחת שלי גם, אומנות לחימה אמיתית ??? אני אפילו לא אתחיל... בקרב פור ריל, שום פילוסופיה לא תעזור לך... יעזור לך כמה תרגלת קרב אמיתי... (דניס דניס ושוב דניס... ) אינסטינקטים ??? תלמד לכסח אנשים, לפוצץ להם ברכיים גורגרות אצבעות עיניים אפים שיניים עצמות בלאגן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אני בקפוארה עדיין ??? וואלה לא יודע, זה נותן תרפיה למוח... חוצמזה, נראה לך שאני אתן לך להיות חגורה ממעליי !!!!!!!!!!?!?!?!!?!? חוצמזה אם זנה היה בא לך עם הענף, והיית בדניס, היית מדביק אותו לרצפה עם איזו מכה לאזור תורפה... ולא סקיבה (לדאסידא באסיקה לבוצ'י, מחטלו דאשו החוצה...)

Ze Colmeia

New member
אתקוף אותו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה אתה גנוב
אם מישהו בא כאילו לתת לך מכה עם ענף והוא במרחק של 2 מטר ממך איך לעזעזל תספיק להגיע עד אליו ולתקוף אותו, בלי להתחשב בעובדה שאין לי שום כוונה לפגוע בזנה, מסכן הבן אדם הוא לא חשב שזה יגיע אלי...ובמחשבה שניה רוב הזמן הוא לא ממש חושב, ותאמן לי שבמב כזה שום דניס לא יעזור לך, יש לך 2 אפשרויות: 1.לעצור את זה באיזה הגנה ויכאב לך (איפילו שאתה מחושל אתה לא הופך לסופרמן) 2.להתקופף... אני בחרתי ב2 ולא קרה לי כלום וגם לו לא קרה כלום, אם הייתי רוצה הייתי מרים לא איזה מרטלו לפנים אבל למה לי מסכן הבן אדם.... דורון אתה יודע מה אני חושב על מכות בסיגנון דניס וקרב מגע (ואני לא יודע מה אתה כל כך מדבר על דניס כי קרב מגע נחשב ליותר יעיל, עובדה שבכל כוח ממשלתי בעולם מלמדים את זה
), פחח גועל נפש אין כבוד. עם כל הכבוד לאלה ש"פיתחו" את השיטות האלה, הם תכלס מצב של אדם אדם, אדם מול סכין, אדם מול אקדח, סבבה זה אחלה ויעיל אבל איזה הנאה אתה מפיק מזה
בקפואירה אתה גם נהנה וגם לומד להיות לוחם.

Escova

New member
לוחם ??? פאואר רינג'ר אולי...

נהנה, ללא ספק... אמרתי שלא נהנים ??? דבר שני, גם מדניס אפשר להנות, נהנים מהישג, מזה שעברת עוד אימון... חושב שאנשים נהנים לקרוע לעצמם ת'תחת בחדר כושר/אלי גז/כול שאר האומניות הקורעות תחת ??? אני אישית כן, אבל תלמד שנהנים מההישג, מההרגשה שאחרי, לא ההרגשה שבאמצע... אין כבוד בקרב מגע ??? אני משוכנע שבחוץ יש פי 10 יותר כבוד, וכול מי שיילך איתך מכות, יקוד לך קידה לפני שתתחילו פיצוצים... ודיס מכיל 70 אחוז קרב מגע, אז אני מעדיף להתייחס לדניס...

benny afro

New member
חחחח אתה מצחיק אותי

אין מה לעשות,המטרה הבסיסית של קפואירה היא לא לפגוע כדי להרוג,כמו איגרוף תאילנדי,דניס וכדומה, לכן את המכות האמיתיות אתה לומד אחרי הרבה זמן,אם אתה בקטע של דניס,אז לך לדניס... אני אומר לך שקפואירה יעילה,אתה מחליט להתווכח,בעיה שלך,אתה ילד עדיין, איזה חגורה אתה? צהוב כתום? צהוב? יש לך עוד מה ללמוד,חמודי. תמשיך להתווכח עם עצמך כי הכעס שאתה מפרק על המקלדת שלך לא מזיז לי ת'ביצה(ואני רציני). בכל מקרה מי שהמציא את הקמ"י זה לא חבר שלי,זה אבא שלו,אייזיק, והוא כן כזה זקן,אני חושב שהוא 50+.

jennie 00

New member
לפי דעתי.....

90% לא
כי אין מה לעשות קפוארה היא לא אומנות לחימה ממש ונכון יש בעיטות שנמצאות גם בקרטה וגם בקפוארה אבל עדיין יש הבדל כי לא משנה מה תגידו קפוארה לא נועד בשביל להילחם

Ze Colmeia

New member
תשמעי...

זה גם יחסי זה תלוי מי מלמד אותך ואיך הוא מלמד אותך.

benny afro

New member
בקיצר...אל תקשיב לילדים פה

תקשיב למישהו שמתאמן כבר 5 שנים,שרוף על אומנויות לחימה ובושידו, ומדבר עם אנשי אומנויות לחימה כל הזמן,כמוני. רובם בקושי שנתיים בקפואירה,אתה מצפה שילמדו אותם להרוג? אותי מלמדים להרוג כי אני חגורה גבוהה ,וחגורות גבוהות אוהבות "לבחון" אחד את השנייה.

jennie 00

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא חושבת שהקפוארה באה ללמד אותנו הגנה עצמית ולתת מכות וכאלה... אבל יכול להיות שאפשר להשתמש בה מדי פעם למרות שלא נראה לי שזאת הכוונה אני אישית לא מכירה אף אחד שהולך לקפוארה כדאי ללמוד להגן על עצמו

Pr0zac

New member
ברור שלא לומדים כדי להגן אבל....

למה בכלל פיתחו תקפוארה? אומנות לחימה נגד הפורטוגזים! המטרה של קפוארה זה להגן\להלחם למרות שהיא עברה הסבה והיא הרבה פחות אלימה

Pr0zac

New member
הם לא גירשו

כי הפרטוגזים חתמו על הסכם שלום או משהו כזה ואז הקפוארה אושרה בברזיל כאומנות לחימה ברשות החוק

kranves

New member
קפוארה נעשתה חוקית רק בבהיה

פורטוגל נתנה עצמאות לברזיל...

למעלה