תגידו אנשים.. השיר BEFORE THE GOODBYE - מאיזה אלבום\סינגל הוא?
S slave4brit New member 20/5/03 #2 ../images/Emo42.gifאמממ.... זה מתוך סינגל...אבל אין לי מושג איזה...
O omerdo New member 20/5/03 #3 אממממממ2... וגם איך זה ש על כל דבר שאני כותב רק אסי עונה לי ועל כל דבר שאסי כותב רק אני עונה לו (מידי פעם גם אור מצטרף) וזהו אף אחד אחר לא נמצא בפורום!
אממממממ2... וגם איך זה ש על כל דבר שאני כותב רק אסי עונה לי ועל כל דבר שאסי כותב רק אני עונה לו (מידי פעם גם אור מצטרף) וזהו אף אחד אחר לא נמצא בפורום!
D Dream within a Dream New member 20/5/03 #5 ../images/Emo41.gifזה שיר בונוס.. הוא לא היה בשום סינגל, אבל הוא הופיע במהדורות מיוחדות של "Britney".. שיר שווה
../images/Emo41.gifזה שיר בונוס.. הוא לא היה בשום סינגל, אבל הוא הופיע במהדורות מיוחדות של "Britney".. שיר שווה
O omerdo New member 20/5/03 #6 אז איך? יכול להיות - לי יש מהדורה מיוחדת של Britney של קרוסרודס שזה ביחד עם עוד דיסק שהוא כמו הסינגל של נוט א גירל ואין לי את השיר
אז איך? יכול להיות - לי יש מהדורה מיוחדת של Britney של קרוסרודס שזה ביחד עם עוד דיסק שהוא כמו הסינגל של נוט א גירל ואין לי את השיר
D Dream within a Dream New member 21/5/03 #8 ../images/Emo41.gifאני לא יודע בדיוק, באילו ארצות הוא יצא.. אבל הוא לא יצא בארץ... אם אני לא טועה, הוא יצא באנגליה..
../images/Emo41.gifאני לא יודע בדיוק, באילו ארצות הוא יצא.. אבל הוא לא יצא בארץ... אם אני לא טועה, הוא יצא באנגליה..
I i4britney New member 20/5/03 #7 אז ככה... השיר באמת הוא שיר בונוס והוא הופיע במהדורה מיוחדת של האלבום האחרון של בריטני-"britney" הוא באמת שיר יפה וחבל שהוא לא יצא כסינגל...
אז ככה... השיר באמת הוא שיר בונוס והוא הופיע במהדורה מיוחדת של האלבום האחרון של בריטני-"britney" הוא באמת שיר יפה וחבל שהוא לא יצא כסינגל...